وحید جلیلی در اختتامیه جشنواره عمار:

از ناپیداهای معارف انقلاب رونمایی کردیم

مسئول سیاست گذاری جشنواره مردمی فیلم عمار با اشاره به اینکه جشنواره عمار در سال آینده بیشتر سیاست خارجی را دنبال خواهد کرد، گفت: جشنواره مردمی فیلم عمار تولیدات خارجی را برای دوره پنجم در نظر دارد و بسیار مفتخریم که امسال شاهد اکران بسیاری از فیلم‌هایی با مضمون معارف انقلاب شدیم که تاکنون از دید مخاطبین دور مانده بود.
کد خبر: ۹۳۹۵
تاریخ انتشار: ۲۱ دی ۱۳۹۲ - ۱۹:۵۵ - 11January 2014

از ناپیداهای معارف انقلاب رونمایی کردیم

به گزارش خبرگزاری دفاع مقدس، وحید جلیلی مسئول سیاستگذاری جشنواره مردمی فیلم عمار در مراسم اختتامیه دوره چهارم این جشنواره، تصریح کرد: این نقطه آغازین در موج انقلاب اسلامی است که با حضور خود به نسل جدید فیلم سازی انقلاب اسلامی انرژی میبخشد.

مسئول سیاستگذاری جشنواره مردمی فیلم عمار با تشکر از حضور آیت الله جنتی در مراسم اختتامیه، اظهار کرد: شما عمار زمان هستید و با حضور خود به فضای جشنواره و این موج فرهنگی ایجاد شده، طراوت خاصی بخشیدید.

وی با تشریح روند شکل گیری جشنواره عمار، اذعان کرد: جشنواره عمار در اولین سالگرد جنبش مردمی ۹ دی در سال ۸۸ تشکیل شد و در اولین سال با ۲۰ فیلم که توسط بچههای حزب اللهی برای تشریح فتنه ۸۸ ساخته شده بود برگزار شد. در دومین دوره ۳۰۰ فیلم، دوره سوم ۷۰۰ فیلم و امسال فرزندان انقلاب در اقصا نقاط کشور بیش از ۱۰۰۰ فیلم برای جشنواره ارسال کردند.

این فعال فرهنگی، خاطرنشان کرد: در بخش دیگر جشنواره علیرغم عدم انجام تبلیغات در سطح بین الملل بیش از ۷۰۰ اثر خارجی در جشنواره عمار شرکت کرد.

وی در ادامه اضافه کرد: استقبال بین المللی در این مهلت کم این را نشان داد که در اقصا نقاط دنیا انسانهای زیادی از پیچیدگی رسانهای جهان به تنگ آمدهاند و دنبال روزنهای برای رساندن حرف خود به جهانیان هستند که ان شاءالله جشنواره مردمی فیلم عمار در سالهای آینده به این مهم میپردازد.

وحید جلیلی ضمن تشریح اهداف جشنواره فیلم عمار بیان کرد: جشنواره عمار آمده است تا پاسخ دهد که چرا کارهایی که در تبیین جنایات مزدوران جهانی تولید شده است به مخاطبان خود نمیرسند و یا در داخل، محجور میماند و به مخاطب داخلی هم نمیرسد و از مخاطب بالقوه بین المللی دریغ شده است.

مسئول سیاستگذاری جشنواره مردمی فیلم عمار اظهار داشت: در جشنواره عمار آثار بسیار ارزشمندی از داستانها و معارف انقلاب وجود دارد که تا به حال در جایی مورد اکران قرار نگرفته است.

وی با اشاره به وجود سوژههای ناب سینمایی در تاریخ کشور ایران، بیان کرد: کدام ملت را در طول تاریخ سراغ دارید که این همه ماجرا و قربانی داشته باشد. همین چند دهه اخیر تاریخ کشور دهها هزار شهید الگوی انسانیت برای ارائه به جهانیان دارد که به آنها پرداخته نشده است.

وحید جلیلی در پایان اظهار داشت: سی و دو سال پیش رئیس جمهور، رئیس قوه قضائیه و دهها نفر از ملت ایران را کشتند و نیز بیشتر از ۱۷ هزار نفر را ترور کردند که حتی یک فیلم از این ترورها ساخته نشد. در حالی که سینمای ایران در مسائل مختلف از بسیاری از کشورهای اروپایی جلوتر است.

نظر شما
پربیننده ها