25 تروریست «النصره» در حمص سوریه کشته شدند

ارتش سوریه پس از آزادسازی روستای «خربة السوداء» واقع در غرب حمص امروز موفق شد 25 تروریست جبهه النصره را در شمال این استان از پای درآورد.
کد خبر: ۹۱۷۷۴
تاریخ انتشار: ۲۷ تير ۱۳۹۵ - ۱۷:۵۳ - 17July 2016

25 تروریست «النصره» در حمص سوریه کشته شدند

به گزارش گروه سایر رسانه های دفاع پرس، یک یگان از ارتش سوریه امروز یکشنبه در نزدیکی روستای «الغجر» واقع در استان حمص با تروریستهای «جبهه النصره» درگیر شد.

خبرگزاری رسمی سوریه (سانا) گزارش داد که در جریان این عملیات 12 تروریست کشته و شمار زیادی از عناصر دیگر این گروه زخمی شدند.

 در جریان یک عملیات دیگر، نیروهای سوری موفق شدند در روستای «المحطه» واقع در شمال این استان 13 تروریست دیگر النصره را از پای درآورند.

آزادسازی روستای «خربة السوداء»

منابع خبری امروز گزارش دادند که ارتش توانسته است روستای «خربة السوداء» واقع در غرب حمص را آزاد و امنیت «راه حمص-مصیاف» را کاملا تأمین کند.

عناصر تروریستی حاضر در این منطقه بندهای آتشبسی که در روستای «قزحل» منعقد شده بود را نقض، بامداد روز گذشته به راه حمص-مصیاف نفوذ و این راه را قطع و پس از آن به روستای خربه السوداء حمله کرده بودند.

پس از اینکه 6 اتوبوس شمار زیادی از عناصر تروریستی را از روستای «قرزحل و أم القصب» را به سوی روستای الدار الکبیرة» منتقل کرد، ارتش سوریه نیز وارد این روستاها شد.
 
منبع: فارس
 

نظر شما
پربیننده ها
آخرین اخبار