بررسي جامعه شناختي داستانهاي كوتاه جنگ
لذا جهت حفظ مواضع اشغال شده و به دست آوردن موقعيتهاي مناسب طرفين درگيري با دنبال كردن اهداف خود هر چند وقت تلاش ميكردند تا اقدام محدود يا گستردهاي را در اين منطقه انجام دهند،
بر اين اساس، نيروهاي عراقي با هدف تصرف ارتفاعات مناسب پدافندي و باز پس گرفتن مناطق از دست رفته در محور حاج عمران و بالان بردن روحيه پرسنل خود و بهرهبرداري تبليغاتي از نظر سياسي و نظامي اقدام به يك حمله گسترده دراين منطقه نمودند.
حمله هماهنگ شده دشمن با استقامت نيروهاي ايراني مستقر در منطقه روبرو شد ولي تداوم حملات با استفاده از پشتيباني هوايي و برخورداري از آتش فوقالعاده زياد در روزهاي 24 الي 27 ارديبهشت ماه موفقيتهايي را براي عراق به همراه آورد.
سرلشگر شهيد «اسداله متاجي تيمور» از فرماندهان نيروي زميني ارتش جمهوري اسلامي ايران در اين تاريخ به شهادت رسيد.
در نتيجه عمليات پدافندي حاج عمران بخشي از مواضع نيروهاي خودي از جمله قسمتي ار ارتفاع 2519 به تصرف عراق درآمد. تعداد قابل توجهي از نظرات عراقي كشته و زخمي شدند و 60 نفر نيز به اسارت درآمدند. همچنين بيش از 25 دستگاه تانك و نفربر به همراه 5 قبضه منهدم شد و 28 فروند بالگرد عراقي سرنگون گرديد.
منبع: خبرگزاري ايسنا
