پیام مدیرکل حفظ آثار دفاع مقدس کهگیلویه و بویراحمد به مناسبت هفته بسیج دانش‌آموزی

مدیرکل حفظ آثار و نشر ارزش‌های دفاع مقدس و مقاومت استان کهگیلویه و بویراحمد به مناسبت هفته بسیج دانش‌آموزی پیامی صادر کرد.
کد خبر: ۸۷۳۸۳۶
تاریخ انتشار: ۰۹ آبان ۱۴۰۵ - ۲۰:۵۸ - 31October 2026

به گزارش خبرنگار دفاع‌پرس از کهگیلویه و بویراحمد، سرهنگ پاسدار «سلمان خواست خدایی» مدیرکل حفظ آثار و نشر ارزش‌های دفاع مقدس و مقاومت استان کهگیلویه و بویراحمد، طی پیامی هفته بسیج دانش‌آموزی را تبریک گفت.

مدیرکل حفظ آثار و نشر ارزش های دفاع مقدس و مقاومت استان کهگیلویه و بویراحمد

متن این پیام بدین شرح است:

به نام خداوند جان و خرد

بسیج یعنی اینکه هر جوانی بداند و بفهمد که باید کشورش مستقل، آزاد و آباد باشد. رهبر شهید «امام خامنه‌ای» (ره)

با صلوات بر محمد و آل محمد و اهداء تحیات الهی. 

هشتم آبان ماه روز نوجوان و بسیج دانش‌آموزی نامیده شده است. در این روز «محمدحسین فهمیده» نوجوان بسیجی ۱۳ساله به مرتبه بزرگ شهادت رسیده است و به مناسب این اتفاق عظیم، سالروز شهادت این دانش‌آموز فداکار، روز نوجوان و همچنین روز بسیج دانش‌آموزی نام گرفته است.

روز ۸ آبان بیانگر عشق و ایمان ملت شریف ایران و به ویژه دانش آموزانی است که برای حفظ تمامیت ارضی و سربلندی ایران اسلامی و برای کوتاه کردن دست استکبار و دشمنان، دست در شناسنامه‌های کوچک خود بردند تا حماسه‌ای بزرگ به یادگار گذاشته شود و با اراد‌های وصف ناپذیر، ایثار، فداکاری و مجاهدت نمودند که مصداق آن را می‌توان در دوران پر افتخار هشت سال دفاع مقدس و جنگ ۱۲ روزه و رمضان شاهد بود که خون‌های به ناحق ریخته شده دانش‌آموزان شهید مدرسه شجره طیبه میناب چگونه توانست به اذن الهی، دشمنان بشریت را رسوا نماید.

با مشاهده چنین راست قامتانی است که می‌توان گفت کوچکی سن نمی‌تواند ایمان و اعتقاد انسان‌های نیکو خصال را محدود نماید و حقیقت جویان در هر برهه از زندگی روحیه و منشی بزرگ دارند.

روز دانش آموز، یادآور رشادت شهید «محمد حسین فهمیده» آن دانش آموز قهرمانی است که با گذشتن از خود سرلوحه تمامی نوجوانان کشور گردید چنانکه امام خمینی (ره) معمار کبیر انقلاب اسلامی فرمودند: «رهبر ما آن طفل سیزده ساله‌ای است که با قلب کوچک خود که ارزشش از صد‌ها  زبان و قلم بزرگ‌تر است با نارنجک، خود را زیر تانک دشمن انداخت و آن را منهدم نمود و خود نیز شربت شهادت نوشید.»

اینجانب و کارکنان اداره کل حفظ آثار و نشر ارزش‌های دفاع مقدس و مقاومت استان کهگیلویه و بویراحمد، ضمن گرامیداشت یاد و خاطره‌ی دو هزار شهید والامقام استان، به ویژه شهدای گرانقدر دانش آموز از شهید عزیز، «ابوالقاسم علیپور» تا «ابوالفضل پیمان» عزیز، این روز را به تمامی دانش آموزان و آینده سازان گرانقدر، اساتید، مسئولین و فرمانده هان محترم و مردم همیشه در صحنه استان تبریک عرض می‌نماییم. (راه امامین انقلاب (ره) و سایه مقام معظم رهبری «حفظه الله» مستدام باد).

انتهای پیام /

نظر شما
captcha
پربیننده ها
آخرین اخبار