به گزارش خبرگزاری دفاع مقدس، مقام معظم رهبری در چند سال اخیر عباراتی مانند تهاجم فرهنگی، جنگ نرم، شبیخون فرهنگی و ناتوی فرهنگی را درخصوص ضرورت توجه به مسائل فرهنگی بارها و بارها عنوان کردند تا بلکه ذهن و قلم مسئولان و صاحبان اندیشه به سمت و سوی چنین موضوعاتی سوق یابد.
در همین راستا پژوهشکده علوم اسلامی امام صادق(ع) در پاییز امسال سلسله مباحثی را در خصوص بررسی جنگ نرم و ابعاد آن منتشر کرده که در چهار جلد به نامهای «جنگ نرم در قرآن و سنت»، «جنگ نرم در عصر رسول خدا(ص)»، «قدرت اسلام و جنگ نرم در اندیشه امام خمینی(ره)» و «جنگ نرم در اندیشه مقام معظم رهبری» در دسترس علاقهمندان قرار داده است.
این چهار جلد را «مصطفی آخوندی، ابوالقاسم شاکر، جعفر وفا، محمد خطیبی، سیدمحمد بلاغی، حسین شیداییان و ابوطالب عبداللهی» پدید آوردهاند که هر کدام در شمارگان هزار نسخه و توسط نشر زمزم هدایت روانه بازار نشر شده است.
در جلد اول که «جنگ نرم در قرآن و سنت» نام دارد طی هفت فصل به موضوعاتی مانند؛ هدف راهبردی جنگ نرم، سلطه همهجانبه، شیوههای جنگ نرم و راهکارهای مقابله با جنگ نرم از دیدگاه قرآن و سنت، میپردازد.
در جلد دوم هم که با عنوان «جنگ نرم در عصر رسول خدا(ص)»، منتشر شده در سه بخش کلیات با چهار فصل، شیوههای جنگ نرم و راههای مقابله با آنها در سه فصل و بخش سوم که راهکارها و راههای مقابله است به مهمترین شیوههای سران مشرک و دشمنان اسلام در مقابله با اسلام، اشاره میکند.
قدرت اسلام، جنگ نرم دشمنان و راهکارهای مقابله با جنگ نرم نیز عناوین سه بخشی است که در جلد سوم به تبیین اجمالی اندیشه و سیره امام خمینی(ره) در موضوع قدرت دینی و طرحهای جنگ نرم دشمن و راههای مقابله با آنها میپردازد.
اما جلد چهارم که «جنگ نرم در اندیشه مقام معظم رهبری» نام دارد، در هفت فصل به عناوینی هم چون؛ «علل و چرایی جنگ نرم»، «منابع قدرت دشمن در جنگ نرم» و «زمینههای جنگ نرم»، اشاره میکند.