بزرگترین خطر جهان اسلام تکفیریها هستند/ آمریکا و رژیم صهیونیستی اصلیترین حامیان تروریست

به گزارش خبرگزاری دفاع مقدس به نقل از بسیج نیوز، "نوار الساحلی" نماینده مجلس لبنان در حاشیه برگزاری کمیته عمومی کنفرانس اتحادیه بین المجالس اسلامی با تأکید بر میزان تأثیر برگزاری این اجلاس در کشور ایران اظهار کرد: اجلاس PUIC با جمع کردن مجالس کشورهای اسلامی به دور یکدیگر، تلاش دارد از کشورهای مستضعف اسلامی حمایت کند.
نماینده مجلس لبنان بر همین اساس تصریح کرد: این اجلاس موقعیتی را فراهم کرده است تا کشورهای اسلامی در کنار یکدیگر به بحث و بررسی مسائل مختلف جهان اسلام بپردازند و از تریبون هایی که در اختیار آنها قرار داده می شود برای رساندن صدای خود استفاده کنند.
وی در ادامه بزرگترین خطری که کشورهای اسلامی را تهدید می کند، حیله وهابی ها و تکفیری ها دانست و گفت: این فرقه ها تلاش دارند با اختلاف اندازی میان کشورهای مسلمان به اهداف شوم خود یعنی نابودی کشورهای معتدل اسلامی برسند از این رو تا کنون تکفیری ها بالاترین خسارت را به جهان اسلام وارد آورده اند.
الساحلی در ادامه به نقش اسرائیل و آمریکا در جنگ افروزی میان مسلمانان اشاره و خاطرنشان کرد: آمریکا و اسرائیل بعد از اینکه متوجه شدند از طریق حملات نظامی به طور مستقیم نمی توانند کشورهای اسلامی را نابود کنند با استفاده از گروه های تروریستی و تکفیری که از سوی آنها حمایت می شوند قصد نابودی جهان اسلام را دارند.
این نماینده مجلس لبنان در پایان صبر و استقامت را تنها راه مبارزه با ناامنی های اخیر لبنان که از سوی رژیم اسرائیل صورت می گیرد، دانست.
