احمد جارالله کيست؟

کد خبر: ۱۱۴۴۵۰
تاریخ انتشار: ۲۱ آبان ۱۳۸۶ - ۱۳:۱۳ - 12November 2007


"احمد جارالله" روزنامه نگار روزنامه السياسة کويت، به خاطر انتشار مطالب ضد ايراني و راه اندازي موج جديدي از اتهامات عليه ايران مورد حمايت برخي گروه‌هاي تندرو در منطقه قرار گرفته است؛ به طوري كه اين روزنامه به پايگاه بيان مواضع ضدايراني تبديل شده است.
به گزارش جهان نيوز، احمد جارالله همواره مورد حمايت مستقيم وهابي‌ها و برخي جريانات تندرو در کويت است.
وي تا قبل از سقوط صدام، هدايا و امتيازهاي بسيار زيادي را از او دريافت كرده و پس از سقوط صدام نيز مورد حمايت آمريکا و گروه‌هاي وهابي قرار گرفت.
اين روزنامه‌نگار به خاطر انتشار مواضع يك‌جانبه ضدايراني در روزنامه متبوع خود، مورد سرزنش برخي مقامات ارشد نزديك به امير كويت قرار گرفته است.

حمايت از شاه ايران:
احمد جارالله پيش از انقلاب اسلامي ايران روابط بسيار دوستانه اي با خاندان پهلوي و از جمله شخص محمدرضا داشت ، چنان كه بارها و بارها با وي مصاحبه و گفت وگو کرده و در ايران نيز مورد حمايت جدي وي بود و به طور معمول هداياي گران‌بهايي از وي دريافت مي‌کرد. جارالله بارها و بارها در اثبات همکاري خود به جانبداري از شاه مخلوع ايران قلم مي‌زد.

پس از شاه:
احمد جارالله به خاطر مخالفت‌هاي جدي و قلم زني خود عليه جمهوري اسلامي ايران، در روزنامه السياسة،  توانست نظر برخي شيخ نشينان حامي صدام را به خود جلب کند، به گونه اي که وي در همان اوقات جواني در ميکده ها و عشرتکده‌هاي مخصوص شيوخ عرب در انگلستان، اسکاتلند و کاردليپ ديده مي‌شد. ميکده هايي که فقط برخي سران شيوخ عرب در آن جا به خوش‌گذراني مي‌پرداختند.

حمايت از صدام و دريافت امتيازات ويژه:
پس از سقوط شاه و پيروزي انقلاب اسلامي ايران، کشورهاي عرب منطقه خليج فارس با همدستي برخي قدرت هاي استکباري فعاليت‌هاي ضدايراني خود را آغاز کردند که در سطح منطقه صدام حسين عامل و ابزار مستقيم آنها بود و اولين نشانه آشکار، مبارزه و مخالفت آن‌ها علم کردن اين ديکتاتور به جنگ عليه کشور ايران بود.
در اين زمان احمد جارالله که منتظر فرصتي بود تا احساسات ضد ايراني خود را به نمايش گذاشته و بتواند از امتيازات آن برخوردار شود، در لاک صدام فرو رفت و از حمايت کشورهاي استکباري که به صدام کمک مي کردند نيز برخوردار شد.
جارالله در جلسه‌اي خصوصي اعلام کرده بود كه هر ماه در ضيافت شام صدام شركت مي‌كرده، اما اين درحالي است كه مقامات رسمي کويت اعلام كردند كه جارالله در طول جنگ تحميلي تنها 6 بار به عراق سفر كرده و بنابر اين نمي توانسته هر ماه در كنار صدام شام صرف كرده باشد.
اين روزنامه‌نگار با تثبيت موقعيت خود در نزد صدام، يک‌دستگاه خودرو شکاري پژو و تفنگ وينچستر، از صدام  هديه گرفت و علاوه بر آن چندين نوبت از صدام شمشير نظامي عربي ويژه دريافت كرد.
همچنين وي پس از پايان عمليات باز پس‌گيري فاو توسط عراق، دست صدام را به نشانه خدمتگزاري بوسيد و در طول جنگ عراق عليه ايران روابط ويژه اي با طارق عزيز معاون صدام و وزير امورخارجه‌اش داشت.
گفتني است در طول جنگ تحميلي، تمامي فعاليت هاي ايرانيان مقيم کويت و شيعيان در اين کشور را براي اثبات همکاري خود در اختيار سازمان استخبارات (اطلاعات) عراق قرار مي‌داد.

پس از صدام:
پس از سقوط صدام، وي به دليل خصومت خود با ايران و از دست دادن موقعيت خود پس از شاه و صدام در دو كشور مهم منطقه، نمي توانست نظاره‌گر حضور شيعيان در قدرت عراق در انتخاباتي مشروع و مردمي باشد.
با اوج گيري اتهامات عليه جمهوري اسلامي ايران که از سوي آمريکايي ها عنوان مي‌شد و حمايت بعثي ها و وهابي‌هاي تندرو در عراق را دنبال داشت، وي نيز از فرصت استفاده کرد و موج جديدي از اتهامات را در روزنامه السياسة کويت عليه ايران به راه انداخت.
وهابي‌ها و سلفي‌ها در کويت، بزرگ ترين پايگاه خود عليه جمهوري اسلامي ايران را روزنامه السياسة قرار دادند که احمد جارالله نيز در راس اين پايگاه قرار گرفت كه البته انتشار مطالب ضدايراني نادرست و يك جانبه سبب كاهش مقبوليت اين روزنامه در بين مخاطبان شد.
در حال حاظر مواضع ضدايراني را احمد جارالله هدايت مي‌كند كه اين امر باعث نگراني برخي از نزديکان امير کويت و خاندان الصباح شده است و امروز نيز در واکنشي بسيار تند عليه جارالله، خواستار پايان دادن به موج اتهامات ضد ايراني در اين روزنامه شده اند.
يک مقام ارشد دستگاه امنيتي کويت كه در گذشته چند بار در برخي‌ وزارت‌خانه‌ها نيز حضور داشته است، خط دهي به نشريات اين کشور در ايجاد موج ضد ايراني را هدايت مي‌کند.
يك مقام آگاه در گفت وگو با خبرنگار «جهان» نيز درباره اين شخص گفت: اسنادي در دست داريم كه نشان مي‌دهد، جارالله در تخليه محموله‌هاي نظامي از فرانسه و مصر در بندر جده به کويت و از کويت به صفوان و از آن جا به پايگاه هاي هوايي ناصريه و الشعبيه در طول جنگ تحميلي، عامل مستقيم و تأثير گذار بوده است و نشان مي دهد که وي در طول جنگ تحميلي از صدام حمايت شديد و مستقيم مي‌کرده است.

نظر شما
پربیننده ها
آخرین اخبار