تظاهرات در استکهلم برای محکومیت حملات رژیم صهیونیستی به غزه و لبنان

صد‌ها نفر روز در پایتخت سوئد در اعتراض به تداوم حملات رژیم صهیونیستی به غزه و لبنان تظاهرات کردند.
کد خبر: ۸۷۴۰۴۴
تاریخ انتشار: ۱۱ آبان ۱۴۰۵ - ۰۹:۳۰ - 02November 2026

به گزارش خبرنگار بین‌الملل دفاع‌پرس، صد‌ها نفر روز شنبه در «استکهلم» پایتخت سوئد، در اعتراض به تداوم حملات رژیم صهیونیستی به نوار غزه، کرانه باختری و لبنان و نقض توافق‌های آتش‌بس دست به تظاهرات زدند.

تظاهرات در استکهلم

شرکت‌کنندگان در پاسخ به فراخوان چندین سازمان جامعه مدنی در میدان «اودین‌پلان» گردهم آمدند و با در دست داشتن پلاکاردهایی، هدف قرار دادن غیرنظامیان و تأسیسات آموزشی و بهداشتی را محکوم کرده و توقف حملات به لبنان و پایان دادن به بحران کمبود مواد غذایی در غزه را خواستار شدند. روی این پلاکارد‌ها عباراتی، چون «کودکان در غزه کشته می‌شوند»، «مدرسه‌ها و بیمارستان‌ها بمباران می‌شوند»، «حملات به لبنان را متوقف کنید» و «کمبود غذا را متوقف کنید» نوشته شده بود.

متظاهران ضمن مطالبه توقف فوری حملات به نوار غزه، از دولت سوئد خواستند فروش تسلیحات به رژیم صهیونیستی را متوقف کرده و در قبال تحولات اراضی فلسطین و لبنان موضعی آشکار اتخاذ کند.

«ایلان کوهن»، فعال سوئدی، طی سخنانی در این تظاهرات بر همبستگی خود با ملت فلسطین و دفاع از حقوق تمامی ملت‌ها تأکید کرد. 

کوهن ضمن ابراز امیدواری برای همزیستی و برخورداری از حقوق برابر میان ملت فلسطین و یهودیانِ ساکن در سرزمین‌های اشغالی، از جامعه جهانی و دولت سوئد خواست در برابر این تخلفات سکوت نکرده و از حقوق ملت‌ها و حقوق بین‌الملل دفاع کنند. وی همچنین از دولت سوئد خواست مواضعی روشن و عینی مبتنی بر حقوق بین‌الملل در قبال مسئله فلسطین اتخاذ نماید.

انتهای پیام/ ۱۳۴

نظر شما
captcha
پربیننده ها
آخرین اخبار