به گزارش گروه فرهنگ و هنر دفاع پرس، معاون امور فرهنگی وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی در ادامه دیدار دوره ای خود با اهالی نشر و قلم در کتابفروشی ها شامگاه شنبه با حضور در کتابفروشی اسلامیه در محل بازار تهران از نزدیک در جریان مشکلات این قشر قرار گرفت.
در این دیدار سید عباس صالحی با تعدادی از فروشندگان کتاب و ناشران و همچنین برخی از اعضای اتحادیه صنف چاپ و توزیع کتاب که در محل کتابفروشی اسلامیه گردهم آمده بودند، در خصوص مسایل و مشکلات عمده بوجود آمده بر سر راه این صنف از جمله معافیت پرداخت مالیات برای ناشران و کتابفروشی ها و کاهش درصد بیمه تامین اجتماعی بحث و گفت و گو کرد.
بنابراین گزارش هم اکنون نزدیک به یکصد باب فروشگاه ومرکز نشر کتاب در منطقه بازار تهران با حدود 250 نفر پرسنل و کارمند فعالیت دارد که کتاب فروشی اسلامیه به دلیل قدمت طولانی در این عرصه از شهرت خاصی برخوردار است.
مسئول این فروشگاه گفت: همانطور که از نام کتابفروشی پیدا است کتب دینی و اسلامی از زمان آغاز بکار انتشارات اسلامیه که به سال 1280 هجری شمسی باز می گردد در تکیه حاجب الدوله تهران برای فروش عرضه می شود.
کتابچی افزود: در آن زمان هیچگونه کتابی در ایران چاپ نمی شد و از این رو کتاب هایی را که از فارسان هند و توسط عده ای فارسی زبان چاپ و وارد تهران می شد در این مکان به فروش می رسید.
وی گفت: کتابچی ها از نخستین افرادی بودند که چاپ سنگی کتاب را در کشور و از حدود سال 1300 راه اندازی کردند و پس از آن چاپخانه کتابچی در محل فعلی وزارت دارایی خیابان ناصرخسرو تاسیس شد و پس از چند سال رضا پهلوی ملک های آنجا را خراب کرد و از آن تاریخ به بعد به محل فعلی بازارپانزده خرداد (بوذرجمهوری ) نقل مکان کردیم.
کتابچی افزود: کتاب های مذهبی شامل قرآن و مفاتیح ، متن و مرجع شیعه ، 300 عنوان کتاب بالای 400 صفحه ترجمه و معانی قرآنی ، ازجمله آثار منتشر شده کتابفروشی اسلامیه می باشد.