چهاردهمين شماره نشريه "غدير" منتشر شد

کد خبر: ۱۲۰۴۰۴
تاریخ انتشار: ۱۸ آبان ۱۳۸۷ - ۱۴:۴۶ - 08November 2008
به گزارش سايت ساجد ، "بچه‌هاي 52 شهر ايران در خرمشهر مي‌جنگيدند" عنوان گفت‌و‌گو با سردار غلامعلي رشيد، از فرماندهان دوران دفاع مقدس است.
"رازهاي دوران پرالتهاب" شامل خاطرات سروان عراقي ثامر حمودالخاص است. همچنين بخشي از خاطرات سرهنگ دوم عراقي موفق اسعدالدجيلي با عنوان " كارت پستال‌هايي از دوزخ" در باره شخصيت صدام آورده شده است.

در عنوان "غرش عقاب" به نخستين حمله نيروهاي هوايي جمهوري اسلامي ايران به مواضع ارتش متجاوز صدام پرداخته شده و شرح عمليات حمله به پايگاه هوايي كركوك نيز با عنوان "كركوك در آتش" گزارش شده است.

مروري بر زندگي شهيد حسين خلعتبري مقدم در مطلب "شكارچي ناوهاي اوزا" صورت گرفته است.

وي در حمله 140 فروند هليكوپترهاي هوانيروز به مواضع ارتش متجاوز صدام در مهر 1359 رشادت‌هاي بي‌شماري از خود نشان داد. حسين خلعتبري مقدم فروردين سال 1364 در منطقه كردستان به شهادت رسيد.

سال 2006 يکى از مجلات جنگى آمريکا ويژه‌نامه‌اى در باره مهارت‌هاى پروازي و ابتکار عمل‌ و خلاقيت‌هاى شهيد خلعتبرى منتشر کرد.

در عنوان "آسماني‌ترين زميني‌ها" نيز خاطراتي از شهداي تفحص به نقل از جانباز شهيد حاج علي محمودوند گرد آمده است. وي فرمانده گروه تفحص بود و 22 بهمن سال 1379 در منطقه فكه به شهادت رسيد.

چهاردهمين شماره ماهنامه فرهنگي- اجتماعي "غدير" با مدير مسوولي محمدرضا جمالي و سردبيري مهدي گيوه‌كي در 64 صفحه و با بهاي 4 هزار ريال به تازگي توسط فرهنگسراي انقلاب منتشر شده است.
نظر شما
captcha
پربیننده ها
آخرین اخبار
پربحث ترین عناوین