موسوی: سالروز شکست حصر سوسنگرد و فتح بستان باید هنرمندانه روایت شوند

فرماندار دشت آزادگان گفت: شهری که دهه هاست مورد هجمه فرهنگی، نظامی، اقتصادی و اجتماعی دشمنان بوده همچنان به این ایام تقویم خود افتخار می‌کند.
کد خبر: ۸۷۵۹۶۷
تاریخ انتشار: ۱۷ آبان ۱۴۰۵ - ۱۴:۰۵ - 08November 2026

به گزارش خبرنگار دفاع‌پرس از خوزستان، «سید قاسم موسوی» فرماندار دشت آزادگان امروز با حضور در دفتر سردار «عبدالرضا مرادحاجتی» مدیرکل حفظ آثار و نشر ارزش‌های دفاع مقدس و مقاومت خوزستان ضمن دیدار، پیرامون مناسبت‌هایی همچون ۲۶ آبان سالروز شکست حصر سوسنگرد قهرمان و ۸ آذر سالروز فتح بستان به تبادل نظر پرداخت.

دشت آزادگان

وی در این دیدار، این دو مناسبت را شناسنامه هویتی مردم دشت آزادگان دانست و اظهار داشت: شهری که دهه هاست مورد هجمه فرهنگی، نظامی، اقتصادی و اجتماعی دشمنان بوده همچنان به این ایام تقویم خود افتخار می‌کند و پای رهبر، نظام، انقلاب و ارزش ها ایستاده است.

موسوی افزود: انتظار ما از اداره کل حفظ آثار و نشر ارزش‌های دفاع مقدس و مقاومت استان این است که همچون سالیان گذشته و البته فراتر از گذشته به این مناسبت‌های مهم بپردازد و چنان تولید محتوا و برنامه ریزی کند که نسل امروز بدانند در این منطقه چه حماسه‌هایی رخ داده است.

سردار مرادحاجتی نیز ضمن گرامی داشت این مناسبت‌های ارزشمند گفت: تمام خاک خوزستان برای تاریخ این کشور، حرف‌ها دارد و البته باید حماسه عشایر و مردم غیور عرب خوزستان در مناطقی همچون سوسنگرد و بستان را هنرمندانه بیان کرد.

وی یادآور شد: در حال برنامه ریزی منسجم برای کیفیت بخشیدن به برنامه‌های محتوایی این مناسبت‌ها هستیم و انشالله با همکاری همه دستگاه‌ها در این شهر و البته استان شاهد برگزاری مراسم‌های متعددی با محوریت مردم غیور این مناطق باشیم.

انتهای پیام/

نظر شما
captcha
پربیننده ها
آخرین اخبار