"يکشنبه آخر"روايتي زنانه از سال‌هاي دفاع مقدس

کد خبر: ۱۲۰۸۵۹
تاریخ انتشار: ۱۷ آذر ۱۳۸۷ - ۱۵:۰۲ - 07December 2008
به گزارش سايت ساجد به نقل از حيات ، رامهرمزي که مدت 16 سال است به تدريس، نويسندگي کتاب و مقاله مشغول است با اشاره به خاطراتش از جنگ انگيزه نوشتن اين کتاب آشنا کردن دانش‌آموزانش در دبيرستان با وقايع جنگ عنوان مي کند..
وي به مستند بودن و توجه زياد به جزييات در اين کتاب اشاره کرده و اين موضوع را ناشي از خاطره‌گويي‌هاي خود در کلاس‌هاي درس براي دانش‌آموزان دانست.
رامهرمزي تاکيد کرد: آنچه در تاليف اين کتاب بيش از هر چيز اهميت داشت ذکر درست خاطرات بود و به همين دليل اگر چه از روايت داستاني در بيان داستان استفاده شده، ولي اصرار براين بود که کتاب تبديل به قصه نشود.
اين نويسنده شخصيت‌پردازي مادرش را در اين کتاب از موفق‌ترين نمونه‌هاي شخصيت پردازي‌هاي "يکشنبه آخر" دانست.
رامهرمزي در سال‌هاي جنگ، دفترچه يادداشت کوچکي داشته است که به گفته خود گاه و بي‌گاه چيزهايي در آن مي‌نوشته است.
وي تاکيد مي کند: نوشته‌هايم براي دل خودم بود... امروز براي دل کساني ‌مي‌نويسم که همدل من و امثال من هستند. اگر هم نيستند بخوانند و هم‌دل و هم‌نوا شوند.
گفتني است کتاب «يکشنبه آخر» جزو کتب سيمين انتشارات سوره مهر است. نشان سيمين به کتاب‌هايي که از نظر موضوع، مورد استفاده و توجه بانوان هستند، اختصاص دارد. همچنين اين کتاب رتبه‌ي دوم کتاب خاطرات دفاع مقدس را در نهمين دوره‌ي انتخاب کتاب سال دفاع مقدس به خود اختصاص داد.
"يکشنبه آخر" که توليد دفتر ادبيات و هنر مقاومت حوزه هنري است با 230 صفحه، شمارگان 2500 نسخه و به قيمت دو هزار و 200 تومان منتشر شده است.
نظر شما
captcha
پربیننده ها
آخرین اخبار
پربحث ترین عناوین