دبیر هیات دولت:

کارکرد اصلی هفته دولت ساماندهی گفت و گوی ملی است

«حاجی میرزائی»، مهمترین کارکرد هفته دولت را ساماندهی گفت و گوهای ملی حول مسائل اساسی مرتبط با عملکرد دولتمردان و افزایش بلوغ و مشارکت اجتماعی دانست و گفت: این گفت و گو در واقع نوعی همنوایی و همدل شدن دولت و ملت است.
کد خبر: ۹۷۲۳۵
تاریخ انتشار: ۰۱ شهريور ۱۳۹۵ - ۲۰:۱۴ - 22August 2016

کارکرد اصلی هفته دولت ساماندهی گفت و گوی ملی است

به گزارش گروه سایر رسانه های دفاع پرس، «محسن حاجی میرزائی»، دبیر هیات دولت جمهوری اسلامی ایران روز دوشنبه در همایش فرمانداران شهرستان های استان تهران که در محل امور بهره برداری سد لتیان شمیرانات برگزار شد افزود: این مهمترین کارکردی است که می توان برای هفته دولت متصور بود و باید تلاش کرد که محقق شود.

وی این کارکرد را بسیار مهمتر از امر اطلاع رسانی عنوان کرد و گفت: هدف اصلی از گفت و گوی ملی، رسیدن به درک یکسان و فهم مشترک از مسائل و مشکلات کشور است.

حاجی میرزائی یادآور شد: البته هفته دولت فرصتی مهم برای تبیین و معرفی عملکرد و دستاوردهای دولت است و به طور معمول هم دستگاه های اجرایی در این هفته به بیان دستاوردهای خود می پردازند.

دبیر هیات دولت تصریح کرد: امروز وحدت نظری میان اندیشمندان توسعه وجود دارد مبنی بر اینکه جامعه ای قادر به حل پایدار و قطعی مشکلات خود است که میان مردم، مسئولان و نخبگان سیاسی، اقتصادی، فرهنگی، اجتماعی و دینی آن درک مشترکی درباره مسائل و مشکلات و راه حل آن ها وجود داشته باشد.

وی خاطرنشان کرد: در جامعه ای که درک از مسائل و راه حل آن ها واگراست، توفیقات پایدار امکانپذیر نخواهد بود.

حاجی میرزائی با تاکید بر اینکه باید از فرصت هفته دولت برای ایجاد همراهی و همنوایی بین دولت و ملت بهره برد گفت: این همدلی از طریق گفت و گو، تعامل و ارتباط مستقیم با طبقات مختلف اجتماعی امکانپذیر است.

وی یادآور شد: برغم چند دهه تلاش همچنان راجع به بسیاری از مسائل اساسی کشور اتفاق نظر و درک یکسان و هماهنگی وجود ندارد.

دبیر هیات دولت تدبیر و امید با تاکید بر اینکه گفت و گوهای ملی باید به گونه ای ساماندهی شود که همه یک افق و چشم انداز را برای کشور مطالبه کنند اظهار کرد: همه باید در کشور به این نتیجه برسند که باید یک افق و چشم انداز برای کشور درنظر گرفته شده و برای رسیدن به آن تلاش شود.

حاجی میرزائی کارکرد دیگر هفته دولت را، ارزیابی دولت از عملکرد خود و دستاوردهایش عنوان کرد و گفت: البته این ارزیابی تنها مختص به دولت نیست بلکه همه کنشگران سیاسی جامعه را شامل می شود.

وی تصریح کرد: همه کنشگران رسمی و غیررسمی جامعه در عرصه های مختلف باید نسبت به عملکرد خود ارزیابی های لازم را انجام دهند و ببینند که کنش آن ها معطوف به اهداف کشور و تحصیل منافع ملی بوده است یا خیر.

دبیر هیات دولت گفت: به باور من بسیاری از کنشگران جامعه مایل به ارزیابی خود نیستند و آنچنان به دنبال منافع آنی و کوتاه مدت هستند که درک درستی از عمل خود در حیات سیاسی جامعه ندارند.

وی با اشاره به اینکه اگر این اتفاق پیش از این رخ می داد وضعیت امروز کنشگران سیاسی جامعه بهتر از گذشته بود یادآور شد: توجه و ارزیابی عملکرد خود، هم در جریان های سیاسی اصلاح طلب و هم اصولگرا کمرنگ است.

منبع: ایرنا
 

نظر شما
پربیننده ها
آخرین اخبار