دفاع پرس گزارش می‌دهد؛

کاروان هفت نفری سوریه در المپیک نماد امید برای مبارزه و ایستادگی

همزمان با آغاز سی و یکمین دوره از بازی‌های المپیک، نگاه امید مردم سوریه به کاروان کوچک این کشور بحران‌زده دوخته شده‌است تا شاید افتخار آفرینی ورزشکاران سرزمین شام به عنوان نماد زنده بودن و ایستادگی این ملت رنجدیده، مرهمی هرچند ناچیز بر زخم‌های عمیق آنان باشد.
کد خبر: ۹۴۳۳۸
تاریخ انتشار: ۱۷ مرداد ۱۳۹۵ - ۰۹:۳۴ - 07August 2016

کاروان هفت نفری سوریه در المپیک نماد امید برای مبارزه و ایستادگی

به گزارش خبرنگار بینالملل دفاع پرس، در شرایطیکه کشور سوریه وارد ششمین سال بحران خونین مبارزه خود با افراط و وحشیگری مزدوران تکفیری شده و حملات بیامان تروریستها آرامش و امنیت را از زندگی هزاران مرد و زن و کودک سوری ربوده است، ورزشکاران کاروان اعزامی این کشور تلاش دارند تا با مبارزه برای کسب مدال، در عرصه المپیک که به نمادی از صلح و دوستی در میان جهانیان مشهور شدهاست، امیدها به آینده را در دل هموطنان خود برای ادامه مبارزه و ایستادگی زنده کنند.

خبرگزاری رسمی سوریه (سانا)، چندی پیش اعلام کرد سوریه در المپیک «ریو دو ژانیرو» در برزیل با هفت بازیکن که قصد کسب مدال طلا دارند، شرکت کردهاند.

چندی پیش، «ابراهیم ابازید»، رئیس هیئت اعزامی سوریه به  المپیک ریو اعلام کرد که هیئت سوریه از سیزده نفر تشکیل شده که شامل 7 بازیکن و 6 نفر کادر فنی هستند، به زودی برای شرکت در این رقابتها عازم برزیل خواهند شد.

همزمان «بییر میرور» معاون مدیرکل کمیته بینالمللی المپیک نیز با ملت سوریه در برابر اقدامات گروههای تروریستی، ابراز همبستگی کرد.

ورزشکاران سوری در رشتههای وزنه برداری، دو و میدانی، تنیس روی میز، جودو و شنا در کنار دو داور در رشته ژیمناستیک، شرکت خواهند کرد.

در بخش مردان، «مجدالدین غزال» که پرچمدار کاروان سوریه در دوره پیشین المپیک در لندن نیز بود، در رشته پرش ارتفاع به مصاف رقیبان خود میرود. وی که اخیرا با ثبت رکورد 2 متر و 36 سانتیمتر، در صدر فهرست بهترینهای رشته خود قرار گرفت، امید اول این کشور برای کسب مدال به شمار میرود.

در رشته شنا «ازاد البرازی» نماینده کشورش در بخش شنای قورباغه خواهد بود. البرازی علیرغم دارا بودن تابعیت دوگانه سوری-آمریکایی و سکونت در شهر لسآنجلس، ترجیح داده که همراه تیم کشورش، برای کسب مدال بپردازد.

در رشته جودو نیز «محمد قاسم» در وزن 73 کیلوگرم به مبارزه می پردازد.

«معن اسعد» نیز نماینده سوریه در رشته وزنه برداری خواهد بود که در رده 105+ کیلوگرم به مصاف رقبای خود خواهد رفت.

همچنین سه ورزشکار زن نیز به نمایندگی از زنان سوریه برای شرکت در بازیها به ریو اعزام شدهاند. «بیان جمعه» در رشته شنا، «غفران المحمد» در رشته دو و میدانی و در بخش جاده و نیز «هبه اللجی» در رشته تنیس روی میز به میدان خواهند رفت.

از طرفی نکته جالب توجه در رقابتهای امسال، شرکت تیمی متشکل از پناهجویانِ کشورهای مختلف برای نخستین بار در رقابتهای المپیک است.

همزمان این تیم که از 10 ورزشکار پناهجو از کشورهای مختلف تشکیل شده، در رژه افتتاحیه بازیها با پرچم المپیک شرکت خواهد کرد.

در تیم پناهجویان، 5 ورزشکار از سودان، دو ورزشکار از سوریه، دو جودوکار اهل کنگو و یک دونده اتیوپیایی حضور دارند.

در این تیم اما نام یک شناگر اهل سوریه، این روزها بسیار مشهور شده است. یسرا ماردینی دختر جوان سوری که سال گذشته پس از جنگی که در کشورش رخ داد مجبور به ترک دمشق و حضور در کشورهای لبنان و ترکیه به قصد مهاجرت به یونان شد و در مسیر سفر به یونان با حادثهای عجیب روبرو شد. وی به همراه دوازده نفر با یک قایق بادی قصد داشتند ترکیه را به قصد یونان از طریق دریای اژه به صورت غیر قانونی ترک کنند که اسیر باد شدند. پس از این اتفاق یسرا به همراه خواهرش و یکی دیگر از مسافران، مسیر را با شنا پیموده و قایق مسافری را نیز به سمت مقصد هل دادند تا یک حادثه بزرگ را با شجاعت به خیر بگذرانند.

حال یک اتفاق بسیار جالب رخ داده و قرار است  یسرا ماردینی 18 ساله به عنوان عضو تیم شنا و در قالب کاروان کمیته بینالمللی المپیک (ویژه پناهجویان) در بازیهای المپیک ریو 2016 شرکت کند. بدون شک حضور این شناگر جوان در ریو میتواند یکی از سوژههای جالب بازیهای المپیک این دوره باشد.

در ماه مارس (اسفند) سالجاری میلادی «توماس باخ»، رئیس کمیته بینالمللی المپیک، اعلام کرد با توجه به بحران پناهجویان در کشورهای مختلف و به خصوص در اروپا، به  5 تا 10 ورزشکار پناهجو اجازه داده میشود تا با پرچم المپیک به میدان بروند.

هرچند اقدام کمیته بینالمللی المپیک در تشکیل تیم پناهجویان، به جای خود قابل تحسین است اما سکوت عجیب غربیها در برابر فجایعی که این ورزشکاران را مجبور به ترک میهن خود کرده و آواره و خانه به دوش با به جان خریدن خطرهای بسیار از کشوری به کشور دیگر، راهی دیار غربت کرده اندکی سوال برانگیز به نظر میرسد.

انتهای پیام/ 421

نظر شما
پربیننده ها