بسم الله الرحمن الرحيم
انالله و انااليه راجعون

بکشيد ما را، ملت ما بيدارتر مي شود. امام خميني (ره)
سرداري ديگر از سپاه توحيد، دلاورمردي از مهد عالمان شيعه، جان در راه آرمان هاي متعالي خويش نهاد و همچون سيد و سالار خويش حضرت اباعبدالله الحسين (ع)، با بدني پاره پاره از بغض و قساوت دشمني شقي، به ديدار معبود شتافت.
شهيد بزرگوار "عماد مغنيه" شيرمردي از خط? جنوب لبنان، که جاي جاي جبهه هاي نبرد رويارو با دشمن اشغالگر خاطرات نبردهاي حماسي او و همرزماش را به خوبي در ياد دارند، سرانجام به دست ناپاکان و جنايت کاران زمان، به شهادت رسيد.
و سرانجام، عماد به ديدار برادران شهيدش "جهاد" و "فواد" که پيش از او در طريق مقدس آزادسازي لبنان از زير يوغ اشغالگران جان پاک خويش را نثار کرده بودند، پيوست.
قريب 25 سال هراس و وحشت ظالمان و حاکمان رژيم اشغالگر قدس و دولتمداران آمريکا، ثمر? جهاد في سبيل الله عماد مغنيه و يارانش بود که خواب راحت را از دشمنان اسلام ربوده بود.
اين عمليات تروريستي مشترک سازمان هاي جاسوسي و اطلاعاتي "سي.آي.ا" آمريکا و "موساد" رژيم صهيونيستي، نمونه بارزي است از تروريسم دولتي و شرارت هايي که به نام و بهان? دفاع از حقوق بشر، از سوي حکومت گران خبيث صورت مي گيرد.
بدون شک خون بناحق ريخت? شهداي مظلوم جهان اسلام، از کودک چند ماهه در آغوش مادر در فلسطين اشغالي، تا سرداران و پرچمداران بزرگي چون "فتحي شقاقي"، "شيخ احمد ياسين"، عبدالعزيز رنتيسي"، "يحيي عياش"، "حجت الاسلام والمسلمين سيد عباس موسوي" و عماد مغنيه، تاثير بسزاي خود را بر مبارزات حق طلبان? ملت هاي فلسطين و لبنان خواهد گذاشت. که اگر نبود اين فداکاري ها و ايستادگي تا پاي جان آن دلاورمردان، اشغالگران صهيونيست، خيلي پيش از اين نقش? شوم "از نيل تا فرات" خويش را با سوءاستفاده از سکوت سران کشورهاي عربي، جام? عمل پوشانده بودند و چه بسا جهان اسلام ضرباتي بس سنگين تر خورده بود.
ملت دلاور و مقاوم لبنان، هيچگاه نقش موثر شهيد عماد مغنيه و همرزمانش را در طي 18 سال نبرد تمام عيار از خرداد ماه 1361 تا خرداد ماه 1379 که دشمن تا دندان مسلح را به فرار ذلت بار از جنوب لبنان واداشت، فراموش نخواهد کرد.
درست در زماني که انتشار گزارش "کميت? وينوگراد" که اعترافي بس تلخ براي صهيونيست ها به شکست مفتضحانه در جنگ 33 روزه تابستان سال گذشته در رويارويي با حزب الله لبنان بود، ضرب? سنگيني بر رژيم نظامي صهيونيستي وارد کرد، سردمداران حکومت اشغالگر براي آن که از فشار مردم خود و احزاب مخالف مبني بر شدت تلفات و ضايعات جنگ 33 روزه بکاهند، اقدام به ترور عماد مغنيه نمودند. چرا که فرماندهان ناکام ارتش يه اصطلاح چهارم جهان، باوجود سيل عظيم تسليحات و تجهيزات مدرن و پيشرفته اهدايي آمريکا، علت شکست عظيم خود را در برابر تنها يک حزب و تعداد محدودي نفرات و ساده ترين سلاح و تجهيزات نظامي، بدون هرگونه حمايت هاي مالي، انساني و نظامي کشورهاي همسايه، حضور افرادي همچون عماد مغنيه و يارانش مي دانستند.

اگرچه ايهود اولمرت با اين کار خود، تلاش دارد تا برگ مثبتي از دولت سراپا افتضاح و شکست خود ارائه دهد، ولي گذشت? لبنان و مقاومت دليران? شيعيان آن سامان، اثبات کرده است که شهادت رهبران و فرماندهان مقاومت و حزب الله، نه تنها تاثير منفي بر حرکت آزادي بخش اين نهضت ندارد، بلکه همرزمان آنان را در ادام? مسير، استوارتر و محکم تر مي سازد.
اگر چه اين روزها شاهد آن هستيم که عده اي در داخل لبنان، به دنبال جبران شکست صهيونيست ها از ملت لبنان هستد و آمريکا نيز همه جانبه به دفاع از آنها پرداخته است، ولي بدون شک حزب الله و مقاومت اسلامي، هيچگاه از کيد و مکر دشمن اصلي خود اشغالگران صهيونيست غافل نخواهد شد و پاسخ خون شهيد عماد مغنيه را نه در جنگ داخلي، که با ايستادگي در برابر توطئه هاي مشترک آمريکا و صهيونيست نشان خواهد داد.
بنياد حفظ آثار و نشر ارزش هاي دفاع مقدس، شهادت اين سردار جبهه هاي جهاد في سبيل الله را به پيشگاه حضرت حجت امام عصر والزمان (عج) و نايب برحقش حضرت آيت الله العظمي خامنه اي (مدظله العالي) و همچنين دبير کل دلير و شجاع حزب الله لبنان حضرت حجت الاسلام و المسلمين سيد حسن نصرالله و همرزمان آن شهيد عزيز، تبريک و تسليت عرض مي کند.
از درگاه خداوند سبحان، براي مادر و پدر فداکار 3 شهيد بزرگوار جهاد – فواد و عماد مغنيه، صبر جميل و اجر جزيل آرزومنديم.
اميد که هر چه زودتر خون اين شهيدان به ثمر نشيند و شاهد اضمحلال و شکست کامل رژيم تروريستي صهيونيستي باشيم.
رئيس بنياد حفظ آثار و نشر ارزش هاي دفاع مقدس
سرتيپ پاسدار ميرفيصل باقرزاده