به گزارش گروه اجتماعی دفاع پرس، سردار سرتیپ پاسدار اشتری روز چهارشنبه در اختتامیه نخستین جشنواره چادرهای آسمانی در کانون پرورش فکری کودکان و نوجوانان که با حضور مقامات کشوری و لشگری برگزار شد افزود: نیروی انتظامی در حوزه عفاف و حجاب علاوه بر کارهای فردی کارهای ایجابی نیز انجام داده است.
وی ادامه داد: قانون عفاف و حجاب در شورای عالی انقلاب فرهنگی با حضور 26 دستگاه و بیش از 300 مصوبه تصویب شد که نیروی انتظامی به عنوان یکی از دستگاه ها 21 وظیفه برعهده دارد و کاری که انجام می دهد براساس مصوبات شورای عالی انقلاب فرهنگی است.
اشتری اضافه کرد: نیروی انتظامی در بخش سلبی 10 درصد از کاری که در مصوبه آمده را نمی تواند انجام دهد اما کارهای ایجابی خوبی انجا داده که برگزاری این جشنواره یکی از این اقدامات است.
وی با اشاره به این که از اقداماتی که نیروی انتظامی در حوزه عفاف و حجاب انجام داده گشت ارشاد بیشتر جلوه می کند گفت: این در حالی است که تمام دستگاه های فرهنگی باید در حوزه عفاف و حجاب وارد شوند.
وی در ادامه سخنانش به ایجاد مشاوره اجتماعی در 600 کلانتری اشاره کرد و گفت: بیش از 70 درصد دعاوی به کلانتری مراجعه و با حضور مشاوران به فوت منجر می شود و این نشانه این است که نیروی انتظامی در حوزه اجتماعی ورود یافته و مردم محوریش از تمام دستگاه ها بیشتر است.
فرمانده نیروی انتظامی اظهارداشت: از سوی دیگر خدمات نیروی انتظامی نسبت به سازمان های دیگر بالاتر است و در حوزه اقدامات پیشگیرانه ورود یافته و به تقویت این اقدامات همت گماشته است.
وی با تاکید بر این که باید پیشگیری از کانون خانواده آغاز شود و به سازمان ها، مراکز آموزشی و دانشگاه ها سرایت یابد و در پایان به نیروی انتظامی ختم شود گفت: تمام دستگاه های فرهنگی و متولیان بحث عفاف و حجاب باید پای کار آمده و وظیفه خودشان را انجام دهند که اگر چنین شود نیازی به تذکر نخواهد بود.
فرمانده نیروی انتظامی در بخشی دیگر از سخنانش با انتقاد به تبلیغات برخی از کاندیداها گفت:افرادی که کاندیدا می شوند، می گویند اولین کاری که می کنیم این است که گشت ارشاد را برمی داریم، مگر برداشتنی است، قانون عفاف و حجاب؟ مگر می شود قانون را تغییر داد در حالی که ما نباید کار خلاف قانون انجام دهیم.
فرمانده نیروی انتظامی در مورد اقدامات نیروی انتظامی درحوزه امنیت اخلاقی و درخواست مردم از پلیس در این زمینه، گفت: مردم از ما تقاضا دارند تا در این زمینه ورود کنیم به ما می گویند به داد محله ما برسید.
** برخی خانواده ها می گویند از وقتی ماهواره به خانه شان آمده دچار مشکل شده اند
اشتری با انتقاد به برخی از خانواده ها نسبت به رعایت نکردن موازین شرعی و اسلامی، گفت: این موضوع مشکلات عدیده ای برای خانواده ها بوجود آورده است همان گونه که برخی از خانواده ها می گویند از زمانی که ماهواره به خانه هایشان آمده است دچار مشکل شده اند.
وی به کاربرد شبکه اجتماعی اشاره کرد و افزود: این فناوری باید برای ارتقای علمی و آموزشی کشور مورد استفاده قرار گیرد در حالی که به راحتی ورود یافته و مسائل شخصی افراد را به نمایش می گذارد این در حالی است که اگر خانواده ها موازین شرعی و اسلامی را رعایت کنند، خود و فرزندانشان راحت تر خواهند بود.
** نیروی انتظامی وظیفه خود می داند زنان جامعه احساس امنیت کنند
فرمانده نیروی انتظامی با بیان اینکه ناجا براساس وظیفه ذاتی و قانونی خود حافظ دستاوردهای انقلاب اسلامی ، کرامت انسانی و امنیت مردم است، افزود: برقراری آرامش و امنیت برای اقشار جامعه اعم از زنان و مردان و مذاهب مختلف وظیفه نیروی انتظامی است و باید زنان جامعه ما احساس امنیت کنند، اگر خانمی براساس ضرورت لازم است تا در ساعات مختلف شبانه روز به تنهایی در سطح شهر تردد کند باید امنیت داشته باشد و هیچ فردی نمی تواند تعرض به ناموس ما داشته باشد.
اشتری اضافه کرد: هر فردی در جامعه ما با هر دیدگاهی شهروند جمهوری اسلامی است و باید در امنیت باشد و اگر ما با ناهنجاریها براساس قانون برخورد می کنیم برای ایجاد امنیت و آرامش مردم است.
وی تاکید کرد: اگر افرادی هر چند اندک حقوق مردم را در نظر نگیرند و از قانون سر پیچی کنند و هیچ فردی با آن ها برخورد نکند در حق همه مردم کوتاهی و ظلم شده است.
فرمانده نیروی انتظامی در بخش دیگری از سخنانش افزود: اگر پلیس در جایی به شهروندی تذکر می دهد در ابتدا برای رعایت حقوق مردم و در مرحله بعد برای خودشان است.
اشتری با اشاره به اینکه جامعه ما باید جامعه دینی و متدین باشد، گفت: زنان ما عفیف و با حجاب هستند همان گونه که در پیروزی انقلاب اسلامی و در دفاع مقدس و در تمام عرصه ها پا به پای مردان و حتی بیشتر از آن ها در دفاع و پیشرفت کشور حضور داشتند.
وی افزود: اگر اندک افرادی هستند که نمی دانند و با احکام الهی و حقوق و مقررات آشنا نیستند و تخلف می کنند ، وظیفه مردم و دستگاه های مربوطه است تا ورود کنند چرا که امر به معروف و نهی از منکر تنها ویژه دستگاه های دولتی و انتظامی نیست البته حدود هر یک از افراد و سازمان ها در این زمینه مشخص شده است.
اشتری تاکید کرد: اگر دستگاهی وظیفه اش را انجام می دهد برای دادن صرفا آمار نیست برای آرامش مردم است.