دشمن پس از ناکامی در جنگ به دنبال ایجاد تفرقه میان مردم است

مدیرکل تبلیغات اسلامی کردستان گفت: دشمن پس از ناکامی در عرصه نظامی و فشارهای اقتصادی، امید خود را به ایجاد اختلاف و تفرقه در صفوف متحد مردم ایران بسته است.
کد خبر: ۸۷۵۱۷۵
تاریخ انتشار: ۱۳ آبان ۱۴۰۵ - ۲۰:۵۳ - 04November 2026
به گزارش دفاع‌پرس از کردستان، حجت‌الاسلام «برومند رازیانی» مدیرکل تبلیغات اسلامی کردستان، پیش از ظهر امروز چهارشنبه در سخنرانی مراسم راهپیمایی ۱۳ آبان در شهرستان سقز، با گرامیداشت مناسبت‌های تاریخی این روز اظهار داشت: ۱۳ آبان یادآور سه رویداد مهم در تاریخ مبارزات ملت ایران، شامل قیام علیه لایحه کاپیتولاسیون در سال ۱۳۴۲، شهادت دانش‌آموزان در سال ۱۳۵۷ و تسخیر لانه جاسوسی آمریکا در سال ۱۳۵۸ است.
 
دشمن پس از ناکامی در جنگ، به دنبال ایجاد تفرقه میان مردم است
 
وی با اشاره به پیشینه مداخلات آمریکا در امور ایران افزود: از کودتای ۲۸ مرداد و سرنگونی دولت مردمی مصدق تا حمایت از رژیم پهلوی و تصویب لایحه کاپیتولاسیون، دست آمریکا در جنایت و توطئه علیه ملت ایران آشکار بوده است.
 
مدیرکل تبلیغات اسلامی کردستان با بیان اینکه انقلاب اسلامی الگوی مستقلی در برابر نظام‌های سرمایه‌داری غرب و سوسیالیستی شرق ارائه کرد، ادامه داد: انقلاب اسلامی با تکیه بر آموزه‌های الهی، استقلال و اراده مردم شکل گرفت و قدرت‌های شرقی و غربی از همان ابتدا تلاش کردند مانع رشد و تثبیت این الگو شوند.
 
رازیانی با اشاره به توطئه‌های مختلف علیه جمهوری اسلامی ایران عنوان کرد: دشمنان ابتدا با تحریک جریان‌های ضدانقلاب، سپس با تحمیل جنگ از سوی رژیم بعث و در ادامه با اعمال تحریم‌های ظالمانه تلاش کردند ملت ایران را از مسیر استقلال و پیشرفت بازدارند، اما در تحقق اهداف خود ناکام ماندند.
 
وی با اشاره به نقش‌آفرینی رژیم صهیونیستی و حمایت آمریکا از این رژیم در تقابل با ایران بیان کرد: جنایت‌های رژیم صهیونیستی در غزه و لبنان به اندازه‌ای آشکار است که انزجار از این جنایت‌ها تنها به مسلمانان اختصاص ندارد و هر انسان آزاده‌ای از مشاهده این فجایع متأثر می‌شود.
 
مدیرکل تبلیغات اسلامی کردستان با اشاره به حوادث جنگ اخیر و جنایت‌های صورت‌گرفته علیه ملت ایران اضافه کرد: دشمن تصور می‌کرد می‌تواند در مدت سه روز مردم ایران را به زانو درآورد، اما اراده ملت و لطف و عنایت الهی محاسبات آنها را برهم زد.
 
رازیانی با استناد به آیات قرآن کریم درباره وعده الهی در برابر دشمنان تأکید کرد: خداوند در قرآن وعده داده است اگر دشمنان با اهل ایمان وارد مقابله شوند، سرانجام پشت به میدان می‌کنند و هیچ یاور و پشتیبانی نخواهند یافت.
 
وی با بیان اینکه سنت الهی تغییرناپذیر است، افزود: اگر بر ایمان، باور و اعتقادات خود استوار بمانیم، بدون تردید یاری خداوند را خواهیم دید؛ چراکه اعتماد ما به وعده الهی نباید کمتر از اعتماد به وعده انسان‌های متخصص و باتجربه باشد.
 
مدیرکل تبلیغات اسلامی کردستان با تأکید بر ضرورت حفظ وحدت ملی و اسلامی گفت: دشمن امروز پس از ناکامی در جنگ نظامی و فشار‌های اقتصادی، برای ورود به یک تقابل دیگر نیز با تردید مواجه است و آخرین امید خود را به ایجاد تفرقه در میان مردم بسته است.
 
رازیانی تصریح کرد: هر فردی در هر جایگاه، مسئولیت و لباسی که برای برهم زدن وحدت جامعه اسلامی تلاش کند، دانسته یا نادانسته در مسیر اهداف دشمن حرکت می‌کند و باید نسبت به این توطئه‌ها هوشیار بود.
 
وی با اشاره به تلاش دشمن برای ایجاد شکاف میان اقوام و جریان‌های سیاسی مختلف اظهار کرد: دشمن یک روز با اختلاف‌افکنی میان شیعه و سنی، روز دیگر با برجسته کردن تفاوت‌های قومی میان کرد، ترک و فارس و زمانی دیگر با دامن زدن به اختلافات سیاسی میان اصلاح‌طلب و اصولگرا به دنبال تضعیف انسجام ملی است.
 
رازیانی با یادآوری تأکیدات رهبر انقلاب بر پرهیز از اختلاف‌افکنی خاطرنشان کرد: باید با حفظ وحدت و همبستگی، ایمان و اعتقاد خود را تقویت کنیم تا زمینه نصرت الهی و پیروزی رزمندگان اسلام فراهم شود.
 
وی ابراز امیدواری کرد که به‌زودی شاهد پیروزی رزمندگان اسلام، سرافرازی ملت ایران و خواری و ذلت دشمنان باشیم.
 
انتهای پیام/
نظر شما
captcha
پربیننده ها
آخرین اخبار