امیر برخور در گفت‌وگو با خبرگزاری دفاع مقدس:

بیعت کارکنان نیروی هوایی با امام(ره) سند پر افتخار این نیرو است/انقلاب در بدنه نهاجا زودتر از بهمن ۵۷ رخ داد

جانشین فرمانده نیروی هوایی با اشاره به نقش‌آفرینی این نیرو در پیروزی انقلاب اسلامی گفت: انقلاب در بدنه نیروی هوایی زودتر از بهمن سال ۵۷ رخ داد و رژه کارکنان و پرسنل این نیرو در مقابل امام(ره) سند پرافتخار نیروی هوایی است.
کد خبر: ۱۰۷۰۳
تاریخ انتشار: ۱۹ بهمن ۱۳۹۲ - ۰۹:۱۱ - 08February 2014

بیعت کارکنان نیروی هوایی با امام(ره) سند پر افتخار این نیرو است/انقلاب در بدنه نهاجا زودتر از بهمن ۵۷ رخ داد

امیر سرتیپ "علی رضا برخور" جانشین فرمانده نیروی هوایی ارتش جمهوری اسلامی ایران با تبریک ایام الله دهه فجر و ۱۹ بهمن ماه به خبرگزاری دفاع مقدس گفت: نیروی هوایی مثل بقیه نیروهای ارتش از بدنه مردم تشکیل شده است. میتوان گفت، شاکله نیروی هوایی از بدنه مردم است و از فرمایشات امام خمینی(ره) این بود که «ارتش بدنهاش از مردم است» و این سخن در سال ۵۷ به واقعیت پیوست.

وی ادامه داد: با توجه به شرایط ویژهای که نیروی هوایی داشت و در دنیا نیروی هوایی به عنوان نیروی واکنش سریع تلقی شده به طوری که در جنگ و درگیری اولین نیرویی که وارد عرصه میشود نیروی هوایی آن کشور است، این نیرو در زمان رژیم پهلوی قویترین نیروی هوایی منطقه بود و شاه برای آن سرمایهگذاری گستردهای کرده بود، به طوری که از نظر ابرقدرتها ایران به ژاندارم منطقه تبدیل شده بود.
 
 
امیر برخور تصریح کرد: به روز شدن تجهیزات نظامی و نیاز به آموزشهای متناسب با آن منجر به حضور مستشاران خارجی در کشور میشد و از سوی دیگر برای آموزش نیروهای متخصص افراد به خارج از کشور اعزام میشدند، ارتباط با نیروهای بیگانه در کنار نقش روشنگری امام(ره) منجر به این شد که نیروها تفاوتهای خود با کشورهای دیگر را ببینند و با توجه به اینکه از نظر هوش، شرف و غیرت سرشار هستند به مقایسه کشور خود با دیگر کشورها بپردازند و بهتر متوجه برخوردهای متفاوت مستشاران نظامی با خود شوند.
 
جانشین فرمانده نیروی هوایی ارتش جمهوری اسلامی ایران ادامه داد: امام خمینی(ره) به عنوان رهبری روشنگر، با توجه به رهنمودهای دین مبین اسلام، مردم را به خودباوری رساندند.
 
وی با اشاره به تاثیر ارزشمند نیروی هوایی در پیروزی انقلاب اسلامی گفت: انقلاب در بدنه نیروی هوایی زودتر از بهمن ماه سال ۵۷ رخ داد، به طوری که در ۳ دی ماه سال ۵۷ یک هزار نفر از پرسنل پایگاه بندر عباس تظاهراتی به طرفداری از پرسنل تحصن کننده همافران در پایگاههای همدان و تبریز که اعتصاب غذا کرده بودند، برپا کردند.
 
 
امیر برخورادامه داد: اطلاع رسانی انقلاب در بین نیروهای هوایی از طریق جابجایی شبنامهها، برپایی محافل قرآنی، زبان به زبان، گوش به گوش و خانه به خانه انجام میشد.
 
جانشین فرمانده نیروی هوایی خاطرنشان کرد: بدنه نیروی هوایی، پرسنل ما و خلبانها انقلابی بودند و گرایش شدیدی به امام(ره) داشتند. وقتی گروه پروازی و فنی با یکدیگر هماهنگ شدند درخواست بالگرد و سایر اقدامات انقلابی نیروی هوایی شکل گرفت و از طرف دیگر برخی از فرماندهان میانی نیروی هوایی نیز گرایشات انقلابی داشتند.
 
وی با اشاره به ورود امام(ره) به میهن اسلامی گفت: از افتخارات نیروی هوایی این بود که اولین خوشآمدگویی توسط نیروی هوایی به محضر امام(ره) از طریق جنگندههای شکاری در مرز هوایی جنوب ابراز شد و ۲ فروند فانتوم هواپیمای حامل امام(ره) را اسکورت کردند و موقع ورود ایشان به فرودگاه نیز کارکنان نیروی هوایی بیشترین سهم در گارد حفاظت و استقبال از رهبر کبیر انقلاب را داشتند و ماشین، بالگرد و خلبانهای آن از سوی نیروی هوایی آن روز تامین شدند.
 
 
جانشین فرمانده نیروی هوایی ارتش گفت: حدود ۷ یا ۸ روز قبل از ورود امام خمینی(ره) به ایران، پرسنل نیروی هوایی با حضور در منزل آیتالله طالقانی حمایت خود را از انقلاب و مردم اعلام کردند.
 
امیر برخور گفت: با ورود امام(ره) به ایران کارکنان نیروی هوایی قوت قلب بیشتری یافتند، به طوری که به طور انفرادی و یا با خانوادههای خود در تظاهرات علیه رژیم شاهنشاهشاهی با لباس شخصی شرکت میکردند و در ۱۹ بهمن نیز با حرکت به یاد ماندنی خود با لباس نظامی خدمت امام(ره) رژه رفتند و بیعت تاریخی با رهبر کبیر انقلاب داشتند که تا قیام قیامت سند پر افتخاری برای نیروی هوایی باقی میماند.
 
 
وی ادامه داد: بعد از بیعت تاریخی با امام(ره) حرکت کارکنان نیروی هوایی به شدت تقویت شد و نیروها در پادگان انقلاب و ستاد "دوشان تپه" بحث مبارزه مسلحانه را آغاز کرده، اسلحهخانه را باز کرده و اسلحهها را بین نیروهای انقلابی و مورد اعتماد تقسیم کردند، به طوری که در ۲۲ بهمن ماه شاهد پیروزی انقلاب اسلامی بودیم.
 
جانشین فرمانده نیروی هوایی تصریح کرد: متاسفانه بعد از پیروزی انقلاب اسلامی و قبل از آغاز دفاع مقدس شاهد تجاوزات هوایی همسایگان بودیم که در این مدت ۹۳ تجاوز هوایی از غرب  و ۲۷ تجاوز هوایی از شرق کشور به میهن اسلامیمان انجام شد و ۳۳ خلبان از نیروی هوایی به درجه رفیع شهادت نائل آمدند.
نظر شما
پربیننده ها
آخرین اخبار