سردار باقرزاده : "سونامي ضداسرائيلي" در راه است

کد خبر: ۱۲۱۱۰۷
تاریخ انتشار: ۱۵ دی ۱۳۸۷ - ۱۱:۲۷ - 04January 2009
رئيس بنياد حفظ آثار و ارزش هاي دفاع مقدس با اشاره به اعتراضات خودجوش مردمي عليه جنايات رژيم صهيونيستي در سراسر جهان، گفت: مردم کشورهاي اسلامي در حال ايجاد يک «سونامي ضداسرائيلي» هستند.
سردار باقر زاده در گفت وگو با "شبكه خبر دانشجو"، در خصوص اقداماتي كه جهان اسلام مي تواند براي مقابله با تجاوزات صهيونيست ها به غزه انجام دهد، با تقدير از حركت هاي مردمي انجام شده در سراسر جهان اسلام، گسترش راهپيمايي ها و تبديل آنها به يك راهپيمايي گسترده از محورهاي مختلف در سراسر كشورهاي اسلامي را از ديگر راه هاي فشار بر صهيونيسم و حاميان آن عنوان كرد.

رئيس بنياد حفظ آثار و ارزش هاي دفاع مقدس، محور هند، پاكستان، ايران، عراق به اردن را يك محور و محور جمهوري آذربايجان، تركيه، سوريه به اردن را از ديگر محورهاي راهپيمايي سراسري مردم جهان اسلام براي ايجاد يك حركت توفنده به منظور فشار بر عوامل صهيونيسم برشمرد.
باقرزاده حركت مردمي از مغرب، مراكش، الجزاير، ليبي، سودان به مصر و همچنين حركت مردمي مسلمانان و آزادگان اروپايي از كشورهاي اروپايي مثل فرانسه، بلژيك و ايتاليا به سمت اردن را نيز از ديگر محورهاي جغرافيايي براي ايجاد يك سونامي قوي مردمي به منظور در مخاطره قرار دادن رژيم صهيونيستي اعلام كرد.

وي با اشاره به اعلام آمادگي شهادت طلبان حماس براي مبارزه با صهيونيست ها تا آخرين نفس همچنين خواستار تشكيل گردان هايي از حماس تحت عنوان گردان هاي «العميق» براي نفوذ به عمق مواضع صهيونيستي در سرزمين هاي اشغالي شد.

باقرزاده در ادامه افزود: جهان اسلام براي كمك به مظلومان غزه به اراده جمعي نياز دارد و اگر اراده دولت هاي اسلامي به نقطه واحدي برسد تصميم گيري در اين مسئله آسان خواهد شد.

رئيس بنياد حفظ آثار و ارزش هاي دفاع مقدس از جمله تاكتيك هايي كه جهان اسلام براي كمك به مظلومان فلسطيني لازم است طراحي كند، نفت را از عوامل قوي فشار بر حاميان اروپايي و آمريكايي صهيونيست ها در اين جنگ نابرابر دانست.

وي با اشاره به وابستگي غربي ها به نفت و منابع انرژي كشورهاي مسلمان خواستار قطع صادرات نفت به حاميان رژيم صهيونيستي در سراسر جهان شد.

باقرزاده همچنين در اشاره به پيشنهادات جمهوري اسلامي به سران كشورهاي اسلامي در هشتمين اجلاس سازمان كنفرانس اسلامي در تهران براي ايجاد قدرت بازدارنده جهان اسلام، خواستار تحقق ارتش جهان اسلام براي دفاع از مواضع مظلومان شد.
نظر شما
پربیننده ها
آخرین اخبار