حجت‌الاسلام پورخاقان: اجازه نمی‌دهیم اقدام عده‌ای قلیل به جایگاه نیرو‌های مسلح خدشه وارد کند

رئیس سازمان قضایی نیرو‌های مسلح گفت: دستگاه قضایی اجازه نمی‌دهد اقدام عده‌ای قلیل به جایگاه ارزشمند نیرو‌های مسلح خدشه‌ای وارد کند.
کد خبر: ۸۷۴۸۹۵
تاریخ انتشار: ۱۳ آبان ۱۴۰۵ - ۱۰:۰۸ - 04November 2026

به گزارش گروه جامعه دفاع‌پرس، حجت‌الاسلام والمسلمین احمدرضا پورخاقان رئیس سازمان قضایی نیرو‌های مسلح در دیدار با حجت‌الاسلام والمسلمین محمدرضا حسینی‌همدانی نماینده ولی‌فقیه در استان البرز، نیرو‌های مسلح را دژ مستحکم دفاع از کشور خواند و با استناد به کلام امام علی (ع)، امنیت جامعه را در گرو جانفشانی‌های این نیرو‌ها برشمرد.

قوه

وی افزود: بزرگترین رسالت سازمان قضایی نیرو‌های مسلح، صیانت از سلامت و حفظ اقتدار این نهاد است و چنانچه فردی بخواهد با سوءاستفاده از لباس مقدس نظامی‌گری تخلف کند، دستگاه قضایی با قدرت و حکمت و با صدور آرای بازدارنده با وی برخورد خواهد کرد تا اجازه داده نشود اقدام عده‌ای قلیل، به جایگاه خیل عظیم نیرو‌های مسلح خدشه‌ای وارد کند.

رئیس سازمان قضایی نیرو‌های مسلح با اشاره به اینکه میزان جرایم در میان نیرو‌های مسلح کشور بسیار پایین است، یادآور شد که همین مقدار اندک نیز در نیرو‌های مکتبی قابل قبول نیست.

حجت‌الاسلام پورخاقان تصریح کرد: در مسیر اجرای عدالت، اجازه دخالت به افراد فرصت‌طلب داده نخواهد شد.

وی ارتقای وضعیت معیشت کارکنان نیرو‌های مسلح را ضروری خواند و افزود: علیرغم تلاش‌های ارزشمند دولت و مجلس، هنوز تا رسیدن به نقطه مطلوب فاصله وجود دارد.

رئیس سازمان قضایی نیرو‌های مسلح کشور در پایان از دیدگاه‌های ارزشمند امام جمعه کرج در خصوص صیانت از نیرو‌های مسلح قدردانی کرد.

در این دیدار، حجت‌الاسلام والمسلمین حسینی‌همدانی نیز ضمن قدردانی از زحمات قضات و کارکنان سازمان قضایی نیرو‌های مسلح استان البرز، کار آنها را سخت و ارزشمند توصیف کرد و بر لزوم حفظ اقتدار و سلامت این مجموعه تأکید کرد.

نماینده ولی‌فقیه در استان البرز همچنین از خدمات بی‌شائبه امیر ایرج عباسی در دوران تصدی ریاست سازمان قضایی نیرو‌های مسلح استان البرز تقدیر و تشکر کرد.

انتهای پیام/ 261

نظر شما
captcha
پربیننده ها
آخرین اخبار