اسرارمسلح شدن عراق در جنگ با ايران به چاپ سوم رسيد

کد خبر: ۱۲۰۷۱۵
تاریخ انتشار: ۰۷ آذر ۱۳۸۷ - ۱۴:۳۱ - 27November 2008
به گزارش سايت ساجد به نقل از حيات ، اين کتاب در چهارده فصل نگاشته شده است و در فصل اول پس از اشاره  "اين کتاب.... چرا؟" سرگرد القيسي دلايل خود را براي بيان اين خاطرات و نگارش کتاب مطرح کرده است.
القيسي آورده است: بعد از آتش بس با ايران و حرکت نيروهاي ما به سمت کويت، به ذهنم رسيد خاطراتم را درباره اقدام کاخ سفيد براي مسلح کردن ارتش عراق در جنگ تحميلي جمع آوري کنم. ازجمله عواملي که مرا به اين کار تشويق مي کرد، عضويتم در کميسيون عقد قراردادهاي تسليحاتي بود که مخفيانه به کشورهاي اروپايي و آمريکا سفر مي کردم.
فصل هاي ديگر کتاب عبارتند از : "بمباران پايگاه هسته اي عراق"، "فروش فولاد يا سلاح؟!"، "همکاري اطلاعاتي و تسليحاتي آمريکا در عراق"، "ماجراي بندر ايکيکي شيلي"، "نقش انگليس در تجهيز ارتش عراق"، "طرح پنهاني آمريکا و ايتاليا"، "راز برنامه c.c.c آمريکا"، "نقش مشکوک بانک ملي کار در آتلانتا"،" آمريکا و سلاح شيميايي"، "هجوم به شعبه آتلانتا"، "نقش مخفيانه بوش و بيکر در مسلح کردن عراق"، "انتقال تکنولوژي پيشرفته به ارتش عراق" و "شورش دوباره".
"محرمانه" در 92 صفحه با قطع رقعي ، شمارگان 2500 نسخه و با قيمت 1200 تومان به چاپ رسيده است.
نظر شما
captcha
پربیننده ها
آخرین اخبار
پربحث ترین عناوین