حسينعلي احساني:‌بسيجيان سمنان نقش بسزايي در آزادسازي خرمشهر داشتند

کد خبر: ۱۲۲۹۹۱
تاریخ انتشار: ۳۰ ارديبهشت ۱۳۸۸ - ۰۱:۱۹ - 20May 2009
به گزارش سايت ساجد به نقل ازخبرگزاري فارس ،مدير كل حفظ آثار و نشر ارزش‌هاي دفاع مقدس استان سمنان ادامه داد: همچنين در عمليات بيت‌المقدس 82 نفر از اين استان شهيد و بيش از 150 نفر مجروح و جانباز شدند.
احساني با اشاره به اينكه به مناسبت سالروز آزادسازي خرمشهر بيش از 170 برنامه در استان سمنان اجرا مي‌شود، اضافه كرد: اين برنامه‌ها شامل برگزاري مسابقات رزمي، كوهپيمايي و تيراندازي، برگزاري يادواره‌هاي مختلف در اين استان و صبحگاه مشترك يگان‌هاي نظامي و انتظامي در شهرستان‌هاي گرمسار و شاهرود است.
وي تصريح كرد: ديدار با خانواده‌هاي معظم شهدا و جانبازان استان سمنان، گلباران مزار شهدا و شهداي گمنام اين استان، راهپيمايي خانوادگي در شهرستان گرمسار، تجليل از زرمندگان عمليات بيت‌المقدس، انشانويسي در مدارس با موضوع سوم خرداد و نواختن زنگ در مدارس از ديگر برنامه‌هاي سالروز آزادسازي خرمشهر است.
مدير كل حفظ آثار و نشر ارزش‌هاي دفاع مقدس استان سمنان تاكيد كرد: امسال اين برنامه‌ها در اقصي نقاط استان سمنان اجرا مي‌شود و تنوع برنامه‌هاي امسال نيز نسبت به سال گذشته افزايش يافته است.
احساني با بيان اينكه از نتايج عمده عمليات بيت‌المقدس اسارت بيش از 19 هزار نفر از نيروهاي عراقي و شكست دشمن بود، خاطرنشان كرد: اين موضوع اوج افتخار ما در دفاع مقدس است.
نظر شما
captcha
پربیننده ها
آخرین اخبار
پربحث ترین عناوین