آغاز طراحی تشکیلات تفصیلی ادارات کل استانی بنیاد شهید

مشاور رئیس بنیاد شهید و امور ایثارگران در نوآوری، هوشمندسازی و آینده‌پژوهی از آغاز فرایند طراحی تشکیلات تفصیلی ادارات کل استانی و بنیاد‌های شهرستانی خبر داد و تأکید کرد این فرایند با مشارکت مستقیم استان‌ها و متناسب با ویژگی‌ها، شرایط و شاخص‌های اختصاصی هر استان و شهرستان انجام می‌شود.
کد خبر: ۸۷۴۵۲۳
تاریخ انتشار: ۱۲ آبان ۱۴۰۵ - ۱۰:۴۸ - 03November 2026

به گزارش خبرنگار حماسه و جهاد دفاع‌پرس، «اسماعیل جلیلی»، مشاور رئیس بنیاد شهید و امور ایثارگران در نوآوری، هوشمندسازی و آینده‌پژوهی، با اشاره به برنامه‌ریزی انجام‌شده برای بازطراحی و تدوین تشکیلات تفصیلی بنیاد پس از پایان طراحی تشکیلات تفصیلی ستاد مرکزی، اظهار داشت: این فرایند از ۹ آبان‌ماه آغاز شده و تا ۹ آذرماه ادامه خواهد داشت. در این بازه، تشکیلات تفصیلی هر استان و شهرستان متناسب با شرایط جغرافیایی، جمعیت ایثارگری، حجم و تنوع خدمات، گستره‌ی مأموریت‌ها و ویژگی‌های اختصاصی آن طراحی می‌شود.

بنیاد شهید

جلیلی یکی از اصول محوری این برنامه را پرهیز از طراحی الگوی یکسان برای تمام استان‌ها و شهرستان‌ها دانست و افزود: تشکیلات تفصیلی هر واحد باید بر اساس واقعیت‌های عملیاتی، نیاز‌های خدمت‌رسانی، شاخص‌های اختصاصی و ظرفیت‌های همان منطقه طراحی شود. از این رو، مشارکت فعال مدیران و کارشناسان استان‌ها در همه‌ی مراحل، از بررسی وضع موجود تا تحلیل نیاز‌ها و نهایی‌سازی الگوی پیشنهادی، پیش‌بینی شده است.

او ادامه داد: همه‌ی مراحل بر اساس برنامه‌ریزی مشخص و با بررسی مشترک ستاد و استان‌ها پیش خواهد رفت تا در کنار توجه به الزامات قانونی و سیاست‌های کلان بنیاد، تناسب میان مأموریت‌ها، حجم خدمات، فرایند‌های اجرایی و نیروی انسانی مورد نیاز برقرار شود.

مشاور رئیس بنیاد در نوآوری، هوشمندسازی و آینده‌پژوهی با اشاره به آغاز جلسات هماهنگی این برنامه اظهار کرد: نخستین جلسه‌ی هماهنگی طراحی تشکیلات تفصیلی، با بنیاد تهران بزرگ و مناطق تابعه‌ی آن به‌عنوان نخستین واحد استانی برگزار شد. این جلسه با حضور مدیرکل بنیاد تهران بزرگ و مدیران ستادی آن برگزار شد و در آن، ابعاد مختلف طراحی تشکیلات متناسب با شرایط و ویژگی‌های این مجموعه بررسی و هماهنگ شد.

جلیلی خاطرنشان کرد: در این برنامه، طراحی ساختار استان‌ها با توجه به تفاوت‌های جمعیتی، مأموریتی و حجم خدمات، در پنج سطح شامل تهران بزرگ به‌عنوان سطح ویژه و استان‌های درجه‌یک، دو، سه و چهار توسط خود استان‌ها انجام می‌شود. همچنین طراحی تشکیلات شهرستان‌ها با تأکید بر رویکرد مدیریت مورد (Case Management)، مدیریت یکپارچه‌ی پرونده‌ی ایثارگران و پیگیری مستمر مسائل و نیاز‌های آنان تا رسیدن به نتیجه انجام خواهد شد.

جلیلی در پایان تأکید کرد: هدف نهایی این برنامه، دستیابی به تشکیلاتی متناسب با مأموریت‌ها و نیاز‌های واقعی هر منطقه، افزایش چابکی و بهره‌وری، روشن شدن حدود مسئولیت‌ها و اختیارات، استفاده‌ی بهینه از ظرفیت نیروی انسانی و ارتقای کیفیت و سرعت ارائه‌ی خدمات به جامعه‌ی معزز ایثارگری است.

انتهای پیام/ 119

نظر شما
captcha
پربیننده ها
آخرین اخبار