اعزام دانش‌آموزان بویراحمدی به مناطق عملیاتی جنوب

فرمانده ناحیه مقاومت بسیج انصارالحسین (ع) بویراحمد گفت: یک‌هزار و ۴۰۰ نفر از دانش‌آموزان مقطع متوسطه دوم این شهرستان به مناطق عملیاتی جنوب کشور در قالب کاروان راهیان نور، اعزام شدند.
کد خبر: ۸۷۵۲۷۸
تاریخ انتشار: ۱۴ آبان ۱۴۰۵ - ۱۰:۴۷ - 05November 2026

به گزارش دفاع‌پرس از کهگیلویه و بویراحمد، سرهنگ پاسدار «حسین انوری» فرمانده ناحیه مقاومت بسیج انصارالحسین (ع) بویراحمد، امروز (پنجشنبه) در آیین بدرقه اعزام نخستین کاروان ۳۰۰ نفره دانش‌آموزان دختر در این شهرستان، اظهار داشت: این دانش‌آموزان طی سه شبانه‌روز حضور در مناطق عملیاتی استان خوزستان، از یادمان‌های شهدای هویزه، شلمچه، علقمه و معراج شهدای اهواز بازدید و زیارت خواهند کرد.

راهیان نور

وی افزود: در این اردو برنامه‌های متنوع فرهنگی، دینی و مذهبی پیش‌بینی شده است و راویان دوران دفاع مقدس نیز با روایتگری، دانش‌آموزان را با واقعیت‌ها و حوادث هشت سال دفاع مقدس آشنا می‌کنند.

فرمانده ناحیه مقاومت بسیج انصارالحسین (ع) شهرستان بویراحمد، هدف از این اردو را ترویج فرهنگ ایثار و شهادت، تقویت روحیه خودباوری و افزایش اعتمادبه‌نفس دانش‌آموزان عنوان کرد و گفت: امیدواریم شرکت‌کنندگان بتوانند با بهره‌گیری از این تجربه فرهنگی و معنوی، نقش مؤثری در انتقال ارزش‌های دفاع مقدس به هم‌کلاسی‌های خود داشته باشند.

وی با اشاره به برنامه اعزام دانش‌آموزان پسر گفت: علاوه بر ۷۰۰ دانش‌آموز دختر متوسطه دوم که اعزام آنان در آبان‌ماه انجام می‌شود، ۷۰۰ دانش‌آموز پسر نیز در آذرماه به مناطق عملیاتی جنوب کشور اعزام خواهند شد.

انتهای پیام /

نظر شما
captcha
پربیننده ها
آخرین اخبار