فرماندار قم

حرم شهدای گمنام؛ متناسب با فرهنگ ایثار و شهادت طراحی شود

فرماندار قم گفت: حرم های شهدای گمنام فضاهایی بانشاط، زنده، زیبا و جذاب و متناسب با فرهنگ ایثار و شهادت طراحی ساخته شود.
کد خبر: ۸۹۰۰۳
تاریخ انتشار: ۰۶ تير ۱۳۹۵ - ۱۴:۰۳ - 26June 2016

حرم شهدای گمنام؛ متناسب با فرهنگ ایثار و شهادت طراحی شود

به گزارش دفاع پرس از قم، رضا سیار در دیدار احمد حسینی، مدیرکل حفظ آثار و نشر ارزش های دفاع مقدس استان قم، با عرض تسلیت شهادت امام علی بن ابی طالب(ع) و گرامیداشت شبهای قدر و نیز با اشاره به گستردگی و تاثیر فعالیت های اداره کل حفظ آثار در استان گفت:هر یک ازماموریت های این مجموعه که نشان دهنده عزم جدی مسئولان آن است، نیاز به زمان مفصلی برای پیگیری دارد و مجموعه فرمانداری نیز در زمینه تسریع در ترویج فرهنگ ارزشی دفاع مقدس در استان از هیچ تلاشی دریغ نخواهد کرد.

وی افزود: حضور بخشی به نام حفظ آثار دفاع مقدس همراه با تلاش خانواده های معظم شهدا، پیشکسوتان دفاع مقدس و... در هر مجموعه ای، باعث رونق فرهنگ دفاع مقدس در آن مجموعه شده و گرنه آثار دفاع مقدس، به جای اینکه حفظ شوند، کم کم محو می شدند.

فرماندار قم تاکید کرد: امروز دوران فترت و سستی در این موضوع به سر آمده و اگر ماموریت و پیگیری مجموعه حفظ آثار دفاع مقدس به عنوان یک چتر فراگیر روی سازمان های درگیر جنگ نباشد، ممکن است در جریان مسائل روز، این موضوعات به تدریج به فراموشی سپرده شود.

عضو شورای هماهنگی حفظ آثار و نشر ارزش های دفاع مقدس استان قم با اشاره به لزوم جمع آوری هرگونه سند، عکس، فیلم و ... از پیشکسوتان و بازماندگان دوران دفاع مقدس خاطرنشان ساخت: این کار در برخی سازمان ها مثل جهاد کشاورزی و ... شروع شده و نفس کار، اقدامی عزت آور است.

سیار با اشاره به ساخت مرکز فرهنگی انقلاب و دفاع مقدس استان قم گفت: موزه در محل مناسبی جانمایی شده و امکان تجهیز و گسترش پیرامونی آن نیز برای استفاده مراجعان فراهم است و ضرورت دارد دستگاه های ذیربط بیش از پیش در این مسئله وارد شوند.

وی افزود: بحمدالله ظرفیت شورای شهر قم به لحاظ انس با فرهنگ ایثار و شهادت، ظرفیت بسیار بالایی است و می توان از این ظرفیت برای ایجاد همدلی بیشتر در فرایند ساخت و تکمیل موزه انقلاب و دفاع مقدس قم بهره مند شد.

رئیس هیئت امنای یادمان 14 شهید گمنام خضر نبی(ع) قم در ادامه به روند ساخت حرم شهدای گمنام کوه خضر نبی(ع) اشاره و ابراز کرد: یادمان های شهدای گمنام محور همدلی و همکاری بین سازمان ها و نهادهای استان است و خود وجود مطهر شهدای گمنام، بهترین شاهدان بر اثبات این همدلی محسوب می گردند.

وی با بیان اینکه هر مجموعه ای باید به مسئولیت خود در قبال حرم شهدای گمنام عمل کند، تصریح کرد: حرم شهدای گمنام قطب عبادتگاهی و محل انس مردم است و ضرورتا باید فضایی که پیرامون آن ساخته می شود، فضایی سرسبز و جذاب و با نشاط و زنده و توام با بهره مندی عموم مردم باشد تا غبار غربت از مزار مطهر شهدای عزیز بزداید.

سیار در پایان تاکید کرد: همه اقشار جامعه درگیر جنگ بودند و ما باید فارغ از هر گونه مسئله ای به گسترش فرهنگ متعالی دفاع مقدس که همواره مورد سفارش امام راحل عظیم الشان و مقام معظم رهبری بوده است، بیش از پیش توجه کنیم.

در ابتدای این جلسه که در محل فرمانداری قم برگزار شد، احمد حسینی ضمن معرفی ساختار بنیاد حفظ آثار و روند شکل گیری شورای هماهنگی حفظ آثار دفاع مقدس در استان، موضوعاتی از قبیل ضرورت حفظ یادمان بمباران های هوایی شهر قم، ساماندهی وضعیت پناهگاه های شهری در زمان جنگ و حرم های شهدای گمنام و ... ارائه کرد.

لازم به ذکر است،بر اساس آیین نامه اداره، حفظ، نگهداری و بهره برداری یادمان های عمومی شهدای گمنام دفاع مقدس کشور، مسئولیت هیئت امنای یادمان شهدای گمنام در بوستان ها، ارتفاعات و اماکن عمومی، با فرماندار شهرستان می باشد و هفت شخصیت حقیقی و حقوقی دیگر نیز عضویت این هیئت را بر عهده دارند.

نظر شما
پربیننده ها
آخرین اخبار