به گزارش خبرنگار بینالملل دفاع پرس، درد و رنج ملت مظلوم یمن همچنان محل توجه حقوقدانان جهان است. سکوت در قبال حجم جنایتهایی که ریاض در حق یمنیها در سایه چشمپوشی سازمانهای دولتی و نهادهای حقوق بشری، اصلا قابل قبول نیست؛ سازمانهایی که قدمی از قدم بر نمیدارند مگر اینکه در چارچوب خدمت به منافع آمریکا و متحدانش باشد! رسانهها نیز باید مطالبهگر حق ملت مظلوم یمن باشند و انعکاس مظلومیت و همچنین استقامت و پایداری آنها را در صدر اخبار خود قرار دهند.
زوایای توطئه غربیها علیه ملت یمن رفته رفته آشکارتر میشود؛ این روزها برخی از رسانهها اخباری را مخابره میکنند که نشان میدهد، تسلیح سعودیها در جنگ علیه یمن توسط غربیها صورت میگیرد؛ که غربیها عربستان سعودی را به محل عرضه تسلیحات خود تبدیل کردهاند و در کارخانههای مهمات سازی خود را به روی رژیم کودک کش آل سعود گشودهاست.
سازمان ملل اخیرا گزارشی در خصوص بحران یمن منتشر کرد و در آن نوشته بود که 60 درصد کودکانی که طی یکسال گذشته در یمن جان خود را از دست دادهاند، عربستان سعودی مسئول قتل آنها است که تقریبا 785 نفر میباشند که در پی آن سازمان ملل نام ائتلاف سعودی به رهبری عربستان سعودی را در لیست سیاه ناقضان حقوق کودکان قرار داد.
به دنبال این اقدام عربستان سعودی سازمان ملل را تهدید کرد که اگر اسم این کشور را از لیست سیاه ناقضان حقوق کودکان حذف نکند، کمکهای مالی به این سازمان را قطع خواهد کرد. لذا بانکی مون دبیرکل سازمان ملل تحت فشار مقامات عربستان سعودی مجبور شد نام عربستان را از لیست سیاه قاتلان کودکان حذف کند.
بر همین اساس دبیرکل سازمان ملل متحد روز گذشته (سهشنبه) در گزارش خود به شورای امنیت، تنها به ابراز نگرانی درباره سرنوشت کودکان یمنی بسنده کرد.
وی در گزارش خود به شورای امنیت تصریح کرد: همچنان نگرانیهای جدی درخصوص حمایت از کودکان یمنی وجود دارد و سازمان ملل به بررسی این موضوع با ائتلاف تحت هدایت عربستان سعودی ادامه میدهد.
بانکیمون گفت: ما هنوز به محتوای گزارشی که باعث اضافه کردن نام عربستان سعودی به فهرست ناقضان حقوق کودکان شد، پایبند هستیم. بررسیها کماکان ادامه دارد و اوضاع میدانی به دقت تحت نظر خواهد بود.
اما این موضع جانبدارانه مختص سازمان ملل نیست، بلکه کشورهای غربی نیز شعله آتش عربستان علیه یمن را شعلهورتر میکنند؛ در همین رابطه روزنامه «ایندیپندنت» انگلیس 27 جولای گزارشی را در خروجی خود قرار داد که از صدور مجوز فروش سلاح به عربستان سعودی از سوی دولت انگلیس در سال اول تجاوز عربستان به یمن به مبلغ 3.3 میلیارد پوند خبر داد.
در این گزارش همچنین تاکید شده بود که مسئولان دولتی نسبت به درخواستهای مکرر مبنی بر توقف فروش بمب و سایر تجهیزات نظامی به ریاض بیتوجه هستند و عربستان بوسیله بمبها و تجیهزات فروخته شده انگلیس ملت مظلوم یمن را هدف قرار میدهد.
بر همین اساس احزاب مختلف انگلیس از جمله «حزب کارگر»، «حزب لیبرال دموکرات»، حزب «ملی اسکاتلند» و همچنین پارلمان اروپا و کمیسیون توسعه دولت در مجلس انگلیس نسبت به عدم توجه دولت انگلیس به توقف فروش تسلیحات به عربستان واکنش اعتراضآمیز شدیدی نشان دادند و خواستار لغو تمامی مجوزهای فروش اسلحه به این کشور و آغاز تحقیقات در خصوص جنایتهای جنگی در یمن شدند. آنها همچنین دولت انگلیس را به فریب افکار عمومی در بحران یمن متهم کردند.
روزنامه «اکونومیست» انگلیس نیز در 26 جولای گذشته در گزارشی نوشت: سالها پیش جنگندههای انگلیس قبائل ساکن در شبه جزیره عربستان را به منظور تحکیم حکومت عبدالعزیز بن سعود مؤسس سلسله آل سعود هدف حمله قرار میدادند؛ امروزه نیز آنها همان کاری را انجام میدهند که سالها پیش آنرا انجام میدادند. انگلیس، آمریکا و فرانسه اقدام به تسلیح جنگندههای سعودی در جنگ علیه یمن میکنند تا در بمباران هوایی علیه مشارکت کنند.
در گزارش این روزنامه آمدهاست که جنگ عربستان علیه یمن موجب انهدام تاسیسات حیاتی فقیرترین کشور عربی شده و بیش از دو میلیون نفر از ساکنان این کشور مجبور به مهاجرت شدهاند و یکچهارم ساکنان این کشور نیز در آستانه قحطیزدگی قرار دارند.
سازمان عفو بینالملل نیز چندی پیش از آمریکا و انگلیس خواست همزمان با ادامه تهاجم بیرحمانه عربستان به یمن فروش سلاح به ریاض را متوقف کنند. این سازمان همچنین ریاض را به خاطر استفاده «مکرر» از بمبهای ممنوعۀ خوشهای و کشتار غیرنظامیان محکوم کرد.
پایگاه الوقت در گزارشی نوشت: حقائق جدیدی در خصوص همکاری غرب با ریاض مثل معاملههای تسلیحاتی و هوشیاری آنها در بحران منطقه برای رسیدن به اهداف اقتصادی خود نمایان شدهاست. اینگونه اقدامات از سوی غربها ادعاهای آنها در خصوص تلاش برای صلح جهانی و نشر دموکراسی را زیر سوال می برد.
در شرایط کنونی، روز به روز میزان توطئه علیه ملت یمن آشکارتر میشود؛ ریاض نقش ایجاد بحران در منطقه ایفا میکند و هدفش فقط خدمت به آمریکا و رژیم صهیونیستی و توسعه شکاف بین دولتهای عربی و اسلامی است.
به نظر میرسد با گذشت بیش از 16 ماه از آغاز تجاوز ائتلاف سعودی به یمن هیچ توجیهی برای سکوت سازمانها و نهادهای دولتی و غیردولتی در قبال وضعیت اسفناک ملت یمن مخصوصا زنان و کودکان قابل قبول نیست؛ یمن قربانی یک توطئه سیاسی است هرچند اهداف دیگری از سوی غربیها در این جنگ مثل تجارت اسلحه که عربستان بازار آن است، دنبال میشود. اما مظلومیت کودکان و زنانی که روزانه در معرض حملات جنگندههای ائتلاف سعودی قرار میگیرند، به هیچوجه قابل اغماض نیست.
گفتنی است، ائتلاف عربی به رهبری عربستان سعودی از فروردینماه سال گذشته بهمنظور بازگرداندن قدرت به «عبدربه منصور هادی»، رئیس جمهور مستعفی و فراری یمن و همچنین تضعیف جنبش انصارالله، حملات هوایی خود را علیه این کشور فقیر عربی آغاز کردهاست.
بر اساس این گزارش، جنگندههای ائتلاف سعودی با گذشت 16 ماه از آغاز حمله هوایی به یمن، همچنان به بمباران مناطق مختلف این کشور ادامه میدهند؛ که در این مدت بیش از 9 هزار و 400 نفر کشته و دستکم 16 هزار نفر نیز زخمی شدهاند.
انتهای پیام /411