دستگیری سارق سریالی منازل در نوشهر
به گزارش دفاعپرس از مازندران، سرهنگ «حجت نورانی» فرمانده انتظامی شهرستان نوشهر امروز (شنبه) در جمع خبرنگاران از دستگیری سارق سابقهدار منازل در این شهرستان خبر داد و اظهارداشت: در پی وقوع چندین فقره سرقت از منازل در نقاط مختلف شهرستان، شناسایی و دستگیری عامل یا عاملان سرقت در دستور کار مأموران تجسس کلانتری ۱۱ نوشهر قرار گرفت.

نورانی افزود: مأموران با انجام اقدامات اطلاعاتی و تحقیقات پلیسی موفق به شناسایی و دستگیری متهم شدند.
وی با اشاره به اعتراف متهم به بیش از ۱۰ فقره سرقت منزل تأکید کرد: در بازرسیهای انجامشده، مقادیر قابلتوجهی اموال مسروقه به ارزش بیش از ۲۵ میلیارد ریال کشف و ضبط شد.
فرمانده انتظامی شهرستان نوشهر در پایان از شهروندان خواست با رعایت توصیههای ایمنی و استفاده از تجهیزات حفاظتی، در پیشگیری از وقوع سرقت مشارکت داشته باشند و موارد مشکوک را از طریق شماره ۱۱۰ به پلیس اطلاع دهند.
انتهای پیام/
