ارزش و جايگاه بسيج از ديدگاه مقام معظم رهبرى
یک روزنامه مهم فرانسوی در شماره امروز خود نوشت : آژانس بین المللی انرژی اتمی در گزارش خود از داشتن یک دید بسیار روشن تر نسبت به فعالیتهای هسته ای ایران سخن به میان آورده است.
به گزارش خبرگزاری مهر، روزنامه لوموند فرانسه در واکنش به گزارش "محمد البرادعی" مدیرکل آژانس بین المللی انرژی اتمی درباره برنامه های هسته ای ایران در همسویی با جنگ روانی و تبلیغاتی مقامهای غربی علیه ایران در پی گزارش البرادعی مدعی شد : برای اولین بار، آژانس به طور مفصل مفادی را مطرح کرده که می تواند نشان دهد جمهوری اسلامی برای ساخت کلاهک اتمی در تلاش است!
به نوشته این روزنامه فرانسوی، اما گزارش البرادعی همچنین اعلام می کند که جمهوری اسلامی درباره یک رشته از مسائل که ازسوی آژانس مطرح شده ،به طور کامل شفاف سازی کرده است.
لوموند نوشت : آژانس همچنین از داشتن یک دید بسیار روشن تر نسبت به فعالیتهای هسته ای ایران سخن به میان آورده است، اما باوجود این اظهار داشت که قادر به تعیین ماهیت کامل برنامه هسته ای تهران نیست.
به نوشته این روزنامه، برخی کشورهای غربی هراس داشتند که البرادعی سعی کند پرونده ایران را مختومه اعلام کند. البرادعی در این رابطه چندین نشست با مقامهای فرانسوی در ماه فوریه در پاریس برگزار کرد.
وزارت امور خارجه فرانسه نیز اعلام کرد: "ترجیح ما حرکت به سوی گفتگو و مذاکره برای حل مشکل هسته ای ایران است . ما یک بار دیگر از ایران می خواهیم تا به تعهدات بین المللی خود پایبند باشد و در نهایت با تعلیق فعالیتهای حساس خود اجازه باز شدن باب مذاکرات را که ما خواستار آن شده ایم بدهد."
به نوشته این روزنامه، شش کشور مذاکره کننده درباره ایران قصد دارند در نشست خود که روز دوشنبه 25 فوریه(ششم اسفند) درواشنگتن برگزار می شود، برای سرعت بخشیدن به روند صدور قطعنامه علیه ایران به تبادل نظر بپردازند.
