راهپیمایی ۱۳ آبان در فارس؛ همدلی نسل‌ها زیر پرچم سه‌رنگ ایران

راهپیمایی ۱۳ آبان، روز دانش‌آموز و روز ملی مبارزه با استکبار جهانی، صبح چهارشنبه همزمان در ۱۲۰ نقطه استان فارس با حضور گسترده دانش‌آموزان، نوجوانان، جوانان و اقشار مختلف مردم آغاز شد، رویدادی که در آن نسل زد در کنار نسل‌های گذشته، زیر پرچم سه‌رنگ ایران و با پلاکاردهایی با مضامین ملی و انقلابی، همدلی و همراهی خود را با آرمان‌های وطن به نمایش گذاشته‌اند.
کد خبر: ۸۷۴۹۱۲
تاریخ انتشار: ۱۳ آبان ۱۴۰۵ - ۱۱:۰۶ - 04November 2026

به گزارش خبرنگار دفاع‌پرس از شیراز، راهپیمایی ۱۳ آبان در شیراز از ساعت ۹ صبح با حضور گسترده دانش‌آموزان، نوجوانان، جوانان و اقشار مختلف مردم از میدان شهدا به سمت چهارراه پیروزی آغاز شد و در طول مسیر، جمعیت حاضر با نظم و انسجام، مسیر تعیین‌شده را طی می‌کنند و لحظه به لحظه بر تعداد راهپیمایی‌کنندگان افزوده می‌شود.

راهپیمایی ۱۳ آبان در فارس؛ همدلی نسل‌ها زیر پرچم سه‌رنگ ایران

دانش‌آموزان در حالی که پرچم‌های سه‌رنگ جمهوری اسلامی ایران را در دست دارند، با سردادن شعار‌هایی در حمایت از ایران، وطن و همبستگی ملی، فضای مسیر راهپیمایی را رنگ و بویی حماسی بخشیده‌اند.
 
این حضور گسترده، جلوه‌ای از همدلی و همراهی نسل جوان با آرمان‌های ملی و انقلابی را به نمایش گذاشته است.
 
نسل زد نیز با حضور پررنگ خود در این مراسم نشان داد که مناسبت‌های ملی و تاریخی همچنان در میان نسل جدید جایگاه ویژه‌ای دارد و نوجوانان و جوانان امروز نیز خود را در قبال سرنوشت و آینده کشور مسئول می‌دانند.
 
حضور این نسل در کنار سایر اقشار مردم، بر پیوند نسل‌های مختلف در پاسداشت ارزش‌های ملی و تاریخی افزوده و تصویری از همدلی بین‌نسلی را در فضای راهپیمایی شکل داده است.
 
پلاکارد‌های در دست دانش‌آموزان با مضامین حمایت از میهن، مرگ بر آمریکا، مرگ بر اسرائیل و «ای رهبر شهیدم راهت ادامه دارد»، در کنار پرچم‌های برافراشته ایران، جلوه‌ای از مشارکت نسل جوان در این رویداد ملی را به تصویر کشیده و بار دیگر پیوند نسل دانش‌آموز با آرمان‌های انقلاب و وطن را به نمایش گذاشته است.
 
در این راهپیمایی، علاوه بر دانش‌آموزان و نسل جوان، خانواده‌ها، سالمندان و اقشار مختلف مردم نیز حضور دارند و همین همراهی گسترده، فضای راهپیمایی را به جلوه‌گاه وحدت و همدلی مردم فارس در پاسداشت یک مناسبت ملی تبدیل کرده است.
 
حضور خانواده‌ها در کنار فرزندانشان نیز نشان‌دهنده اهمیت انتقال ارزش‌های ملی و تاریخی به نسل‌های آینده است.
 
آنچه در راهپیمایی ۱۳ آبان فارس بیش از هر چیز به چشم می‌آید، همدلی نسل‌های مختلف زیر پرچم سه‌رنگ ایران است؛ از دانش‌آموزانی که نخستین تجربه‌های حضور در چنین رویداد‌هایی را پشت سر می‌گذارند تا نوجوانان و جوانان نسل زد که با شور و انگیزه در صفوف راهپیمایی حاضر شده‌اند.
 
این حضور مشترک، پیامی از استمرار پیوند نسل‌ها با آرمان‌های ملی و انقلابی را به همراه دارد.
 
انتهای پیام/
نظر شما
captcha
پربیننده ها
آخرین اخبار