مراسم اختتامیه جشنواره بین‌المللی فیلم مقاومت برگزار شد+ عکس و فیلم

مراسم اختتامیه نوزدهمین جشنواره بین‌المللی فیلم مقاومت در برج میلاد آغاز شد. 
کد خبر: ۸۷۵۳۶۳
تاریخ انتشار: ۱۴ آبان ۱۴۰۵ - ۱۹:۵۲ - 05November 2026

به گزارش خبرنگار فرهنگ دفاع‌پرس، مراسم اختتامیه نوزدهمین جشنواره بین‌المللی فیلم مقاومت، عصر امروز (پنج‌شنبه) با حضور حجت‌الاسلام حسین طائب رئیس سازمان بسیج مستضعفین، علیرضا زاکانی شهردار تهران و جمعی از هنرمندان و فیلمسازان در برج میلاد برگزار شد. 

فیلم

در ابتدای این مراسم، حمیدرضا مدقق، مجری برنامه، با اشاره به بیانات رهبر شهید انقلاب مبنی بر اینکه «هنر امروز ایران، هنر مقاومت است، نه هنر تسلیم و سازش»، یاد و خاطره شهدای والامقام، از جمله سردار غلامرضا سلیمانی رئیس سابق سازمان بسیج مستضعفین، سرلشکر حسین سلامی فرمانده سابق کل سپاه پاسداران انقلاب اسلامی و سردار علیرضا تنگسیری را گرامی داشت.

جشنواره

وی از سردار شهید علی تنگسیری به‌عنوان میزبان اختتامیه هفدهمین دوره جشنواره بین‌المللی فیلم مقاومت که در ناو شهید رودکی برگزار شده بود، یاد کرد.

غفاری: در جشنواره مقاومت به دنبال برقراری نسبت میان سینما و مقاومت هستیم 

در ابتدای این جسنواره «جلال غفاری» دبیر نوزدهمین جشنواره بین‌المللی فیلم مقاومت، اظهار داشت: جشنواره فیلم مقاومت را در شرایطی برگزار می‌کنیم که در اختتامیه هجدهمین دوره جشنواره، در سوم خرداد ۱۴۰۴ شاهد سخنرانی ماندگاری از شهید سپهبد حسین سلامی بودیم. این شهید بزرگوار ۲۰ روز پیش از شهادت خود در آن مراسم حضور داشتند و در جنگ ۱۲ روزه به شهادت رسیدند.

جشنواره

وی افزود: همچنین یاد شهید سلیمانی، رئیس وقت سازمان بسیج مستضعفین و میزبان و بانی جشنواره بین‌المللی فیلم مقاومت و شهید تنگسیری را گرامی می‌داریم که در هفدهمین دوره جشنواره، میزبانی این رویداد را بر عهده گرفتند و برای نخستین‌بار در جهان، یک جشنواره سینمایی را بر روی ناو و در پهنه خلیج فارس برگزار کردند.

دبیر نوزدهمین جشنواره بین‌المللی فیلم مقاومت با اشاره به اهداف این رویداد تصریح کرد: در این جشنواره به دنبال برقراری نسبت میان سینما و مقاومت هستیم. اساساً سینمای مقاومت، پرداخت زیبایی‌شناختی به انسان مقاوم است. یحیی سنوار به‌عنوان نمونه‌ای کامل از انسان مقاوم، لحظاتی را ترسیم و تصویر کرد که با کارگردانی خداوند، تمام دنیا را تحت تأثیر قرار داد.

غفاری ادامه داد: اگر امروز شاهد حضور بیش از یک‌هزار و ۹۰۰ اثر از ۱۰۰ کشور در این جشنواره هستیم و دغدغه اصلی بسیاری از آن‌ها توجه به مظلومیت غزه و فلسطین است، این موضوع پاسداشت همان اتفاق و زیبایی‌شناسی انسان مقاوم به شمار می‌رود.

وی با بیان اینکه جشنواره فیلم مقاومت در بستر جنگ و دفاع مقدس شکل گرفته است، گفت: امروز نیز در دل دو جنگ، یعنی جنگ ۱۲ روزه و جنگ ۴۰ روزه، رسالت خود را در روشن نگه داشتن این چراغ و تقویت آن می‌بیند.

دبیر نوزدهمین جشنواره بین‌المللی فیلم مقاومت با اشاره به مفهوم محوری این دوره از جشنواره اظهار کرد: دال گفتمانی ظهور‌یافته پس از جنگ رمضان یا جنگ تحمیلی سوم، واژه‌ای به نام «ملت مبعوث» است. ملت مبعوث، دال مرکزی حرکت گفتمانی نوزدهمین جشنواره فیلم مقاومت به شمار می‌رود.

غفاری با اشاره به برگزاری برنامه‌های جشنواره در میادین شهری خاطرنشان کرد: خانه جشنواره نوزدهم، میادین بودند و خانه جشنواره صرفاً پردیس ملت نبود. تلاش کردیم هم‌زمان با حضور مردم در میادین، امکاناتی فراهم کنیم تا برخی از فیلم‌های جشنواره که متناسب با شرایط این فضاها و از مدت‌زمان کوتاه‌تری برخوردار بودند، در میادین شهرهای مختلف کشور به نمایش درآیند.

وی افزود: هم‌زمان با این برنامه‌ها، از دو روز پیش اکران فیلم‌ها در بیش از ۲۰ استان کشور آغاز شده است و امیدواریم این اکران‌ها با اختتامیه جشنواره به پایان نرسد و تا هفته آینده ادامه داشته باشد.

غفاری همچنین از سازمان فرهنگی هنری شهرداری تهران برای همکاری در تدارک بیش از ۱۲ فرهنگ‌سرا به‌منظور فراهم کردن امکان اکران و نمایش فیلم برای مردم قدردانی کرد و گفت: اکران، مسئله مهم سینمای مقاومت است. سینمای مقاومت زنده است و مخاطب دارد، چراکه ملت زنده و مبعوث است.

وی با اشاره به حضور آثار بین‌المللی در این دوره از جشنواره بیان کرد: در این دوره توجه ویژه‌ای به آثار بین‌المللی داشتیم که خوشبختانه با استقبال همراه شد. همچنین کیفیت آثار ارسال‌شده به دبیرخانه جشنواره قابل توجه بود.

دبیر نوزدهمین جشنواره بین‌المللی فیلم مقاومت در ادامه با اشاره به روند داوری آثار گفت: گاهی برخی دوستان از نتایج داوری گلایه‌مند می‌شوند، اما باید توجه داشت که اگر اثری به‌عنوان اثر برگزیده انتخاب نمی‌شود، لزوماً به معنای ضعیف بودن آن نیست، بلکه ممکن است اثر بهتری نسبت به آن وجود داشته باشد.

وی با تأکید بر ترکیب هیئت داوران اظهار کرد: انصافاً ترکیب هیئت داوران، ترکیبی شاخص و متشکل از بهترین‌های کشور بود که داوری آثار را بر عهده داشتند. روز گذشته نیز برای جمع‌بندی آثار بلند، حدود هشت تا ۹ ساعت در جلسه حضور داشتیم و امیدواریم بتوانیم با رعایت عدالت و انصاف، برگزیدگان را به جامعه هنری مقاومت معرفی کنیم.

غفاری در پایان با اشاره به اهمیت ترویج گفتمان مقاومت گفت: تلاش ما این بود که چراغ سینمای مقاومت را روشن نگه داریم و گفتمان مقاومت را که رهبر شهیدمان بر آن تأکید داشتند، ترویج و تبلیغ کنیم. چه زمانی بهتر از سینما برای ترویج گفتمان مقاومت؟ امیدواریم این چراغ روشن‌تر بماند و فروغ آن بیشتر شود.

وی از مجموعه‌ها و افرادی که در برگزاری این رویداد همکاری داشتند، قدردانی کرد و به‌طور ویژه از حمایت‌ها و مساعدت‌های علیرضا زاکانی، شهردار تهران، تشکر کرد.

برگزیدگان بخش مستند 

با حضور هییت داوران؛ محسن اسلام زاده، مرتضی شعبانی، مصطفی دالایی، امیر وجدانی و حسین زارع زاده

بهترین کارگردانی فیلم مستند بلند

شایسته تقدیر: «خشت و خون» از عقیل جماعت
برگزیده: «ابراه کوچکی‌میان هور» از مرتضی پایه شنار_بهترین دستاورد مستند

مقاومت

برگزیده دستاورد مستند: «کریدور طلایی» از سید حسن سیدی پریشان و وحید کاظمی 
برگزیده دستاورد مستند: «من جلال ال احمد هستم» پژوهش علی اکبری

بهترین فیلم مستند بلند

شایسته تقدیر: «من جلال احمد هستم» از علی اکبری
برگزیده: «ایستاده در کنار طیف» از زهره نجف زاده

مقاومت

بهترین فیلم مستند کوتاه

برگزیده: «انتظار ۲۵ساله» از مطهره عدالت خواه

عدالت خواه پشت تریبون گفت: جایزه را تقدیم بچه‌هایی از مدرسه شجره طیبه میناب میکنم که بازماندگان هستند و روز‌های سختی را میگذارنند، بچه‌هایی هستند که نمیتوانند شب خوب بخوانند یا بچه‌ای که نمیتواند صحبت کند و فقط گریه میکند این جایزه را تقدیم همه بازماندگان مدرسه شجره طیبه مدرسه میناب میکنم.

مقاومت

بهترین کارگردانی مستند کوتاه

شایسته تقدیر: «هفت سامورایی» به کارگردانی بهزاد علوی
برگزیده: «در میان درختان انجیل» به کارگردانی مسعود زائریان

زائریان نیز پشت تریبون گفت: سینمای مستند مثل گیاه خودرو است که به آن توجه نمیشود هفده سال است که مستند میسازم، شب‌های زیادی برای تدوین و فقدان امنیت شغلی منزل نبودم، اما محکم ادامه میدهم و همسرم به من مقاومت را یاد داد و جایزه را به همسر و فرزندانم تقدیم میکنم.

مقاومت

زاکانی: مقاومت یک راهبرد بنیادین است، نه یک تاکتیک مقطعی/ هنر می‌تواند فرهنگ مقاومت فعال را در جامعه نهادینه کند 

 شهردار تهران با اشاره به اهمیت ترویج فرهنگ مقاومت اظهار داشت: امروز در کنار یکدیگر هستیم و باید از همه کسانی که در خلق آثار هنری و برگزاری این رویداد تلاش کردند و مفاهیم ارزشمند را در قالب‌های مختلف هنری انتقال دادند، قدردانی کنیم.

شهرداری تهران

وی با بیان اینکه مقاومت در برابر تسلیم و سازش قرار دارد، اظهار داشت: مقاومت می‌تواند دو صورت داشته باشد؛ مقاومت منفعلانه که حاصلی جز فرسودگی و فروپاشی ندارد و مقاومت فعال که ما را به اهدافمان می‌رساند.

زاکانی با تأکید بر اینکه مقاومت یک راهبرد بنیادین است، نه یک تاکتیک یا موضوع مقطعی، افزود: مقاومت اساس و مبنایی است که می‌تواند توفیقات مکرری را برای یک ملت، جامعه و کشور به ارمغان بیاورد. در مقابل آن، سازش و در بدترین حالت تسلیم قرار دارد که حاصل آن چیزی جز نیستی، ناامیدی و بردگی نخواهد بود.

شهردار تهران با اشاره به اینکه در مسیر مقاومت، امکان تغییر و جابه‌جایی مختصات حرکت نیز وجود دارد، تصریح کرد: موضوعی که از آن با عنوان نرمش قهرمانانه یاد شده است، نشان می‌دهد مقاومت به معنای پافشاری بدون انعطاف نیست، بلکه راهبردی بنیادین برای تحقق اهداف عالی است.

وی ایمان، خلاقیت و باور‌های عمیق را از ریشه‌های اصلی مقاومت دانست و گفت: مقاومت بر پایه این ریشه‌ها جلوه‌گر می‌شود، تأثیر می‌گذارد و مسیر رسیدن به مقصود را هموار می‌کند.

زاکانی با اشاره به نقش هنر در ترویج فرهنگ مقاومت خاطرنشان کرد: هنر به بهترین وجه می‌تواند ریشه‌های مقاومت را در جامعه تقویت کند، اساس آن را به نمایش بگذارد و آثار و نتایجش را در معرض دید جامعه قرار دهد. هنر این امکان را فراهم می‌کند که مقاومت فعال، به فرهنگ غالب جامعه تبدیل شود و مردم را در نزدیک‌ترین مسیر به اهداف عالی قرار دهد.

شهردار تهران ادامه داد: هنر به دلیل ماندگاری، پایداری و اثربخشی خود می‌تواند در تبیین این مفاهیم نقش مؤثری داشته باشد. هرچه ارائه یک مفهوم هنرمندانه‌تر و اثرگذارتر باشد، ماندگاری و تأثیر آن نیز بیشتر خواهد بود.

وی با اشاره به جلوه‌های مختلف مقاومت در عرصه‌های گوناگون زندگی اجتماعی بیان کرد: در حوزه دفاع، امنیت، اقتصاد، فرهنگ و اجتماع، هرکدام صورت‌های متفاوتی از مقاومت وجود دارد که متناسب با شرایط خود ظهور و بروز پیدا می‌کند. جشنواره مقاومت و هنرمندانی که برای خلق آثار در این حوزه تلاش می‌کنند، می‌توانند ابعاد مختلف مقاومت را به نمایش بگذارند، ریشه‌های آن را واکاوی کنند و آثار آن را به‌درستی منعکس سازند.

زاکانی با بیان اینکه هنر می‌تواند زمینه نهادینه شدن فرهنگ مقاومت در جامعه را فراهم کند، به برخی خدمات ارائه‌شده به خانواده‌های آسیب‌دیده در جریان جنگ اشاره کرد و گفت: در جریان جنگ ۱۲ روزه، حدود ۲ هزار و ۳۰۰ نفر در ۱۱ هتل از خدمات حمایتی بهره‌مند شدند و در جنگ ۴۰ روزه نیز این خدمات به بیش از ۹ هزار نفر در ۵۴ هتل گسترش یافت.

وی افزود: وقتی خالقان این خدمات را بررسی می‌کنیم، می‌توان ده‌ها اثر هنری از جنس ایثار، محبت و فداکاری در دل این اقدامات مشاهده کرد؛ از افرادی که خدمات دریافت کردند تا کسانی که با تمام توان برای خدمت‌رسانی به آنان تلاش کردند.

شهردار تهران با اشاره به حضور داوطلبانه جمعی از روان‌شناسان در مراکز اسکان خانواده‌های آسیب‌دیده اظهار داشت: در جریان جنگ ۴۰ روزه، ۱۹۰ نفر از روان‌شناسان به مدت چهار ماه و بدون دریافت هیچ‌گونه وجهی در این مراکز خدمت‌رسانی کردند. مدیریت این مجموعه را جمعی از استادان دانشگاه بر عهده داشتند و با انجام کار کارشناسی، مسیر جدیدی برای ارائه خدمات به آسیب‌دیدگان ایجاد کردند.

زاکانی ادامه داد: بسیاری از این افراد کسانی بودند که خانواده‌هایشان به شهادت رسیده یا خانه‌هایشان ویران شده بود و امکان زندگی عادی را از دست داده بودند. با مراجعه به این خانواده‌ها و افرادی که در ارائه خدمات نقش داشتند، می‌توان جلوه‌های ارزشمندی از ایثار و مقاومت را مشاهده کرد.

وی با اشاره به حضور یکی از استادان ایرانی مقیم خارج از کشور در این فعالیت‌های داوطلبانه گفت: یکی از این استادان از خارج کشور برای خدمت‌رسانی آمده بود.

هنگامی که از علت حضورش سؤال شد، پاسخ داد در کشوری زندگی می‌کنم که در اوج ناز و نعمت هستم، اما وقتی کشور و ملتم مورد هجمه قرار می‌گیرند، ناجوانمردانه است که من در آسایش باشم. این فرد چهار ماه به‌صورت رایگان در هتل‌ها خدمت‌رسانی کرد.

شهردار تهران تأکید کرد: در هر حوزه فردی و اجتماعی، نمونه‌های فراوانی از مقاومت و ایثار وجود دارد که هنر می‌تواند این جلوه‌ها را به بهترین شکل روایت کند، ریشه‌ها و مبانی آن را به جامعه بشناساند و زمینه شکل‌گیری جامعه‌ای مقاوم و پویا را فراهم کند.

زاکانی در پایان با قدردانی از هنرمندان، خالقان آثار و برگزارکنندگان جشنواره، یاد و خاطره امام شهید و همه شهدای انقلاب اسلامی را گرامی داشت و گفت: در این مراسم از شهیدان حسین سلامی، علی تنگسیری و غلامرضا سلیمانی یاد شد؛ همچنین یاد شهدای دانش‌آموز میناب را گرامی می‌داریم.

وی با اشاره به شهادت دانش‌آموزان در حمله به دو مدرسه در میناب خاطرنشان کرد: در این جنایت، ۴۷ دختر و ۷۳ پسر دانش‌آموز به همراه معلمان، خانواده‌ها و خادمان مدرسه به شهادت رسیدند. امروز در گلزار شهدای میناب، مادران و پدرانی را می‌بینیم که از روز شهادت فرزندانشان تاکنون، ساعت‌ها در کنار مزار آنان حضور دارند و پیامشان همچنان ایستادگی و مقاومت است.

حجت‌الاسلام طائب: سینمای مقاومت معادلات رسانه‌ای دشمن را برهم می‌زند/ شروع تغییر از آمریکا و اسرائیل آغاز شده است 

رئیس سازمان بسیج مستضعقین، ضمن قدردانی از هنرمندان، فیلم‌سازان و فعالان عرصه رسانه، اظهار داشت: وظیفه خود می‌دانم به خالقان آثار هنری که در مسیر تبیین و پایدارسازی فرهنگ مقاومت تلاش می‌کنند، خداقوت بگویم.

بسیج

وی با اشاره به برگزاری نوزدهمین جشنواره بین‌المللی فیلم مقاومت در شرایط تهدید‌های همه‌جانبه دشمن، افزود: همان‌طور که رزمندگان در عرصه دفاع نظامی سنگر خود را ترک نمی‌کنند، هنرمندان نیز در عرصه نبرد ادراکی و رسانه‌ای، زیر سایه جنگ و فشار‌های اقتصادی و تهدید‌های مختلف، میدان را خالی نمی‌کنند و با تصویرسازی از مقاومت، شکست‌های جدیدی را به دشمن تحمیل می‌کنند.

شکست راهبرد آمریکا در ایجاد نظم نوین جهانی

طائب با اشاره به راهبرد‌های آمریکا برای ایجاد نظم جهانی مبتنی بر سلطه این کشور، تصریح کرد: آمریکایی‌ها تصور می‌کردند با ایجاد دهکده جهانی ارتباطات و در اختیار گرفتن مدیریت آن، می‌توانند نظمی یک‌جانبه مبتنی بر اندیشه، اقتصاد و فرهنگ آمریکایی شکل دهند؛ نظمی که در آن ملت‌ها به دو گروه سلطه‌گر و سلطه‌پذیر تقسیم شوند.

وی ادامه داد: دشمن برای تحقق این هدف، جنگ ترکیبی را در دستور کار قرار داد؛ جنگی که مؤلفه‌هایی همچون جنگ نرم و ادراکی، فشار اقتصادی، عملیات قضایی، ترور، انفجار، بمباران، جنایت و کشتار کودکان را در بر می‌گیرد.

رئیس سازمان بسیج با اشاره به تحولات منطقه و جنایات صورت‌گرفته در غزه، لبنان، عراق، سوریه، یمن و ایران، خاطرنشان کرد: با وجود به‌کارگیری انواع تجهیزات و ظرفیت‌های نظامی، آنچه در نهایت معادلات دشمن را بر هم زد، مؤلفه مقاومت بود.

مقاومت؛ عاملی فراتر از محاسبات نظامی

وی با تشریح تفاوت جنگ متقارن و جنگ مبتنی بر مقاومت، گفت: در محاسبات جنگ متقارن، تعداد موشک‌ها، هواپیماها، ناو‌های جنگی، تجهیزات و توان اقتصادی طرفین مورد ارزیابی قرار می‌گیرد؛ اما در معادله مقاومت، موضوع صرفاً مقایسه امکانات نظامی نیست.

طائب افزود: هنگامی که معادله از جنگ میان دو قدرت به تقابل میان سلطه‌گر و ملت مقاوم تغییر می‌کند، دیگر تعداد تجهیزات نظامی تعیین‌کننده نهایی نیست؛ چراکه اراده ملت‌ها برای نپذیرفتن سلطه، معادلات را تغییر می‌دهد.

وی با اشاره به تحولات جنگ اخیر، مدعی شد که آمریکا و رژیم صهیونیستی با وجود استفاده از ظرفیت‌های گسترده نظامی، پس از ۴۰ روز ناچار به پذیرش توقف جنگ شدند.

انحصار رسانه‌ای آمریکا و ضرورت تقویت سینمای مقاومت

رئیس سازمان بسیج در ادامه با اشاره به نقش رسانه در جنگ‌های معاصر اظهار داشت: همان‌گونه که در عرصه نظامی توان و تجهیزات طرفین محاسبه می‌شود، در جنگ رسانه‌ای نیز معمولاً تعداد شبکه‌های تلویزیونی، رسانه‌ها، مؤسسات سینمایی، تهیه‌کنندگان، فیلم‌سازان، کارگردانان، نویسندگان و آهنگ‌سازان مورد توجه قرار می‌گیرد.

وی افزود: در یک جنگ متقارن رسانه‌ای و هنری، بسیاری از ابزار‌ها و زیرساخت‌ها در اختیار آمریکایی‌ها قرار دارد؛ از هالیوود و مؤسسات بزرگ سینمایی گرفته تا زیرساخت‌های ارتباطی و اینترنتی. با این حال، ظهور جریان‌هایی همچون سینمای مقاومت می‌تواند این معادله را تغییر دهد.

طائب با تأکید بر ظرفیت هنر در تبیین واقعیت‌های مقاومت، تصریح کرد: دشمن تلاش می‌کند با ابزار رسانه و تصویرسازی، حقیقت را وارونه جلوه دهد و تصویر بزرگ‌تری از واقعیت موردنظر خود بسازد؛ اما سینمای مقاومت می‌تواند با تکیه بر حقیقت، روایت متفاوتی را به مخاطبان جهانی ارائه کند.

ضرورت هم‌افزایی هنرمندان در روایت مظلومیت و اقتدار مقاومت

وی با اشاره به ضرورت انتخاب سوژه‌های اثرگذار در تولیدات هنری، گفت: همان‌طور که در عرصه دفاع نظامی، انتخاب هدف مناسب و پایداری در میدان اهمیت دارد، در عرصه سینما و هنر نیز باید سوژه‌های مؤثر و راهبردی انتخاب شوند.

رئیس سازمان بسیج خاطرنشان کرد: دوربین‌های هنرمندان باید در مسیر تبیین واقعیت‌ها همگرا باشند و در کنار نمایش جنایات آمریکا و رژیم صهیونیستی و جنایت علیه کودکان، مظلومیت مقاومت را همراه با اقتدار آن به تصویر بکشند.

وی با بیان اینکه تصویرسازی هنری می‌تواند در شکل‌گیری افکار عمومی جهان تأثیرگذار باشد، افزود: همان‌طور که دشمن برای تغییر جغرافیا، افکار عمومی و اقتصاد منطقه برنامه‌ریزی کرده بود، امروز نشانه‌هایی از تغییر در افکار عمومی آمریکا و دیگر کشور‌ها مشاهده می‌شود.

طائب با اشاره به اعتراضات دانشجویان، استادان دانشگاه‌ها و هنرمندان آمریکایی نسبت به تحولات منطقه، اظهار داشت: امروز در داخل آمریکا نیز جریان‌هایی نسبت به سیاست‌های دولت این کشور و هزینه‌های جنگ اعتراض دارند و خواستار تغییر در رویکرد‌های سیاسی هستند.

وی ادامه داد: دشمن تلاش می‌کند با تغییر چهره‌ها و معرفی برخی افراد به‌عنوان مقصر، تصویر مخدوش‌شده خود از دموکراسی و حقوق بشر را ترمیم کند؛ اما ملت‌ها نسبت به واقعیت‌های موجود آگاه‌تر شده‌اند.

رئیس سازمان بسیج با اشاره به اعتراضات اجتماعی در آمریکا و سرزمین‌های اشغالی، تأکید کرد: اگر مطالبات و اعتراضات مردم با تغییرات سیاسی پاسخ داده نشود، این روند می‌تواند به تحولات اجتماعی گسترده‌تری منجر شود.

طائب در پایان ابراز امیدواری کرد که وعده الهی درباره پیروزی مستضعفان محقق شود و ملت‌های جهان شاهد پیروزی جبهه مقاومت باشند.

برگزیدگان بخش فیلم سینمایی بلند

بهترین جلوه‌های ویژه میدانی:

برگزیده: رضا ترکمان برای فیلم جانشین

بهترین جلوه‌های ویژه بصری:

برگزیده: محمد برادران برای فیلم جانشین

بهترین چهره پردازی:

برگزیده: محسن شادی بخش برای فیلم «دشت سوزان»

برگزیده: شهرام خلج و سودابه خسروب برای فیلم «پل»

بهترین موسیقی:

برگزیده: مسعود سخاوت دوست برای دو فیلم «دشت سوزان» و «کوچ»

بهترین تدوین:

برگزیده: اسماعیل علیزاده برای فیلم «سرزمین فرشته ها» به کارگردانی بابک خواجه پاشا

بهترین طراحی صحنه و لباس:

برگزیده: بهزاد اقابیگی و پیام حسینی سوری برای فیلم «سرزمین فرشته ها» به کارگردانی بابک خواجه پاشا

بهترین فیلمبرداری:

برگزیده: محمدصادق رمضانی برای فیلمبرداری «دشت سوزان»

بهترین فیلمنامه:

نشان ویژه و دیپلم افتخار شایسته تقدیر: بهجت شریف برای فیلم سینمایی قماربلز

برگزیده: فرزاد احمدی برای فیلم «دشت سوزان»

بهترین کارگردانی اول:

برگزیده: محسن بهتری برای کارگردانی «قمارباز»

بهترین کارگردانی:

برگزیده: مجید اسماعیلی برای کارگردانی «دشت سوزان»

بهترین بازیگر نقش مکمل زن:

برگزیده: زهرا مرادی کرمانی برای فیلم «کوچ»

بهترین بازیگر زن:

برگزیده: سارا حاتمی برای فیلم «پل»

بهترین بازیگر نقش مکمل مرد:

برگزیده: کوروش تهامی برای فیلم «قمارباز»

بهترین بازیگر مرد:

برگزیده: آرمان درویش برای فیلم «جانشین»

بهترین فیلم سینمایی:

برگزیده: کامران مجیدی برای فیلم «دشت سوزان» 

جایزه ویژه هییت داوران: منوچهر محمدی برای فیلم سینمایی «سرزمین فرشته ها»

جایزه ویژه شهید سلیمانی: مهدی مطهر برای فیلم «کوچ»

جایزه ویژه دبیر جشنواره: روح الله سهرابی برای فیلم جانشین

ادامه دارد...

نظر شما
captcha
پربیننده ها
آخرین اخبار