آهني درباره تبعيت فرانسه از سياستهاي خصمانه آمريکا عليه ايران هشدار داد
سفير ايران در فرانسه امروز هشدار داد که در صورت ادامه رفتار پاريس در قبال پرونده هسته اي ايران، روابط اقتصادي ايران و فرانسه دچار تيرگي خواهد شد.
به گزارش خبرگزاري مهر به نقل از آسوشيتدپرس، "علي آهني" در جمع خبرنگاران گفت: جاي تاسف است اگر فرانسه به رفتار خود با ايران ادامه دهد.
وي به فرانسه درباره پيروي کردن از سياستهاي خصمانه آمريکا در برابر پرونده هسته اي ايران هشدار داد و گفت که اين مسئله ممکن است بر فعاليت شرکتهاي فعال فرانسوي در ايران تاثير بگذارد.
شرکتهاي فرانسوي رنو و توتال از مهمترين شرکتهايي هستند که در حال حاضر در ايران مشغول بکار مي باشند.
اين درحالي است که فرانسه و انگليس هفته گذشته پيش نويس قطعنامه جديد ضد ايراني را به شوراي امنيت تسليم کردند.
آهني اخيرا در گفتگويي با شبکه فرانسوي "فرانس -24" با تاکيد بر اينکه مباني صدور قطعنامه هاي شوراي امنيت عليه ايران به کلي فرو ريخته است، گفت: اکنون بايد به دنبال راهي براي ادامه همکاري عادي با آژانس بين المللي انرژي اتمي باشيم.
