نشست وزیران دفاع کشورهای عضو ائتلاف ضد داعش در «پاریس»
فرانسه روز (دوشنبه) اعلام کرد که وزیران دفاع کشورهای غربی عضو ائتلاف ضد داعش به فرماندهی آمریکا در موصل و نقاط دیگر عراق و سوریه در تاریخ 25 اکتبر (چهارم آبان ماه) در پاریس ملاقات می کنند.

به گزارش گروه سایر رسانه های
دفاع پرس، «اشتون کارتر» وزیر دفاع آمریکا در میان 12 وزیر دفاعی خواهد بود که روز سه شنبه چهارم آبان ماه، پیشرفت نبرد برای بیرون راندن تروریست های داعش را از موصل دومین شهر بزرگ عراق، ارزیابی خواهند کرد.
نیروهای مسلح عراق از روز دوشنبه (26 مهر ماه)، عملیات همه جانبه ای را برای آزادسازی موصل آغاز کرده اند که از ژوئن 2014 در اشغال گروه تروریستی داعش بوده است.
نیروهای مسلح عراق شامل ارتش، نیروهای مردمی عراق (الحشد الشعبی) و پیشمرگه های کرد، تلفات جانی و خسارت های سنگین تجهیزاتی را به داعش وارد کرده اند.
بیش از 54 هزار نظامی عراقی و 40 هزار پیشمرگه در این نبرد شرکت دارند و حملات هوایی از این عملیات پشتیبانی می کند.
بر اساس ارزیابی مقام های ارتش آمریکا، پنج هزار تروریست داعش در شهر موصل سنگر گرفته اند.
منبع: ایرنا