از ورودتان به جبهه و نحوه جانبازیتان برایمان بگویید.
متولد 1345 و اهل میبد یزد هستم که از یک سالگی ساکن تهران شدیم. در هیاهوی انقلاب، با توجه به اقتضای سنم به همراه خانواده در تظاهرات و راهپیماییها شرکت میکردم.
با توجه به نزدیکی محل سکونتمان به پادگان جی، داستان انقلاب برایم ملموستر بوده و شاهد تسخیر پادگان و مجروحینی که به کوچه و خیابانهای فرعی کشانده میشدند، بودم. روحیه انقلابی از همان زمان در من هویدا شد.
تا سال 62 فعالیت انقلابی چشمگیری نداشتم تا اینکه با گذراندن دوره 45 روزه مقدماتی از طرف پادگان امام حسین(ع) به جبهه اعزام شدم. تقید داشتم که درسم را حتی در میدان جنگ هم ادامه دهم. از این رو در فواصلی که به منزل برمیگشتم درسم را میخواندم و یک مقطع بالاتر ثبت نام میکردم.
غالب عملیاتیهایی که شرکت کردم از سوی لشکر 27 محمدرسول الله(ص) و به عنوان نیروی پیاده یا کمک تیربارچی بودم. ورودم به جبهه همزمان با عملیات مهران در منطقه قلاویزان بود که منجر به جراحت کوچکی شد.
** با 70 درصد جانبازی به خانه برگشتم
اواخر سال 63 در عملیات بدر شرکت کردم. آن عملیات داستانهای متعددی دارد اما به همین مطلب منتشر شده از نشریهای در آن زمان بسنده میکنم که نوشته بود «در اين عمليات رزمندگان اسلام تا رودخانه دجله پيشروي كردند و از آب دجله وضو ساختند». آب دجله برایم تقدس داشت از این رو کلمن آب غنیمتی را برای رزمندگان پشت خط پر کردم.
نمیتوان گفت که در هشت سال دفاع مقدس در تمامی عملیاتها ما پیروز بودیم. عملیات بدر نیز از جمله عملیاتهایی است که برای تثبیت منطقه مجبور به عقب نشینی شدیم. در خلال این عملیات که با پاتک سنگین دشمن مواجه شدیم دست راستم از بالای آرنج قطع شد.
من که تا آن زمان خطاط بودم، از این پس باید زندگی جدیدی را شروع میکردم. روحیهام را از دست ندادم و با همین شرایط جسمی در سال 64 در عملیات فاو شرکت کردم. رزمندگان در عملیات فاو با شرایط سخت منطقه که بالغ بر 60 هواپیما سقوط کرد، پیروز شدند. متاسفانه براثر بمباران شیمیایی منطقه، من و جمعی از همرزمان شیمیایی شدیم. جنگ رو به پایان بود که با جانبازی 70 درصد به خانه برگشتم.
فعالیتهای پزشکیتان را از چه زمانی آغاز کردید؟
زمانی که از جبهه برگشتم، به جهت این که دیپلم را اخذ نکرده بودم به عنوان کارگر قراردادی به استخدام وزارت نفت درآمدم. پس از اتمام جنگ تحمیلی یکی از محورهای مورد توجه، جهاد علمی بود. من که علاقه زیادی به ادامه تحصیل داشتم با صدور حکم «جهاد علمی»، مطالعه را آغاز کردم.
به جهت شرایط جسمی که داشتم رشته پزشکی را انتخاب کرده و سال 71 وارد دانشگاه شهید بهشتی تهران شدم. سال 78 دوره پزشک عمومی را به اتمام رساندم و با توجه به رشتهام در سازمان بهداشت و درمان وزارت نفت مشغول به خدمت شدم. به دلیل نوپا بودن سازمان، ابتدا به عنوان پزشک عمومی مشغول به کار شدم. همزمان نیز به عنوان رئیس بهداشت و درمان قدس خدمت میکردم. همچنین مسئولیت درمانگاههای سطح شهر تهران را نیز برعهده داشتم. 2 سال بعد به عنوان رئیس پلی کلینیک فوق تخصصی وزارت نفت منصوب شدم.
آیا در وزارت نفت فعالیتهای دیگری نیز داشتید؟
در طول خدمتم، رییس حراست سازمان بهداشت و درمان صنعت نفت، مدیر منابع انسانی سازمان بهداشت و درمان وزارت نفت، عضو هیات مدیره و رییس بهداشت و درمان تهران بزرگ منصوب شدم. به دلیل شرایط شخصی مجبور شدم کمی از فعالیتهایم را بکاهم و نهایت در سمت مشاور عالی مدیرعامل وزارت نفت مشغول به خدمت شوم.
از سال 94 نیز به دستور سردار نقدی رئیس سازمان بسیج مستضعفین و حمایتهای وزیر محترم نفت و قائم مقام ایشان، حکم فرمانده بسیج وزارت نفت برای بنده صادر شد.
در حال حاضر علاوه بر فرماندهی بسیج وزارت نفت، مشاور عالی سازمان بهداشت و درمان وزارت نفت، رییس حوزه بازرسین ستاد صیانت از حقوق شهروندی (نماینده وزارت کشور در وزارت بهداشت و درمان) و عضو سازمان پزشکان مسلمان بدون مرز هستم.
به نظر شما نقش بسیج در وزارت نفت و کشور چقدر میتواند تاثیرگذار باشد؟
بسیج به عنوان یک تفکر میتواند در کشور حاکم باشد. تفکر بسیجی در تمام عرصهها میتواند ورود کرده و به خوبی راهگشا باشد. تفکر بسیجی امتحان خود را در دوران دفاع مقدس پس داده است و میتواند در تمام عرصهها به کمک نظام بیاید.
بسیج به دستور امام راحل تشکیل و با حمایتهایی مقام معظم رهبری به شکلی درآمد که نظام جمهوری اسلامی را تا به امروز در مقابل تمام تنگناها و تهدیدات علیه نظام حفظ کرده است. همچنین در بحث فتنهها، نظام را از گذرگاههای سخت و صعب العبور به سلامتی عبور داد. رسالت بسیج با اعتقاد راسخ و عمل به اقتصاد مقاومتی صورت میگیرد. به نظر من با نگاه بسیجی میتوانیم در بحث برجام و پسابرجام هم به خوبی عمل کنیم.
در بسیج وزارت نفت با تشکیل کارگروهی سعی کردیم که تفکر بسیجی را به دور از گرایشهای سیاسی میان اعضا ایجاد کنیم.
با توجه به فعالیتهای گسترده در امر پزشکی آیا فعالیتهای دیگری نیز دارید؟
در ورزش تیراندازی، 3 مقام طلا، 4 نقره و 3 برنز در وزارت نفت کسب کردم.
انتهای پیام/ 131