استکبار در باتلاق خودساخته گرفتار است

استاد اخلاق حوزه علمیه حضور مستمر و حماسی ملت در صحنه را تجلی توکل حقیقی به خدا دانست و تأکید کرد: با اتکا به قدرت لایزال الهی و عنایات ولی عصر (عج)، ملت ایران هرگز تسلیم فشارهای دشمنان نخواهد شد و امروز سران استکبار در باتلاق بحران‌های خودساخته دست‌وپا می‌زنند.
کد خبر: ۸۷۴۸۶۰
تاریخ انتشار: ۱۳ آبان ۱۴۰۵ - ۰۹:۱۰ - 04November 2026
به گزارش خبرنگار دفاع‌پرس از گلستان، حجت‌الاسلام والمسلمین «حبیب‌الله فرحزاد»استاد اخلاق حوزه علمیه، در دویست و چهل و هشتمین اجتماع شبانه مردم ولایتمدار گرگان رمز‌های پیروزی جبهه حق، اهمیت توکل حقیقی به خدا و بررسی تحولات روز را تحلیل کرد.
فرحزاد
وی با تأکید بر اینکه «توکل و اعتماد به خدای متعال» اساسی‌ترین رمز پیروزی ملت ایران است، اظهار داشت: قرآن کریم یکی از نشانه‌های اصلی مؤمنان را توکل واقعی بر خداوند می‌داند («و علی الله فتوکلو ان کنتم مومنین»). در امور مهم زندگی همچون ازدواج، رزق و روزی و حل مشکلات، نباید نگاه ما به دستان بندگان یا بوروکراسی‌های پیچیده باشد؛ چرا که تکیه‌گاه اصلی مومن تنها ذات اقدس الهی است که شافی، طبیب و مشکل‌گشای حقیقی است.
 
این استاد اخلاق با یادآوری فرمایشات بنیان‌گذار جمهوری اسلامی ایران، امام خمینی (ره) خاطرنشان کرد: امام راحل عظیم‌الشان بار‌ها تأکید کردند اینکه عده‌ای آمریکا را ابرقدرت بدانند، ناشی از کم‌فکری و عدم معرفت به قدرت لایزال الهی است.
 
فرحزاد گفت: ابرقدرت واقعی فقط خداست و همان‌طور که فرعون‌ها و طاغوت‌های تاریخ به زباله‌دان تاریخ پیوستند، امروز نیز سران استکبار و صهیونیست در لجنزار فتنه‌ای که خود برافروخته‌اند، درمانده و حیرانند و راه پس و پیش ندارند.
 
این استاد اخلاق با اشاره به پدیده کم‌نظیر استمرار اجتماعات مردمی در کشور تصریح کرد: کدام کشور را سراغ دارید که مردم آن بتوانند در گرما، سرما، برف و باران و با وجود سختی‌ها، ۲۵۰ شب پیاپی در صحنه تجمعات حضور داشته باشند؟ این حضور خودجوش و معنادار، چیزی جز لطف و عنایت پروردگار و دمیدن روح مقاومت در دل‌های مردم نیست.
 
وی با اشاره به ثبات نسبی کشور در حوزه‌های مختلف انرژی و خدمات با وجود مشکلات اقتصادی، این وضعیت را نشانه همراهی نجیبانه مردم و الطاف الهی خواند و افزود: نصرت الهی وعده تخلف‌ناپذیر قرآن کریم است («و کان حقا علینا نصرالمومنین») و به فرموده ولی عصر (عج) در توقیع مبارک به شیخ مفید، اگر توجه، دعا و عنایت اولیای الهی و رهبری داهیانه نبود، بلا‌های سخت و شکننده، دشمنان را بر جامعه اسلامی مسلط می‌کرد.
 
حجت‌الاسلام فرحزاد با اشاره به نمونه‌های تاریخی پایداری ملت ایران در برابر فشار‌ها و قحطی‌های ساختگی بیگانگان در قرون گذشته، بر حفظ هوشیاری، تقویت وحدت و استقامت همه‌جانبه در برابر جنگ روانی و ترکیبی دشمن تأکید کرد.
 
این استاد اخلاق در ادامه با اشاره به خاطرات تلخ تاریخی از دوران جنگ جهانی دوم و وقوع قحطی‌های مرگبار تحمیلی توسط بیگانگان در ایران گفت: اساتید بزرگ و چهره‌های برجسته‌ای همچون آیت‌الله جوادی آملی از خاطرات تلخ دوران کودکی خود روایت کرده‌اند که در آن دوران و به دنبال اشغال کشور با وجود اعلام بی‌طرفی، مردم از شدت قحطی حتی نان خالی برای خوردن نداشتند و خانواده‌ها برای تهیه یک لقمه نان مجبور به فروش زمین‌های کشاورزی خود می‌شدند؛ به گونه‌ای که نیمی از جمعیت ایران در آن سال‌ها از بین رفتند.
 
وی مقایسه شرایط امروز کشور با آن دوران سیاه را نشانه عنایت ویژه الهی خواند و تصریح کرد: امروز با وجود تمامی مشکلات اقتصادی و هجمه‌های دشمنان، به لطف خدا قحطی و بحران تامین مایحتاج عمومی وجود ندارد و نانوایی‌ها فعالند. ما نیازی به وابستگی به قدرت‌های شرق و غرب نداریم؛ تکیه‌گاه اصلی ما ذات اقدس الهی، قرآن کریم و عنایت ولی عصر (عج) است.
 
حجت‌الاسلام فرحزاد با تجلیل از روحیه مقاومت و استقامت خانواده‌های معظم شهدا و ایثارگران افزود: مادری با وجود تقدیم هشت شهید و محروم شدن از دیدار پیکر عزیزانش، با قلبی محکم می‌گوید حتی یک سر سوزن از آرمان‌های انقلاب عقب‌نشینی نمی‌کند؛ این سطح از پایداری، جلوه‌ای روشن از قدرت خدا و عنایت اهل‌بیت (ع) است که در دل این ملت جریان دارد.
 
وی با اشاره به توصیه‌های عرفانی بزرگان دین همچون مرحوم آیت‌الله سیدعلی قاضی طباطبایی (ره) خاطرنشان کرد: فرمایش کلیدی این عارف بزرگ این است که «اگر با خدا باشیم، همه‌چیز داریم، اما منهای خدا، همه‌چیز هیچ‌اندر‌هیچ و پوچ است.» بنابراین در تمامی امور شخصی، اجتماعی و حکومتی باید یاد خدا و توکل حقیقی سرلوحه کار باشد.
 
این استاد حوزه با گرامیداشت ایام فاطمیه، درس بزرگ حضرت زهرا (س) را ایستادگی تا پای جان در مسیر ولایت و امامت دانست و ابراز امیدواری کرد که با تداوم حضور پرشور مردم در تجمعات، توسل به ائمه اطهار (ع) و وحدت و بصیرت همگانی، پیروزی نهایی جبهه حق و بیرون راندن کامل استکبار از منطقه محقق شود.
 
انتهای پیام/
نظر شما
captcha
پربیننده ها
آخرین اخبار