مسئول نمایندگی ولی فقیه در سپاه ناحیه رزن:

عاشورا صحنه اخلاص و فداکاری است

مسئول نمایندگی ولی فقیه در سپاه ناحیه رزن گفت: روز عاشورا صحنه‌‌ای از اخلاص و فداکاری یاران امام حسین (ع) است.
کد خبر: ۱۰۷۸۹۱
تاریخ انتشار: ۱۹ مهر ۱۳۹۵ - ۱۰:۴۹ - 10October 2016

به گزارش دفاع پرس از همدان، حجت ‌الاسلام سیدحسین غفاری‌ ستار با بیان اهداف قیام امام حسین (ع) اظهار داشت: روز عاشورا صحنه‌ های بزرگی از اخلاص و فداکاری یاران و اصحاب امام حسین (ع) است و  همین رشادت ‌ها است که به اسلام اعتبار بخشیده است.

وی در ادامه گفت: ما باید درک درستی از واقعه بزرگ عاشورا داشته باشیم تا بتوانیم ادامه دهنده راه امام حسین (ع) و یاران با وفایش باشیم و در برابر ظلم هیچ ‌گاه کوتاه نیاییم تا همیشه پیروز باشیم.

مسئول نمایندگی ولی فقیه در سپاه ناحیه رزن خاطرنشان کرد: هر کس با منش و کردار نیکوی خود می‌ تواند در راه امام حسین(ع) قدم بردارد و دیگران را نیز امر به معروف و نهی از منکر کند چرا که پیام اصلی عاشورا و محرم امر به معروف و نهی از منکر و برپایی نماز است.

انتهای پیام/

برچسب ها: عاشورا ، سپاه
نظر شما
پربیننده ها