واحد نساجی آسیب دیده از حریق در یزد به چرخه تولیدباز خواهد گشت

در کارگروه ستاد تسهیل و رفع موانع تولید استان یزد شش دستور کار در حوزه‌های مالی، بانکی و امهال و تقسیط بدهی واحدهای صنعتی استان مطرح و راهکارهای لازم برای رفع موانع و تسهیل روند فعالیت این واحدها بررسی شد.
کد خبر: ۸۷۳۶۳۱
تاریخ انتشار: ۰۹ آبان ۱۴۰۵ - ۱۰:۱۰ - 31October 2026

به گزارش دفاع‌پرس از یزد، کارگروه ستاد تسهیل و رفع موانع تولید استان یزد به ریاست معاون هماهنگی امور اقتصادی و گردشگری استاندار و با حضور اعضای کارگروه برگزار شد و مسائل و مشکلات شش واحد صنعتی استان مورد بررسی و پیگیری قرار گرفت.

دفاع پرس یزد

در این نشست، شش دستور کار در حوزه‌های مالی، بانکی و امهال و تقسیط بدهی واحدهای صنعتی استان مطرح و راهکارهای لازم برای رفع موانع و تسهیل روند فعالیت این واحدها بررسی شد.

در بخش نخست، یک واحد نساجی در منطقه ویژه اقتصادی یزد، مسائل مالی و بانکی مطرح و مسائل موجود در این زمینه با حضور دستگاه‌ها و مجموعه‌های مرتبط مورد بررسی قرار گرفت و تصمیمات لازم برای تسهیل امور و حمایت از ادامه فعالیت این واحدها اتخاذ شد.

این واحد نساجی که در سال ۱۴۰۳ با سانحه آتش سوزی واجهه شد ، با مصوبات کارگروه تسهیل و حمایت های صورت گرفته از شرکت شهرکهای صنعتی استان یزد ، کمتر از ۸ ماه دیگر وارد چرخه تولید خواهد شد.

انتهای پیام/

نظر شما
captcha
پربیننده ها
آخرین اخبار