خراسان جنوبی در ایام فاطمیه میزبان شهدای گمنام دوران دفاع مقدس می‌شود

جلسه ستاد هماهنگی مراسم استقبال، وداع و تشییع پیکر مطهر شهدای گمنام استان خراسان جنوبی با حضور مسئولین استانی در محل استانداری برگزار شد.
کد خبر: ۸۷۴۲۸۹
تاریخ انتشار: ۱۱ آبان ۱۴۰۵ - ۱۲:۲۶ - 02November 2026

به گزارش خبرنگار دفاع‌پرس از بیرجند، همزمان با فرا رسیدن ایام سوگواری شهادت مظلومانه حضرت فاطمه زهرا (س)، استان خراسان جنوبی بار دیگر عطر و طراوت ایثار و شهادت به خود می‌گیرد و میزبان پیکر‌های مطهر شهدای گمنام دوران دفاع مقدس خواهد بود.

فلاحی

در همین راستا، جلسه شورای هماهنگی حفظ آثار و نشر ارزش‌های دفاع مقدس و مقاومت استان خراسان جنوبی با محوریت هماهنگی و برنامه‌ریزی برگزاری باشکوه مراسم استقبال، وداع و تشییع این کبوتران خونین‌بال، به ریاست معاون سیاسی امنیتی و اجتماعی استانداری و با حضور مدیران دستگاه‌های اجرایی و نهاد‌های نظامی و انتظامی در سالن جلسات شهید ماژانی استانداری برگزار شد.

در این جلسه، سرهنگ پاسدار «غلامرضا فلاحی» مدیرکل حفظ آثار و نشر ارزش‌های دفاع مقدس و مقاومت، با تسلیت فرارسیدن ایام فاطمیه (س) و گرامیداشت یاد و خاطره شهدای والامقام، بر لزوم هم‌افزایی و مشارکت تمامی دستگاه‌ها و نهاد‌ها برای برگزاری هرچه باشکوه‌تر این آیین معنوی تأکید کرد.

سرهنگ فلاحی با اشاره به اینکه حضور شهدای گمنام در استان، فضای جامعه را به عطر معنویت و فرهنگ ایثار و مقاومت متبرک می‌سازد، افزود: مردم ولایت‌مدار و انقلابی خراسان جنوبی بار دیگر ثابت خواهند کرد که قدرشناس خون مطهر شهدا و ادامه دهنده راه روشن آنان هستند و ایام فاطمیه امسال با حضور این عزیزان، به واسطه توسل به حضرت زهرا (س) و شهدای گمنام، به کانون ترویج فرهنگ مقاومت و بصیرت تبدیل خواهد شد.

مدیرکل حفظ آثار و نشر ارزش‌های دفاع مقدس و مقاومت استان خراسان جنوبی با بیان اینکه در استان تعداد ١۶١ شهید گمنام در ٧۴ نقطه خاکسپاری شده‌اند تصریح کرد: با حضور این ٢ شهید گمنام والامقام، تعداد شهدای گمنام تدفین شده در استان به ١۶٣ شهید خواهد رسید و تعداد مکانهانیز به ٧۶ مکان افزایش می‌یابد. 

در ادامه این جلسه، اعضای ستاد پس از بحث و تبادل نظر، پیرامون جزئیات برنامه‌های پیش‌بینی شده از جمله زمان دقیق ورود شهدا به استان، شهرستان‌های میزبان، مراسم وداع در مدارس و دانشگاه‌ها، مراسم محوری وداع در مرکز استان و همچنین مسیر‌های تشییع و خاکسپاری شهدای والامقام در روز جمعه ٢٢ آبان ماه تصمیماتی اتخاذ نمودند و هماهنگی‌های لازم میان دستگاه‌های ذی‌ربط به عمل آمد.

انتهای پیام/

نظر شما
captcha
پربیننده ها
آخرین اخبار