به گزارش ايسنا، خادمي افزود: بنياد در حد توان خود و براساس اساسنامهاش در پي حوزهي فرهنگ و نشر آثار فرهنگي است و شايد اين مساله 80 درصد فعاليتهاي بنياد را پوشش دهد.
به گزارش ايسنا، در ادامهي اين مراسم، نادر طالبزاده، مستندساز و مدرس دانشگاه نيز طي صحبتي كوتاه، خدا را شكر كرد كه فرصتي پيش آمده تا يك مستندساز مورد تقدير قرار گيرد.
او همچنين با اشاره به اينكه اين مراسم توسط افرادي برگزار شده كه خود دستي در دنياي مستند دارند، تصريح كرد: كاش در رسانهي ملي نيز مديريتها در دست افرادي بود كه مدتها در آن حوزه كار كردهاند.
اين مدرس دانشگاه، درادامه به جنگ 33 روزهي لبنان اشاره كرد و گفت: از آن جا كه اين جنگ براي اسرائيل حكم شمارش معكوس را داشته، لازم است خبررسانان اين واقعه مورد حمايت و تجليل قرار گيرند و معرفي اين افراد و پرداختن به اينگونه آثار از كارهاي ارزشمندي است كه جا دارد بابت آن از بنياد حفظ و آثار تشكر كنيم.
او همچنين به اشتياق جهانيان براي دانستن موضوعات مختلف سياسي از ديدگاه ايرانيان اشاره كرد و افزود: بههمين دليل هر فردي كه بتواند در حوزهي بينالمللي به معرفي آثار خود بپردازد، امر مهمي را محقق كرده است.
طالبزاده درادامه، عنوان كرد: در جنگ تحميلي 8 ساله ايران جنايات بزرگي اتفاق افتاده كه ميبايست دراين زمينه افشاگري صورت گيرد و اگر درهمان زمان و سالها قبل به ساخت اينگونه آثار ميپرداختيم، حتي اگر امكان پخش آنها از تلويزيونهاي كشورهاي ديگر هم نبود، به كمك اينترنت ميتوانستيم با اين فيلمها به افشاگري بپردازيم، اما متاسفانه اين اتفاق صورت نگرفت.
او ادامه داد: مستندسازي تنها به نوعي گزارش اطلاق نميشود بلكه مستندسازي نوعي جراحي است و اولين و بزرگترين مخاطب اين آثار نيز مردم ايران زمين هستند و پس از آنها انتشار اين آثار بهصورت DVD كاري بزرگ است و من قدر اين موضوع را بهخوبي ميدانم.
طالبزاده در پايان افزود: اين فيلم نوعي سند از جنگ 33 روزه است و درتمام اين سالها اين اولين باري است كه ميبينيم يك مستند جنگي مورد معرفي قرار ميگيرد و همواره عليرغم صحبتهاي متعددي كه درحمايت از مستند، مستندسازي و نسل سوم گفته ميشود در عمل كمتر شاهد اتفاقي دراين راستا هستيم.
به گزارش ايسنا، محمدرضا محمدينجات، تهيهكننده و كارگردان اين مستند نيز كه از ديگر حاضران و سخنرانان اين مراسم بود، از حسن تشخيص و توجه مسوولان بنياد حفظ آثار تشكر كرد و پرداختن به موضوع مقاومت لبنان را وظيفهاي ملي درتمامي عرصهها دانست و گفت: از ديدگاه بنده، پيروزي مقاومت لبنان به نوعي خوشهچيني بذري است كه امام (ره) كاشته بودند و در كل مقاومت لبنان ادامه انقلاب ايران است.
اوهمچنين به مصاحبههاي مختلف اين فيلم با افراد مختلف و كارشناسان غربي اشاره كرد و افزود: درساخت اين فيلم سعي شده است، فيلم از نظر ساختاري كشش و جذابيت كافي را براي جذب مخاطب عام نيز داشته باشد و ريتم سريع فيلم و دوري از كليشههاي متداول از مواردي است كه براي دستيابي به اين هدف مورد توجه قرار گرفته است.
به گزارش ايسنا؛ دراين مراسم لوحتقدير بنياد حفظ آثار و نشر ارزشهاي دفاع مقدس توسط سردار خادمي به محمدينجات اهدا شد و قسمتهاي كوتاهي از اين مستند نيز به نمايش درآمد.
گفتني است، «33 روز جنگ» عنوان مستندي است كه در 5 قسمت 30دقيقهاي به بررسي و تحليل نظامي جنگ 33 روزه رژيم صهيونسيتي عليه لبنان ميپردازد و در برگيرندهي اظهارنظرهاي چهرههاي رسمي از دوطرف جنگ و گفتوگوهايي با كارشناسان برجسته نظامي از چندين كشور است و قرار است اين مجموعه طي 5 روز پاياني ماه مبارك رمضان از شبكهي دو پخش شود.
برخي از عوامل ساخت اين مستند عبارتند از: تهيهكننده و كارگردان: محمدرضا محمدينجات، تدوينگر و گرافيست:احمد قصير، موسيقي تصويري: ناصر شيباني، مدير توليد: موس قصير، شوقي عواضه، مدير برنامه: محسن قيصري و مدير دوبلاژ: داوود نماينده.
همچنين، اين مجموعه در امور بينالملل معاونت هنري بنياد حفظ آثار و نشر ارزشهاي دفاع مقدس ساختهشده و مسوولان اين بنياد دراين مراسم آمادگي خود را جهت همكاري با ساير پروژههايي كه دراين زمينهها هستند اعلام كردند.