تعداد ۱۹ سکه با نقوش تاریخی در دیواندره کردستان کشف شد

کشف ۱۹ قطعه سکه با نقوش تاریخی از خودروی دو فرد غیربومی در یکی از ایست‌های بازرسی دیواندره، پای میراث‌فرهنگی و دستگاه قضایی را به ماجرا باز کرد؛ بررسی کارشناسان نشان داد این سکه‌ها برخلاف ظاهر تاریخی‌شان، هیچ‌گونه اصالتی ندارند و بدل آثار تاریخی هستند.
کد خبر: ۸۷۵۶۶۳
تاریخ انتشار: ۱۶ آبان ۱۴۰۵ - ۱۲:۳۷ - 07November 2026
به گزارش دفاع‌پرس از کردستان، ۱۹ قطعه سکه تقلبی با نقوش تاریخی در جریان بازرسی مأموران یگان امداد فراجا از یک دستگاه خودرو در شهرستان دیواندره کشف و دو سرنشین غیربومی آن دستگیر شدند.
 
۱۹ سکه با نقوش تاریخی در دیواندره کشف شد
 
«علی بهنیا» معاون میراث‌فرهنگی اداره‌کل میراث‌فرهنگی، گردشگری و صنایع‌دستی کردستان، امروز شنبه با اعلام این خبر اظهار داشت: مأموران یگان امداد فراجا در جریان بازرسی از خودرو‌های عبوری در یکی از ایست‌های بازرسی داخل شهر دیواندره، ۱۹ قطعه سکه را از یک دستگاه خودرو کشف کردند.
 
وی افزود: پس از بررسی و اعلام نظر کارشناسی مشخص شد سکه‌های کشف‌شده، بدل سکه‌های دوره تاریخی هستند و هیچ‌یک اصالت تاریخی ندارند.
 
معاون میراث‌فرهنگی کردستان با اشاره به دستگیری دو نفر از سرنشینان غیربومی خودرو عنوان کرد: پس از تشکیل پرونده، متهمان برای طی مراحل قانونی به مراجع قضایی تحویل داده شدند.
 
بهنیا با تأکید بر ضرورت صیانت از آثار و مواریث تاریخی و فرهنگی، همکاری و تعامل دستگاه‌های مسئول را در پیشگیری از تخلفات و حفاظت از میراث‌فرهنگی استان ضروری دانست.
 
انتهای پیام/
نظر شما
captcha
پربیننده ها
آخرین اخبار