مسئول حفاظت اطلاعات نیروی زمینی سپاه:

تحرکات دشمن را رصد می‌کنیم/ از اشراف حفاظتی قابل قبولی برخورداریم

مسئول حفاظت اطلاعات نیروی زمینی سپاه گفت: صیانت از سلامت سپاه خصوصاً صیانت امنیتی و مقابله با آسیب‌ها و تهدیدات امنیتی و همچنین خنثی کردن برنامه‌ریزی‌های دشمن در راستای رخنه و سایر ترفندهای سرویس‌های امنیتی و بنگاه‌های جاسوسی از وظایف حفاظت و اطلاعات به شمار می‌رود.
کد خبر: ۱۱۸۴۷
تاریخ انتشار: ۲۹ بهمن ۱۳۹۲ - ۱۲:۳۹ - 18February 2014

تحرکات دشمن را رصد می‌کنیم/ از اشراف حفاظتی قابل قبولی برخورداریم

به گزارش خبرگزاری دفاع مقدس به نقل از صبح صادق، بیستم بهمن ماه سالگرد پیروزی رزمندگان اسلام در عملیات والفجر 8 است؛ از آن جا که حفاظت اطلاعات در پیروزی این عملیات غرورآفرین نقش موثر و برجست های را ایفا کرد، هر ساله 20 بهمن را به نام روز حفاظت اطلاعات در سپاه گرامی میدارند و مراسم های مختلفی در رده های سپاه برگزار می شود. به همین مناسبت با حضور سردار پاکپور فرمانده نیروی زمینی  سپاه و محمد کوثری، نایب رئیس کمیسیون امنیت ملی مجلس شورای اسلامی و فرمانده لشکر 27 محمد رسول الله(ص) در دوران دفاع مقدس، مراسم بزرگداشتی در ستاد نیروی زمینی سپاه برگزار شد. این مراسم بهانهای شد تا پیرامون این روز بزرگ و تجلیل از خدمات ارزشمند حفاظت اطلاعات در سپاه با مسئول حفاظت اطلاعات نیروی زمینی سپاه  همکلام شویم.

*اشرافیت حفاظت اطلاعات نیروی زمینی سپاه با توجه به استفاده دشمن از ابزار پیشرفته جاسوسی
چگونه است؟

مقولات امنیتی همانند دیگر موضوعات، امری نسبی است و جز ذات باری تعالی هیچ چیزی مطلق و صد در صدی نیست. آنچه مهم و حائز اهمیت است عزم و اراده و اهتمام جدی به همراه برنامهریزی صحیح برای انجام وظیفه و یا آنچه که مورد سوال و نظر شماست، یعنی اشرافیت اطلاعاتی باید وجود داشته باشد. بحمدالله در کارکنان و مسئولان متعهد و پر تلاش حفاظت اطلاعات نیروی زمینی سپاه این مهم وجود دارد و برای تحقق هرچه بیشتر آن از هیچ کوششی دریغ نخواهیم کرد.

* همکاری کارکنان با حفاظت اطلاعات چگونه است و شما چه انتظاراتی دارید؟

همکاری کارکنان متعهد و دلسوز سپاه، رضایت بخش است، چرا که خوشبختانه پاسداران ما همکاری با حفاظت را جزو وظایف شرعی، قانونی و انقلابی خودشان میدانند. انتظار ما این است که سطح همکاریها روند فزایندهای داشته باشد، زیرا بدون همکاری آحاد کارکنان و مسئولان، موفقیتی حاصل نخواهد شد.

* در مورد وظایف و مأموری تهای حفاظت اطلاعات در صورت امکان توضیح دهید؟

مأموریتهای حفاظت اطلاعات براساس اساسنامه، مأموریت های متنوعی است که در این فرصت کوتاه امکان شرح و تبیین آن نیست و از طرفی هم به لحاظ طبقه بندی همه آنها قابل طرح نیست. منتها آنچه را  که می توان به صورت کلی بیان کرد صیانت از سلامت سپاه خصوصاً صیانت امنیتی و مقابله با آسیبها و تهدیدات امنیتی و همچنین خنثی کردن برنامهریزیهای دشمن در راستای رخنه، نفوذ و سایر ترفندها و شگردهای سرویسهای امنیتی و بنگاههای جاسوسی است. از جمله مأموریتهای دیگر حفاظت برنامه ریزی و اقدام در جهت رشد و تعمیق فرهنگ خودحفاظتی از طریق آگاهیبخشی و بالا بردن سطح بینش و دانش حفاظتی کارکنان در سطوح و عضویتهای مختلف است.

* اگر صلاح می دانید مهمترین موردی که حفاظت اطلاعات نیروی زمینی سپاه موفق به کشف آن شده
را تشریح کنید؟

طرح این موضوعات به صورت عام به صلاح نیست، ولی باید متذکر شد که امروزه دشمن تمام تلاشهای خود را بر روی سپاه و کارکنان آن متمرکز کرده است تا از هر غفلت و یا فرصتی در راستای مطامع شیطانی خود بهرهگیری کند.

* الگوهای برتر حفاظتی براساس چه معیارهایی انتخاب و معرفی می شوند؟

انتخاب الگوهای برتر براساس شاخصهای حفاظتی و امنیتی است. این شاخصها عبارتند از تلاش و اهتمام جدی در راستای به کارگیری الزامات، قواعد و اصول حفاظتی در محل کار، مأموریت و مسائل مرتبط با حوزه کاری، تلاش و فعالیت در جهت بالا بردن بینش و دانش و معلومات حفاظتی خود و سایر همکاران  نداشتن خطا و غفلت حفاظتی در سال و یا بازه زمانی موردنظر، همگرایی و همکاری لازم با حفاظت اطلاعات در راستای پیادهسازی و حسن اجرای دستورالعملها و تدابیر حفاظتی در مجموعه و حوزه مسئولیتی خود.

* به نظر شما در حال حاضر بیشترین تهدیدات علیه سپاه چیست؟

از یک زاویه میتوان گفت همان تهدیداتی که در جامعه وجود دارد و متوجه آحاد شهروندان است، متوجه کارکنان سپاه و خانواده آنها نیز است. چرا که خانواده و فرزندان این افراد همانند سایر شهروندان در این جامعه زندگی میکنند و خود کارکنان نیز بخش عمدهای از وقت خود را خارج از محل کار سپری میکنند، از این رو این تهدیدات عام، اعم از موضوعات و مقولات ضدفرهنگی، ضداخلاقی و امنیتی متوجه همه است.

از طرفی، تهدیداتی به واسطه شغل و مسئولیت کارکنان متوجه آنان است، این تهدیدات و آسیب های امنیتی
ناشی از تلاشها و برنامهریزیهای دشمن و بهرهگیری از فرصتها و زمینهها و ابزار موجود خاصه بهرهگیری از فضای سایبری برای رسیدن به اهداف شوم خود است که برای در امان ماندن و ایجاد مصونیت اول باید از خداوند و ائمه معصومین(علیهم السلام) یاری طلبید و با رعایت تقوای الهی و بهرهگیری و به کارگیری آموزههای دینی برای خود مصونیت ایجاد کرد و در گام بعدی، با شناخت روشها، ترفندها و شیطنتهای دشمن و ایادی آن و راههای مقابله با آن، برای خود و سپاه امنیت ایجاد کرد.
نظر شما
پربیننده ها