به گزارش ايسنا، وي ادامه داد: حضور نسل جوان عملياتي جنوب و غرب کشور بستر مناسبي براي تجربه آموزشي و آشنايي با تاريخ دفاع مقدس و درسآموزي از حماسه و سلحشوريهاي شهدا و رزمندگان است.
مهندس قهرماني در بخش ديگري از سخنان خود با اشاره به استقبال نسل سوم انقلاب براي بازديد از مناطق جنگي گفت: اين استقبال نقطه عطفي در اعزام کاروانهاي راهيان نور به شمار ميآيد و حضور پرشور باعث تقويت روحيه شهادت طلبي و ايثار مي شود که اين امر مهمترين نياز کشور است.
وي در پايان با تاکيد بر اعزام پرشور و نشاط کاروانهاي راهيان نور در سال جاري گفت: همه دستگاههاي اجرايي بايد با برنامه ريزي دقيق براي اعزام کارمندان خود به مناطق جنگي اقدام کنند.
در ادامه اين جلسه سرهنگ جلائي، مديرکل بنياد حفظ آثار و ارزشهاي دفاع مقدس گفت: سال گذشته با هماهنگي مديران استاني و بيش از هشت هزار نفر از شهروندان گيلاني مناطق جنگي اعزام شدند.
وي افزود: در سال جاري چهار کميته اعزام و پشتيباني، فرهنگي، اطلاعرساني، راويان عهده دار برنامهريزي براي اعزام کاروانها هستند و در شهرستانها ستاد راهيان نور با مسئوليت فرمانداران شکل گرفته است.
سردار عليزاده فرمانده نيروي مقاومت بسيج استان نيز در اين مراسم گفت: با توجه به استقبال بسيار زياد افراد در صورتي که برخي از مشکلات اعزام کاروان راهياننور برطرف شود ميتوانيم بيش از 20 هزار نفر را براي بازديد به مناطق عملياتي دفاع مقدس اعزام کنيم.