اهالي سينما به ديدار جانبازان هشت سال دفاع مقدس رفتند

کد خبر: ۱۱۸۷۲۹
تاریخ انتشار: ۱۶ مرداد ۱۳۸۷ - ۱۶:۴۰ - 06August 2008
به گزارش ايسنا؛ پروانه معصومي بازيگر سينما و تلويزيون خطاب به يكي از جانبازان گفت: ما بايد مقاومت و ايستادگي را از شما بياموزيم؛ و خود من نيز بايد هر موقع كه غمي دارم، سراغ شما بيايم تا در كنار شما آرامش پيدا كنم.

او تصريح كرد: در اين روزگار نسل نوجوان ما، شايد ديگر جنگ را فراموش كرده باشند و كودكان ما ندانند كه جنگ چه بوده است اما بايد تلاش كرد تا مسايلي براي آيندگان باقي بماند.

محمد نوري‌زاد كارگردان سينما هم در سخناني از برادر جانباز خود ياد كرد و افزود: برادري دارم كه 70 ‌درصد جانباز است و هنگامي كه به صورتش نگاه مي‌كنم، درد و رنج‌هاي او را مي‌بينم. انگار زيباترين موسيقي را ابراز مي‌كند، موسيقي كه كسي قدر آن را نمي‌داند.

او خطاب به جانبازان گفت: ما نياز داريم؛ شماها را ببينيم تا مسايلي را فراموش نكنيم. ما آمده‌ايم ياد بگيريم تا كاستي‌هاي خودمان را ترميم كنيم، پس جز سر تعظيم مقابل‌ شما، كار ديگري نمي‌توانيم انجام بدهيم.

نوري‌زاد با اشاره به ساخت آثاري درباره شهدا و جانبازان اظهار داشت: ما در رسانه به بيراهه رفته‌ايم و اگر شهيد نشان مي‌دهيم آن را آن‌قدر بالا مي‌بريم كه خودمان هم دست‌مان به آن نمي‌رسد، در حاليكه بايد آن‌ها را در متن زندگي‌مان قرار دهيم و آرزوها و خواست‌هايشان را مطرح كنيم.

به گزارش ايسنا، در اين ديدار جانبازان هم درباره سينما به اظهارنظر پرداختند.

يكي از جانبازان حاضر در اين آسايشگاه، خطاب به سينماگران گفت: شما در كارهايتان شهدا را بيشتر نشان بدهيد؛ آنچه كه الآن كم‌تر توجه مي‌شود. همچنين نگذاريد جانبازان هشت سال دفاع مقدس در آثارتان گم شوند.

يكي ديگر از جانبازان كه خود را از طرفداران سينما و مخاطبان هرساله جشنواره فيلم فجر معرفي كرد، هم گفت: من با فيلم ارتباط نزديكي دارم و معتقدم همين‌قدر كه در سينما به شهدا بها داده مي‌شود؛ خوب است و بايد قدرش را بدانيم تا همين كم‌تر نشود.

او از رسول ملاقلي‌پور ياد كرد و گفت: او زياد به سراغ ما مي‌آمد و عهد و پيماني بسته بود كه هركاري كه مي‌تواند براي ما انجام بدهد. ملاقلي‌پور خيلي از فيلم‌هايش را هم از اين مكان ايده گرفت و براي ما نمونه بود.

جانباز ديگري هم از سينماگران درخواست كرد: شخصيت‌هاي جانباز فيلم‌ها را بگونه‌اي نشان بدهند كه بر روي نسل جوان تأثير منفي نگذارد.

و ديگري خواهان اختصاص جايي در سينما براي جانبازان شد كه به دنبال اين درخواست، قوام يكي از مسوولين فارابي قول داد؛ سانس‌هايي از سينما فرهنگ، براي استفاده جانبازان اختصاص پيدا كند.

به گزارش ايسنا، فرشته‌ طائرپور تهيه‌كننده سينما هم در اين ديدار از جانبازان درباره‌ي وضعيت سينما پرسيد و به آن‌ها قول داد تا فيلم «زن دوم» را كه يكي از شخصيت‌هاي آن جانباز است، براي آنان به نمايش بگذارد.

جانباز ديگري هم كه به اكبر عبدي و محمدرضا شريفي‌نيا علاقه‌مند بود؛ از مسعود ده‌نمكي قول گرفت تا بعد از ماه رمضان در پشت صحنه فيلم «اخراجي‌ها 2 » حضور پيدا كند.

احمدرضا گرشاسبي، حامد بهداد، پرويز شيخ طادي و مازيار ميري از ديگر سينماگران حاضر در اين ديدار بودند.

در اين ديدار با اهداي شاخه‌هاي گل و دو كتاب «محمد رسول‌الله و مبارزان مسلمان بر پرده سينما» و «سوداي سيمرغ» از جانبازان تقدير شد.
نظر شما
پربیننده ها
آخرین اخبار