به گزارش دفاع پرس از استان مرکزی، محمود زمانی قمی ظهر امروز در جلسه شورای ترویج فرهنگ ایثار و شهادت، اظهار داشت: راز ماندگاری فرهنگ ایثار و شهادت، نهضت عاشورا و قیام امام حسین(ع) است و تا زمانی که این فرهنگ در دل های مومنان همچون خونی تازه در جریان است شهادت و فرهنگ ایثار از بین نخواهد رفت.
وی افزود: تشکیل شورای ترویج فرهنگ ایثار و شهادت مصوبه ای به تمام استان های کشور است که هریک از اعضای آن باید با مشارکت هرچه جدی تر در آن حضور یابند.
استاندار مرکزی تصریح کرد: فرمانداران نیز باید توجه داشته باشند که این شورا در شهرستان ها با جدیت پیگیری شده و مصوبات آن اجرایی شود.
زمانی قمی با اشاره به شهدای مدافع حرم گفت: شهدای مدافع حرم با حرکت رشادت گونه خود سبب حفظ امنیت در مرزهای کشور شده و مانع از نفوذ دشمنان به داخل کشور شدند.
وی ادامه داد: جوانان برومند و شهدای مدافع حرم نشان دادند که هر زمان که اسلام و ارکان آن در خطر باشند، آنان فارغ از مرزها در جبهه ها حضور یافته و با مردانگی از آرمان های اسلامی دفاع می کنند.
استاندار مرکزی تصریح کرد: تا زمانی که ظلم و ستم در سراسر جهان از بین نرود، فرهنگ ایثار و شهادت راه خود را ادامه خواهد داد.
زمانی قمی با اشاره به بهره مندی از شبکه های مجازی در مسیر ترویج فرهنگ ایثار و شهادت گفت: هریک از دستگاه های عضو باید توجه داشته باشند که با تکیه بر ابزارهای نوین و شبکه های مجازی طرح های خود را در راستای گسترش فرهنگ ایثار و شهادت به دبیرخانه این شورا ارسال کنند.
انتهای پیام/