سردار شیروانیان خبر داد

استفاده از سیستم‌های دیجیتالی روز دنیا در مرکز فرهنگی دفاع مقدس اصفهان

مدیر کل بنیاد حفظ آثار و نشر ارزش‌های دفاع مقدس استان اصفهان گفت:در مرکز فرهنگی دفاع مقدس اصفهان از سیستم‌های دیجیتالی به روز دنیا استفاده شده تا بتوان مخاطبان را در همه دوره‌ها جذب کرد که این ویژگی باعث تغییر محتوای نرم‌افزاری در مناسبت‌های مختلف خواهد بود.
کد خبر: ۱۰۸۷۳۸
تاریخ انتشار: ۲۶ مهر ۱۳۹۵ - ۱۵:۴۶ - 17October 2016

به گزارش خبرنگار دفاع پرس از اصفهان، سردار مجتبی شیروانیان ظهر امروز در حاشیه بازدید اعضای شورای اسلامی شهر اصفهان از روند پیشرفت پروژه مرکز فرهنگی دفاع مقدس اصفهان اظهار داشت: این پروژه در شهری مثل همدان که یگان‌های بسیار کمتری در دفاع مقدس داشته تکمیل شده اما در اصفهان که بیشترین شهدا را تقدیم انقلاب کرده هنوز تکمیل نشده است.

وی افزود: برای مسؤولان استان اصفهان زیبنده نیست که به دلیل یک سری مسائل، مراحل تکمیل بزرگترین مجموعه‌ای که می‌تواند در حفظ و نشر آثار دفاع مقدس نقش زیادی داشته باشد را به عقب بیاندازند و نتوانند آن را تکمیل کنند.

مدیرکل بنیاد حفظ آثار و نشر ارزش‌های دفاع مقدس استان اصفهان گفت: خوشبختانه همزمان با پیگیری‌های ستادی انجام شده برای ادامه روند پروژه مرکز فرهنگی دفاع مقدس اصفهان، طی بازدید از مرکز فرهنگی های دفاع مقدس در دیگر استان‌ها، آسیب‌شناسی‌هایی صورت گرفته تا نقیصه‌های موجود در طراحی این موزه برطرف شوند.

وی ادامه داد: برای مثال مرکز فرهنگی دفاع مقدس کرمان پس از گذشت 20 سال، به دلیل یکنواختی در طراحی دیگر جذابیت چندانی برای بازدیدکنندگان ندارد، همچنین استان همدان نیز در طراحی ثابت موزه دفاع مقدس دچار یکنواختی خواهد شد که این موزه در اصفهان با استفاده از طراحی‌های ویژه امکان متغیر بودن در مناسبت‌های مختلف را دارد.

سردار شیروانیان با اشاره به ویژگی‌های نوین در طراحی مرکز فرهنگی دفاع مقدس اصفهان تصریح کرد: در این موزه از سیستم‌های دیجیتالی به روز دنیا استفاده شده تا بتوان مخاطبان را در همه دوره‌ها جذب کرد که این ویژگی باعث تغییر محتوای نرم‌افزاری در مناسبت‌های مختلف خواهد بود.

وی با اشاره به عدم تامین منابع مالی برای تکمیل این پروژه ابراز داشت: متاسفانه از 150 میلیارد ریال بودجه مورد نیاز تنها 30 میلیارد ریال به بنیاد حفظ آثار و نشر ارزش‌های دفاع مقدس استان اصفهان واگذار شده و 120 میلیارد دیگر از این بودجه هنوز اختصاص نیافته است.

مدیرکل بنیاد حفظ آثار و نشر ارزش‌های دفاع مقدس استان اصفهان به دیگر امکانات طراحی شده درمرکز فرهنگی دفاع مقدس اصفهان اشاره داشت و خاطرنشان کرد: کتابخانه‌ای با 20 هزار جلد کتاب و 6 میلیون جلد کتاب الکترونیکی، سالن سینمایی با ظرفیت 450 نفر، استفاده از هولوگرام‌های دیجیتالی و شبیه‌سازی دیجیتالی عملیات‌های مختلف دفاع مقدس از جمله ویژگی‌های این موزه است.

وی از تکمیل پروژه باغ‌موزه دفاع مقدس در سه فاز خبر داد و افزود: فاز نخست این مرکز فرهنگی در سوم خردادماه سال 96 به بهره‌برداری خواهد رسید که 2 فاز دیگر آن مشروط به تامین بودجه تکمیل می‌شود؛ سال گذشته به مناسبت هفته دفاع مقدس نمایشگاهی در همین مکان برپا شد که سال آینده نیز با المان‌های بیشتری در معرض دید مردم قرار خواهد گرفت.

سردار شیروانیان از تدفین چند شهید گمنام در این مرکز فرهنگی خبر داد و اذعان داشت: با توجه به هم‌جواری مرکز فرهنگی دفاع مقدس با باغ غدیر، پیش‌بینی شده تا در کنار این مجموعه(ضلع همجوار با باغ غدیر) تعدادی از شهدای گمنام تدفین شوند تا در دسترس عموم مردم باشد.

وی مرکز فرهنگی دفاع مقدس را جزو مبلمان شهری دانست و اضافه کرد: اهداف این باغ‌موزه در راستای اهداف فرهنگی و شهری است که همکاری شهرداری اصفهان را می‌طلبد؛ همچنین کارگروهی برای ایجاد محتوای ارزشی این موزه تشکیل شده که در آن به تاریخ جنگ‌های مختلف ایران از قرون مختلف اشاره شده است.

انتهای پیام/
نظر شما
پربیننده ها
آخرین اخبار