غيرت و خلوص مردم راز اتحاد و همبستگي مردم در دوران دفاع مقدس بود

کد خبر: ۱۱۴۰۶۲
تاریخ انتشار: ۰۱ مهر ۱۳۸۶ - ۲۳:۲۷ - 23September 2007
به گزارش ايسنا، وي متذكر شد: اگر مسلمانان جهان در هر جاي دنيا همان هدف خالص و نيت مخلصانه‌اي كه مردم ايران در زمان جنگ دنبال مي‌كردند را دنبال كنند، موفق خواهند شد؛ در شرايط فعلي نيز اگر همان هدف مقدس و نيت خالص احيا شود، قداست، اتحاد و همدلي به وجود آمده به خودي خود مشكلات كشور راحل مي‌كند.

عضو كميسيون برنامه و بودجه راز اتحاد مردم در دوران دفاع مقدس را غيرت ملي دانست و تصريح كند: عامل اصلي موفقيت كشور در جنگ تحميلي غيرت مردم بود. مردم وقتي تجاوزات رژيم بعث و زورگويي‌هاي قدرت‌هاي جهان را مشاهده مي كردند، دست روي دست نگذاشتند تا دشمنان همه اعتقادات و اركان آنان را به مسخره بگيرند، از اين رو غيرت‌شان به جوش آمد.

نماينده مردم خوي افزود: به جوش آمدن غيرت ملي مردم موجب افزايش اتحاد و همبستگي آنان باعث ايستادگي و غلبه آنان بر هفتاد و چندملت كه به حمايت از رژيم غاصب بعثي برخواسته بودند، منجر شد. بيرون راندن توام با ذلت و خواري دشمن از سوي مردم ايران در عين حفظ عزت و سرافرازي، موجب ماندگاري ياد و خاطره دوران دفاع مقدس شد.
نظر شما
captcha
پربیننده ها
آخرین اخبار
پربحث ترین عناوین