«دیدار در پاریس» برش کوچکی است که دیدی تازه باز می‌کند

«الوندی» گفت: با توجه به فعالیت‌های «دکتر حبیبی» نمی‌شد همه خاطرات را جمع‌آوری کرد، این کتاب برش کوچکی است که دیدی تازه به مخاطب می‌دهد.
کد خبر: ۹۹۴۱۶
تاریخ انتشار: ۱۵ شهريور ۱۳۹۵ - ۲۲:۲۲ - 05September 2016

«دیدار در پاریس» برش کوچکی است که دیدی تازه باز می‌کند

به گزارش خبرنگار فرهنگ و هنر دفاع پرس، «پدرام الوندی»، نویسنده کتاب «دیدار در پاریس» گفت: در موسسه فرهنگی تحقیقاتی «امام موسی صدر» تعدادی برگهای پیرینت شده از مصاحبهای راجع به «امام موسی صدر» وجود داشت که قرار بود در سایت موسسه مطرح شود؛ من مانع شدم  و گفتم خود این اتفاق حائز اهمیت است و بهتر است آن را در مجموعه تاریخ شفاهی منتشر کنیم. دوستان از من خواستند که  کار را خودم پیش ببرم.

وی در ادامه گفت: کتاب نیاز به مصاحبههای دیگری داشت که متاسفانه به علت فوت «دکتر حبیبی»  میسر نبود برای همین در مصاحبه دوم با «شفیقه رهیده» در همان چهارچوب تاریخ شفاهی انجام شد.

الوندی در ادامه توضیح داد: با توجه به فعالیتهای حبیبی نمیشد همه خاطرات را جمع آوری کرد، این کتاب برش کوچکی است که دیدی تازه به مخاطب میدهد؛ مثل تاسیس مدرسهای که امام موسی صدر به دکتر حبیبی پیشنهاد داد و او نپذیرفت و «شهید چمران» عهده دار آن شد.

نویسنده دیدار در پاریس  با عنوان این مطلب  که صدای دکتر حبیبی جز این گنجینههاست افزود: من دلبستگی به دکتر حبیبی نداشتم چون او را از پشت تلویزیون دیده بودم، حتی در سال 76 که برای اولین بار رای دادم  او جذابیتی برای من نداشت. اما در سال 95 احساس میکنم امثال حبیبی کم هست و دیریاب. مهمترین خصیصهای که از وی میشناسم  این است که دولتمردی را با هدف گرهگشایی پیش میبرد که این شناخت را با مصاحبهها به دست آوردم امیدوارم این محصول به کار محققین بیاید.

انتهای پیام/ 161

 

نظر شما
پربیننده ها
آخرین اخبار