مومنی‌شریف:

استاد «كشن‌فلاح» از طلایه‌داران كاروان هنر انقلاب اسلامی بود

رئیس حوزه هنری گفت: مرحوم كشن‌فلاح بی‌تردید از طلایه‌داران و پیشروان كاروان هنر متعالی انقلاب اسلامی به‌ویژه عرصه هنرهای نمایشی بود.
کد خبر: ۱۰۸۷۳۷
تاریخ انتشار: ۲۶ مهر ۱۳۹۵ - ۱۵:۴۵ - 17October 2016

به گزارش گروه فرهنگ و هنر دفاع پرس، «محسن مومنی‌شریف» رئیس حوزه هنری صبح امروز در مراسم تشییع پیكر استاد سعید كشن‌فلاح با قرائت آیه شریفه 96 از سوره مریم «إن الذین آمنوا و عملوالصالحات سیجعل لهم الرحمن ودا» گفت: بنده پیش از این، توفیق داشته‌ام كه چندین بار در محافلی درباره استاد ارجمندمان جناب آقای دكتر سعید كشن فلاح در حضور خودشان عرایضی داشته باشم، اما امروز متأسفم هنگامی درباره او حرف می‌زنم كه مجبورم از افعال ماضی استفاده كنم.

وی ادامه داد: دكتر كشن فلاح شخصیتی ارادت برانگیز بود. مگر ممكن است كسی با این انسان محترم برخوردی داشته باشد و مجذوب او نشده باشد. او مجموعه‌ای از خصایل نیكو و صفات دوست‌داشتنی بود كه در صحنه عمل وی را ممتاز و برجسته می‌كرد. این منطق قرآنی است كه هركس ایمان داشته باشد و در پرتو ایمان خود عمل صالح انجام دهد، خداوند محبت او را در دل‌ها قرار می‌دهد.

مومنی‌شریف مرحوم كشن‌فلاح را شخصیتی عالم، مجاهد، مؤمن و خستگی ناپذیر دانست و اضافه كرد: زنده یاد كشن‌فلاح بی اعتنا به شهرت و حضور و بروز در جایگاه‌های مرسوم رسانه‌ای كارهای مهم و ماندگار خودش را انجام می‌داد. او در حوزه مدیریت به معنی واقعی كلمه یك مدیر جهادی بود.

رئیس حوزه هنری با انتقاد از پوشش رسانه‌ای مناسب درباره فوت استاد كشن‌فلاح اظهار داشت: به همان دلایلی كه گفته شد، می‌بینید مرگ چنین خواجه‌ای در رسانه‌های ما خُـرد پنداشته شد و چنانكه حقش بود نمودی نداشت.

وی در این رابطه شعری از مولوی را برای حضار قرائت كرد:

گفت كسی خواجه سنائی بمرد/ مرگ چنین خواجه نه كاری است خرد

كاه نبود او كه به بادی پرید/ آب نبود او كه به سرما فسرد

گنج زری بود در این خاكدان/ كو دو جهان را به جـُّوی می‌شمرد

قالب خاكی سوی خاكی فكند/ جان خرد سوی سماوات برد

مومنی‌ شریف با بیان اینكه مرحوم كشن‌فلاح بی تردید از طلایه داران و پیشروان كاروان هنر متعالی انقلاب اسلامی به ویژه عرصه هنرهای نمایشی است، عنوان كرد: او در این مسیر در قامت راهبری مهربان و معلمی مشفق دلیل راه بسیاری از جوانان دلداده به پیام‌های انقلاب شكوهمند اسلامی شد. هنرمندانی كه اكنون خود از چهره‌های نامدار این راه پر افتخار هستند.

وی با تاكید بر اینكه كار مرحوم كشن‌فلاح در مسیر حضرت سیدالشهدا (ع) بود و رحلتشان هم در همین مسیر بود، گفت: مرحوم كشن‌فلاح با اینكه سالیان متمادی از بیماری دیابت و بیمارهایی دیگر ناشی از آن رنج می‌برد اما هرگز تسلیم بیماری نشد و او بیماری را به زانو درآورد و نهایتاً در رختخواب منتظر مرگ نماند بلكه بعد از برگشت از مراسم تاسوعا و عاشورای حسینی در همین مسیر رحلت كرد.

انتهای پیام/ 121

نظر شما
پربیننده ها