به گزارش گروه سایر رسانه های دفاع پرس، «سید موسی خادمی»، استاندار کهگیلویه و بویراحمد در گفت وگویی با تشریح برنامههای سفر هیات دولت به استان، افزود: حسن روحانی، رییس جمهوری کشورمان صبح یکشنبه 24 مرداد پس از ورود به یاسوج و حرکت در مسیر استقبال مردمی، ساعت 9:30 صبح در ورزشگاه تختی این شهر در جمع مردم سخنرانی خواهند کرد.
وی بیان کرد: دیدار با نخبگان، علما،؛ ایثارگران، شرکت در شورای اداری استان، فعالان اقتصادی و نشست با خبرنگاران و رسانه ها از مهمترین برنامه های رئیس جمهوری است.
وی با بیان اینکه میهمان نوازی و قدرشناسی از خصلت های بارز مردم کهگیلویه وبویراحمد است، از اقشار مردم این استان خواست با استقبال گرم و پرشور از اعضای هیات دولت و رئیس جمهوری بار دیگر قدرشناسی و وفاداری خود را نسبت به انقلاب و خدمتگزاران این نظام نشان دهند.
وی با بیان اینکه بدون شک سفر هیات دولت برکات فراوانی برای توسعه استان در ابعاد گوناگون خواهد داشت، افزود: خواسته ها و مطالبات جدی استان در نشست های متعدد احصا شده و هیات دولت نیز با اشراف کامل بر روی این مشکلات به این استان سفر خواهند کرد.
موسی خادمی از آمادگی کامل مجموعه مدیریت اجرایی و مردم این استان برای استقبال باشکوه از رئیس جمهور و دولتمردان یازدهم خبر داد و گفت: نیازمندی ها و پیشنهادهای لازم در بخش های مختلف به ستاد سفر ارجاع داده شده است.
وی تصریح کرد: بیشترین نیازمندی های استان در حوزه پروژه های عمرانی دارای ردیف های ملی و تاثیرگذار و برخی طرح های اقتصادی بزرگ است که با تصویب و تامین اعتبار برای این طرح ها در سفر پیش روی هیات دولت شاهد تحولی اساسی در توسعه این استان خواهیم بود.
وی با بیان اینکه طرح های پیشنهادی به نهاد ریاست جمهوری هنوز به مرحله نهایی نرسیده ، گفت: بیشترین نیازمندی ها در حوزه آب، کشاورزی، بهداشت و درمان، گردشگری و راه است.
استاندار کهگیلویه وبویراحمد گفت: چهارخطه کردن محورهای یاسوج - بابامیدان، یاسوج - شیراز، یاسوج - سمیرم ، پروژه پاتاوه - دهدشت، احداث مسیر جدید و میانبر مرکز استان به شهرستان بهمئی و راه آهن یاسوج - اقلیدو نیز اتصال آن به خط ریلی جنوب کشور از طرح های مهم در حوزه راه است.
وی تصریح کرد: پروژه سد تنگ سرخ یاسوج، آبرسانی به شهر لیکک، فاضلاب شهرهای مختلف استان، آبرسانی به شهرهای لنده، سوق، دهدشت و چرام از طریق سد کوثر و تخصیص منابع آبی از سدها و روان آبهای موجود از مهمترین طرح های پیشنهادی در حوزه آب است.
خادمی افزود: ایجاد یک سد برای تامین آب 26 هزار هکتار زمین های کشاورزی دیم در شهرستان کهگیلویه، اجرای 24 هزار هکتار آبیاری تحت فشار و اتمام برخی طرح های پمپاژ آب کشاورزی از جمله طرح های پیشنهادی در این بخش است.
خادمی احداث بیمارستان 400 تختخوابی جایگزین بیمارستان شهید بهشتی یاسوج ، تامین اعتبار برای بیمارستان های در دست اجرای یاسوج، گچساران، بهمئی و چرام بویژه بیمارستان 283 تختخوابی یاسوج را نیز از جمله طرح های مهم و پیشنهادی در حوزه بهداشت و درمان دانست.
وی آب، کشاورزی، گردشگری و نفت وگاز را از مهمترین ظرفیت های اقتصادی و ایجاد سرمایه گذاری در استان دانست و گفت: شرایط و کمبود زیرساخت ها امکان انجام سرمایه گذاری بخش خصوصی در این استان را با چالش جدی مواجه ساخته است.
وی تصریح کرد: یکی از پیشنهادهای روشن استان در این راستا نیز کمک گرفتن از دولت و برخی نهادها و موسسات شبه دولتی در راستای سرمایه گذاری های کلان اقتصادی و تاثیرگذار است.
وی یکی از ظرفیت های مثبت و امیدوارکننده برای توسعه استان را همدلی ، هم افزایی و تعامل بین مجموعه مدیریت و مقامات اجرایی استان و سایر نهادهای امنیتی و انتظامی دانست.
خادمی بیان کرد: البته برخی مشکلات و چالش هایی نیز در حوزه مسائل اجتماعی و فرهنگی در این استان وجود دارد.
وی افراط گرایی در مسایل سیاسی ، دامن زدن به برخی مسائل قومیتی و طایفه ای و مشارکت نکردن مردم بویژه در بخش اقتصادی را از چالش های مهم و موانع جدی در راه توسعه استان ذکر کرد.
رئیسجمهوری و هیئت دولت در سی امین سفر استانی روز یکشنبه 24 مرداد 95 میهمان مردم کهگیلویه وبویراحمد خواهند بود.
استان کهگیلویه وبویراحمد با جمعیتی حدود 703 هزار نفر حدود یک درصد جمعیت و مساحت کشور را دارد.
این استان دارای هشت شهرستان، 17 شهر و یک هزار و 676 روستای دارای سکنه است.
منبع: ایرنا