به گزارش دفاع پرس از استان مرکزی، حجت الاسلام صفر قربانپور در جلسه کارگروه امور اجتماعی و فرهنگی که در سالن جلسات استانداری برگزار شد با اشاره به بررسی طرح کاهش میزان طلاق در جامعه و جلوگیری از افزایش این آسیب اجتماعی اظهار کرد: بی شک خانواده یکی از ارکان مهم در جامعه محسوب می شود که درگیر شدن آن با معضلات و مشکلات می تواند به بروز آسیب اجتماعی نظیر طلاق منجر شود.
وی افزود: حرکت در مسیر کنترل و کاهش موضوع طلاق در جامعه موضوعی است که باید مدنظر تمامی دستگاه ها و سازمان ها بوده و به آن توجه کنند.
مدیرکل تبیلغات اسلامی استان مرکزی تصریح کرد: اجرای طرح های مربوط به کاهش طلاق در جامعه نیازمند مشارکت تمامی دستگاه ها است که با تشکیل کارگروه ویژه می توان در این مسیر به خروجی های مناسبی دست پیدا کرد.
حجت الاسلام قربانپور با اشاره به توجه به موضوع زمان در اجرای این طرح ها گفت: موضوع زمان یکی از موارد بسیار مهمی است که باید به آن اهمیت فراوانی داده شود و مدیریت زمان در اجرای طرح ها باید یکی از وظائف و مسئولیت های مهم کارگروه باشد.
وی ادامه داد: انتقال مسائل مطرح شده در کارگروه های اجرای این طرح ها به سطوح مختلف جامعه و درگیر کردن مردم و اقشار مختلف و اجتماعی کردن این مباحث می تواند تاثیر فراوانی در پیشرفت هرچه بیشتری و بهتری آن داشته باشد.
مدیرکل تبلیغات اسلامی استان مرکزی تصریح کرد: مساجد و حوزه های علمیه و همچنین برخی از نهادها می تواند تاثیرات بسیاری در اجرای هرچه بهتر این طرح ها داشته باشند چراکه از ظرفیت های خوب و مناسبی بهره مند هستند که نیاز است نقش ویژه ای برای آنان در نظر گرفته شود.
انتهای پیام/