مشروح/ حجت الاسلام پورمحمدی تشریح کرد

حقوق بشر بهانه‌ای برای مبارزه با انقلاب اسلامی است

وزیر دادگستری گفت: توافق هسته‌ای هیچ احتیاجی به بررسی مجلس ندارد، ولی در صورتی که بخواهد یک توافق ویژه در مسئله هسته‌ای صورت گیرد نیاز به بررسی مجلس شورای اسلامی است.
کد خبر: ۱۰۹۶۷
تاریخ انتشار: ۱۶ بهمن ۱۳۹۲ - ۱۷:۴۱ - 05February 2014

حقوق بشر بهانه‌ای برای مبارزه با انقلاب اسلامی است

به گزارش خبرگزاری دفاع مقدس، حجتالاسلام و المسلمین "مصطفی پورمحمدی" وزیر دادگستری بعد از ظهر امروز در گردهمایی حقوقدانان بسیجی کشور در دانشگاه تهران ضمن پاسداشت یاد و خاطره روزهای پیروزی انقلاب اسلامی اظهار کرد: جریان انقلاب اسلامی در حوزه مادی فتح وسیعی از مفاهیم، ارزشها، شعارها و آرمانها است و در حوزه معنوی، جغرافیای دینی و فرهنگی و فراتر از آن را پوشش میدهد.

وی با اشاره به دفاع جمهوری اسلامی از حقوق ملل مظلوم جهان در عرصههای مختلف در دهههای گذشته تصریح کرد: مسیر انقلاب، مسیر دشواری است و تاکنون این انقلاب با دستاوردهای بزرگ و متعالی همراه بوده است.

پورمحمدی با اشاره به آیه شریفه "جاء الحق و زهق الباطل" گفت: انقلاب اسلامی بر پایه همین آیه شکل گرفت و این شعارها تابلو انقلاب اسلامی در طول سی و پنج سال گذشته بوده است. انقلاب اسلامی بر محور حق شکل گرفت و سرمایه انقلاب اسلامی اجرای حق بوده است.

وزیر دادگستری حرکت پیامبران در طول تاریخ را امتداد مسیر حق توصیف کرد و تاکید کرد: میدان چالش انقلاب اسلامی در طول چند سال گذشته گسترش پیدا کرده است و ابعاد جامع انقلاب اسلامی باعث شده است انگیزه دشمنان برای مقابله با انقلاب افزایش یابد.

وی خاطرنشان کرد: امروز باید گفتمان مبتنی بر آرمانها و ارزشهای انقلاب اسلامی را عرضه کنیم و انقلاب اسلامی در کانون تمدن بشری قرار دارد.

وزیر دادگستری در بخش دیگری از صحبت های خود پیرامون توافق هسته ای گفت: در حال حاضر توافق هسته ای هیچ احتیاجی به بررسی مجلس ندارد، ولی در صورتی که بخواهد یک توافق ویژه در مسئله هسته ای صورت گیرد نیاز به بررسی مجلس شورای اسلامی است.

حجت الاسلام پورمحمدی خاطرنشان کرد: انقلابی همچون انقلاب ما که خودش را انقلاب حق مدار و حق گذار در محور حق معرفی کرده است در نقطهٔ کانونی تمدن معاصر، ادعای بزرگی را مطرح کرده است چون تمدن انسان معاصر بر پایه احترام به حق انسان پایهگذاری شده است.

وی افزود: دو ساحت در این عرصه مطرح است، ساحت نظری این موضوع را مطرح میکند که این حقوق را قبول دارید یا نه و عنوان میکند اگر آن را میپذیرید پس به آن عمل کنید و اگر حقگذار نیستید پس این نهضت با تمدن معاصر فاصله دارد و قابل ارج گذاری و ارزشگذاری نیست. جهان غرب میگوید در این وادی باید تسلیم تمدن معاصر شد. و داور همان است که خودشان معرفی میکنند و باید آن را پذیرفت.

وزیر دادگستری ادامه داد: ما یا باید این اصول را قبول و از آن تمکین کنیم یا اگر معتقدیم نهضت ما حقگذار است باید اصول خود را عرضه کرده تا ببینیم چه ظرفیت و قدرتنمایی در مقایسه با آنها داریم.

حجتالاسلام پورمحمدی خاطرنشان کرد: خوشحالیم که امروز بیش از صد هزار نفر فارغ التحصیل و دانشجوی رشته حقوق در کشور داریم و بیش از شصت هزار پروانه وکالت صادر شده و باز هم این عرصه مجال فعالیت بیشتری دارد.

وی در ادامه بیان کرد: امروزه دانشجویان، متخصصین و کارگزاران حقوق با رفتار و تولیدات و عملکرد خود نه تنها از حق ملت که از حق نظام و انقلاب دفاع کردهاند. بیشترین فشارهای سیاسی در حوزه بینالملل در مسئله حقوق بشر است. غرب میخواهد با حربه حقوق بشر به دشمنی با انقلاب اسلامی بپردازد. جلوه حق در جامعه عدالت است و مردم از ما انتظار تحقق حق و عدالت را دارند.

وزیر دادگستری با بیان اینکه ما در کانونیترین نقطه اصلی مقولات حاکم بر نظام تمدنی معاصر وارد گفتوگو شدهایم، گفت: باید فضای استقرار گفتمان ما و جایگاهی که میخواهیم در آن همترازی داشته باشیم، تعریفی از حق ارائه کنیم و جایگاه انسان را مطرح و درباره آن بحث کنیم.

حجتالاسلام پورمحمدی خاطرنشان کرد: حرف امروز ما این است که غرب تعریف ناقصی از حق انسان ارائه داده و معرفت انسان را محدود دانسته است. اما ما چون شناختمان از انسان بیشتر است و حق انسان را بزرگتر میدانیم معتقدیم دنیای معاصر حق انسان را ضایع کرده است چون تعریف او از انسان ناقص است.

وی با مقایسه دوران کنونی با صدراسلام عنوان کرد: امام فرمودند شرایط ما مانند نهضت پیامبر اسلام است و همان شرایطی که بر نهضت اسلام رفت، همان شرایط نیز بر ما رفته است.

وزیر دادگستری تاکید کرد: دلیل اینکه غرب میگوید حرف ما حق است این است که اگر به پیشرفت تمدنی و آثارشان نگاه کنیم و وقتی وارد مقولات اصلی گفتمانیشان شویم، عنوان میکنند در دایره پیشرفت، توسعه و تمدن به کجا رسیدهاید. امروز با پیشرفتهای علمی به وجود آمده در دانشگاهها و صنایع، پایههای جدل و مغالطه آنها را سست میکند.

وی افزود: با کسب فناوری هستهای و صنعت هوا فضا توانستهایم ابزار جدل گفتمانی را از مدعیان بگیریم. انقلاب به برکت مردم و اسلام ابزار باطل سحر در اختیار دارد که در حوزه نظری حقوق، در حوزه اجتماعی یک جامعه منسجم و در سیاست ایجاد نظام سیاسی و در حوزه فناوری این پیشرفتها است.

نظر شما
پربیننده ها
آخرین اخبار